Herfst

8 2 0
                                    

Mellany's P.O.V.

"Vind je het niet eens een klein beetje jammer dat je niet zwanger bent?" vroeg ik aan Emily terwijl we naar het station reden. "Misschien een klein beetje. Harry zou een goede vader zijn. Maar we zijn nog veel te jong voor een kind, dat komt later nog wel." ik knikte. Het was herfstvakantie, wat een hele week bij Liam betekende. En Emily ging naar Harry die bij zijn moeder was, dus toen de auto bij het station geparkeerd stond was het één kaartje richting holmes chapel, en eentje richting surray, wat betekende dat ik in Londen uit zou stappen en vanaf daar de taxi nam.

Ik kwam aan bij Liams huis en bleef me verbazen over wat een prachthuis het was. Stiekem zag ik ons daar al helemaal oud worden samen. Ik deed de deur open en liep naar binnen. "Hey sweetheart, ik ben er!" Ik hing mijn jas op in het halletje en liep door de deur naar de woonkamer, waar onmiddelijk twee lippen op de mijne werden gedrukt. Ik hoefde me niet te verzetten, het was niet nodig te kijken wie het was, de smaak van zijn kus herkende ik meteen. "Hey schat." "Hi sunshine, ik heb je gemist." "Ik jou ook." Zei ik glimlachend. "Ik hoop dat je niet al te hoge verwachtingen had voor deze week, want ik heb niks anders gepland dan gewoon jij en ik." "Dat klinkt perfect." We begonnen weer te zoenen. Liam drukte me met mijn rug tegen de muur en plaatste zijn handen op mijn kont zodat ik mijn benen om zijn torso kon vouwen. Zo kusten we hevig verder.

De volgende ochtend werd ik naakt wakker naast Liam. In slaapkamer nummer 4. Nog één te gaan. Dacht ik bij mezelf. En ineens wist ik weer wat er gisteravond gebeurd was. Omdat dit huis zo enorm is had ik een tijdje geleden besloten om een lijstje bij te houden in welke kamers we het allemaal gedaan hadden, en daarop stonden maar drie van de vijf slaapkamers. Dus toen Liam me gister mee wilde nemen naar de slaapkamer waar hij meestal slaapt had ik hem overgehaald om hierheen te gaan.
Maar nu lag ik hier naast Liam en ik merkte dat hij ook wakker was doordat hij begon te zingen. "Waking up beside you, I'm a loaded gun." Nou dat is niet echt het meest romantische lied om te zingen als je wakker word naast je vriendin. Tenzij... "I can't contain this anymore, I'm all yours I've got no control." Ineens viel het kwartje, goedemorgen Mellany. Ik keek even snel onder de deken en ja hoor, daar was zijn 'loaded gun'. Ik lachte en kuste hem. "You're an idiot. But I love you."

Even later toen ik helemaal wakker was, ging ik douchen. Expres in de laatste badkamer die nog niet op het lijstje stond. Ik deed de douche aan en liet de stralen mijn rug masseren. Ik deed mijn ogen dicht en genoot van het warme water dat over mijn lichaam stroomde. En ineens voelde ik twee handen op mijn heupen. Een kus werd in mijn nek gedrukt. Liam draaide me om en kuste me op mijn mond. Hij pakte de shampoo en smeerde het in mijn haar terwijl ik hem glimlachend aankeek.

De rest van de dag besloten we dat we lui waren. Dus dat was de hele dag lekker tegen elkaar aangekropen in Liam's mini bioscoop disney films kijken.

De volgende dag gingen Liam en ik samen cupcakes maken; red velvet, heerlijk. Ik stond het beslag te mixen toen Liam achter me kwam staan, zijn handen op mijn heupen legde en ze op en neer bewoog over mijn dijen. Ik voel hoe hij een kus in mijn nek drukt, en begint te zuigen bij mijn 'sweet spot'. Ik kon een kleine kreun niet onderdrukken. Liam glimlacht, steekt zijn vinger in het beslag en stopt hem dan in zijn mond. "Hmmm heerlijk!" Zegt hij. Vervolgens verdelen we het beslag samen over de vormpjes en zetten de cupcakes in de oven. "Hoe lang moeten ze erin?" Vraagt Liam. "Ongeveer 50 minuten." "Dat is meer dan genoeg." Hij haalt de paar glazen, kaarsjes en tijdschriften van de keukentafel af zodat deze nu leeg is. Hij pakte me vast en zette me op de tafel. Liam staat tegen me aan met zijn voorhoofd tegen de mijne. Hij begint me te kussen, zijn tong glipt mijn mond binnen. Ik trek aan de onderkant van Liams shirt, hopend dat hij het uit zou trekken. En dat deed hij. Hij legde me nu met mijn rug op het tafelblad, hij gaat voorzichtig op me liggen en laat zijn hand onder mijn shirt glijden. Hij masseert mijn borsten terwijl ik mijn broek uit trek en vervolgens de zijne. Liam trekt mijn shirt uit en ik probeer ons op een klungelige manier te draaien. Ik zit nu bovenop. Ik kus zijn bovenlichaam terwijl mijn hand in zijn boxer verdwijnt. Liam kreunt van genot, hij knijpt even zachtjes in mijn kont en rukt dan mijn slip naar beneden. Ik doe hetzelfde met zijn boxer en dan komt hij in mij.

En zo verliep eigenlijk de hele week. De laatste slaapkamer en badkamer konden van mijn lijstje gestreept worden. Net als de keuken, de mini bioscoop en de inloopkast. En verder besteedden we onze tijd aan films kijken, lezen, gamen en vooral gewoon simpel samen zijn en lol hebben.

Aan het eind van de week, toen ik weer naar huis ging vertelde Liam me iets. "Over twee weken zijn de MTV EMAs, en ik zou het geweldig vinden als je met me mee zou willen." Ik was dolblij om dat te horen. "Natuurlijk!" Zei ik enthousiast. "Geweldig, dan zie ik je dan!" Ik knikte en gaf hem een kus, daarna stapte ik in de taxi die me naar het station zou brengen.

Emily was ook gevraagd om mee te gaan, door Harry natuurlijk, en ookal hadden we nog anderhalve week, ze begon nu al te stressen, waardoor ik eerlijk gezegd ook nogal gestresst werd. "Wat moeten we aan? Wie gaat onze make up doen? En de sieraden? Oh en we moeten schoenen hebben die passen bij wat we aan doen!" "En tassen." Voegde ik er aan toe. "Precies!" Normaal zou ze zeggen 'jij weer met je tassen' maar nu niet. "Oke, oke, rustig aan Em. Ga even zitten." Ze deed wat ik zei. "Wat is het belangrijkste? De basis zegmaar waar we de rest allemaal op aan moeten passen?" "De jurk" zei ze. "Jurk?" "Ja natuurlijk, wat moet je anders aan naar een awardshow! Je kan daar niet in je jeans en een t-shirtje verschijnen hoor!" "Ja dat snap ik ook nog wel, maar je hoeft toch niet per see een jurk aan?" Dat laatste zei ik met zo veel mogelijk minachting. Ik haatte jurken. Ik vond ze verschrikkelijk. "Weet jij iets beters dan?" "Je kan toch gewoon iets anders nets aan?" "Zoals?" Het was even stil. "Maar ik wil geen jurk aan!" "Je moet." Zei Emily streng. "Waarom?" "Omdat ik het zeg!" "Jezus Em, je klinkt net als m'n moeder." "En jij gedraagd je als een baby." Met tegenzin mompelde ik: "oke dan. Maar je gaat nooit een jurk vinden die bij me past, ik ben geen jurkenpersoon!" "Watch me." Zei ze. "Oké, deal, ik draag een jurk, maar jij moet 'm zoeken, en ik moet hem wel goedkeuren." "Deal" zei ze.

Dat weekend, precies een week voor de MTV EMAs riep Emily me bij zich. Ik was in mijn kamer bezig, dus ik liep naar beneden waar Emily een grote hoes aan een kleerhanger aan het openritsen was. "Deze ga je geweldig vinden, dat weet ik zeker!" Zei ze. Ik had er mijn twijfels bij. Ze haalde de jurk uit de hoes. "Tadaaaa!" Het is een rode jurk met een schots ruiten patroon, hij heeft een redelijk lage hals en korte mouwtjes, hij zit nauwsluitend tot aan de taille en dan loopt hij uit in een wijde rok tot nek boven mijn kniën. "Wauw, hij is, hij is geweldig! Nooit gedacht dat ik het zo zeggen, maar ik denk dat ik verliefd ben op deze jurk." Ik was onvoorstelbaar gelukkig. "Kijk, als je nou je leren jasje erbij doet is je outfit helemaal af!" Zei Emily. "Oh en ik heb geregeld dat Lou onze make-up doet." "Top."

____________________________________________

Hi,
School is weer begonnen, dus ik weet niet hoe veel ik aan schrijven toe zal komen. Ik doe mijn best om zo snel mogelijk weer te updaten. Als je dit leuk vond, vergeet dan alsjeblieft niet op vote te drukken.

Love you!! Xxx Marije

Meant to be (Liam Payne fanfiction)Where stories live. Discover now