•Negyvenhetedik•

882 54 3
                                    

Jungkook-kal kibékültünk és minden rendeződött közöttünk, aminek rohadtul örültem. A két napos "rosszullét" után pedig újult erővel mentem vissza dolgozni. 

A következő lépés, amit meg akartam tenni, az az volt, hogy elmondom a szüleimnek, aztán pedig a srácaimnak, (mármint Kopasznak, HyunSi-nek és DongHoo-nak, mivel Steve már tud róla), hogy együtt vagyunk.

Egész nap görcsöltem, mivel féltem anyuék reakciójától. A nap vége pedig iszonyat lassan jött el, és félig vártam, félig pedig nem. Kook amikor elment mellettem, óvatosan megszorította a kezem, miközben azt tátogta, hogy nyugodjak meg. Ja, könnyű mondani. 

Otthon nyugtalanul járkáltam a szobámba arra várva, hogy anyuék mikor érnek haza. Fejben már legalább hatvanszor lejátszottam, hogy hogy vezetem fel, hogy mit fogok mondani és minden lehetőséget végig pörgettem az agyamban, amit anyuék válaszolhatnak.

Kattant a zár, és nyílt a bejárati ajtó, én pedig körülbelül kirontottam és úgy mentem eléjük, mint akinek kötelező, így nem is csodálom, hogy értetlenül néztek rám. 

- Miújság? - mosolygott rám kedvesen anya, amiből azt szűrtem le, hogy jó kedve van. 

- Igazából - köszörültem meg a torkomat - Szeretnék veletek beszélni - böktem ki végül. Ahj, nem hiszem el. Embereket ölök mindenféle probléma nélkül, de az, hogy elmondjam a szüleimnek, hogy barátom van, nehézséget okoz?

- Mi a baj? - ijedt meg apa.

- Semmi, nincs semmi baj - ráztam meg a fejemet.

- Akkor? - tette le a táskáját anya.

- Majd elmondom, előbb nyugodtan pakoljatok - legyintettem egyet. 

- Készen vagyunk, mondhatod - vágta rá apa.

- Jó - sóhajtottam egyet - Inkább üljetek le - biccentettem a konyha pult felé. A szüleim összenéztek, majd kiváncsian, de félig aggódva leültek egy-egy bárszékre. én pedig velük szembe a konyhaszigetre könyököltem.

- Na - sűrgetett anya.

- Szóval - kezdtem bele hevesen dobogó szívvel - Kérlek ne akadjatok ki - figyelmeztettem őket előre. Anya idegesen a hajába túrt, apa pedig szigorú arccal keresztbe fonta izmos karjait maga előtt. Rájuk ez a mondat ilyen hatással van.

- Mit csináltál már? - kérdezte anya csalódott hangon.

- Semmit - védekeztem azonnal.

- Akkor? - vonta fel szemöldökét apa. Nagyon sóhajtottam, majd egy pillanatra lehunytam a szemeimet, hogy össze szedjem a gondolataimat.

- Van barátom - mondtam ki. Beharapott szájjal néztem hol anyura, hol apura, akikről hirtelen semmiféle érzelmet nem tudtam leolvasni. Mindketten pislogás nélkül meredtek rám, és kezdtem azt hinni, hogy lefagytak, de anya kapcsolt.

- Öhm - eszmélt fel anyu - És szabad tudnunk, hogy ki az? - nézett rám félve. 
Lopva apura pillantottam, aki szerintem úgy fogta fel a helyzetet, hogy egyetlen pici lányának a szívét rabul ejtették. 

- Jungkook - húztam be a nyakam, ahogy kimondtam a nevét. 

Gondoltam, hogy vegyes lesz a reakciójuk, de, hogy ennyire...

- Na hát - lelkesült rögtön anya - Ez...

- Borzalmas - fejezte be a mondatot apu. Rémülten néztem rá, mert tényleg nem számítottam ilyen heves válaszra.

- Miért? - kérdezte meg helyettem anya.

- A Halottak embere? - csóválta fejét hitetlenül apa, miközben a szemembe nézett.

- Csak volt - javítottam ki.

- Teljesen mindegy - rázta meg a fejét - Az egy dolog, hogy megbízunk bennük, de nem kellene szorosabb kapcsolatot ápolnod egyikükkel sem.

- Jungkook rendes srác, nem lesz...

- YeJoon-ra is ezt mondtad - figyelmeztetett. A volt barátom, aki megerőszakolt és úgy bánt velem, mint egy ronggyal. 

- Az más...

- Nem, nem más - emelte fel hangját - Egyáltalán nem örülök, hogy Jungkook-ot választottad magad mellé. Vannak nála sokkal megbízhatobb emberek.

- Például? - vontam fel szemöldököm - Nekem nem kell más - tártam szét karjaimat.

- Azt hittem, hogy jól fogsz dönteni - folytatta apa.

- Apu, ne csináld már - csóváltam a fejemet - Jungkook nem olyan, mint YeJoon. Tudom, érzem - győzködtem - Ő  jó ember. Soha nem volt olyan, mint a Halottak emberei. Mindig is különb volt.

- Ettől függetlenül...

- Kérlek - szakítottam félbe - Bízz bennem - néztem rá szomorúan - És adj neki legalább egy esélyt. A kedvemért - tettem hozzá. Apa nagyot sóhajtott, egy ideig gondolkodott, majd vállat vont.

- Jó - adta be a derekát - Hívd el vacsorázni - mondta hirtelen.

- Mi? - kérdeztem vissza kétségbeesett hangon.

- Jól hallottad - bólintott - Csak egy egyszerű vacsora - tette fel kezeit védekezésképp.

- Jó - egyeztem bele.

- De egy valamiről tudnod kell - nézett ismét rám.

- Mégpedig? - kérdeztem kiváncsian.

- Ha megbánt, meg fogom ölni - mondta halál komolyan, mire megráztam a fejemet.

- Nem - vágtam rá.

- De.

- Apa, kérlek, ne legyél ilyen - akadtam ki - Jungkook tényleg jószívű, nem lesz semmi gond. És szerintem nem azzal van a gondod, hogy Kook-kal jöttem össze, hanem, hogy egyáltalán barátom van - mosolyodtam el a végére.

- Dehogy is - forgatta szemeit apa.

- Oh, dehogy nem - csatlakozott hozzám anyu is.

- Na ugye - nevettem fel.

- Akkor sem bízom ebben a gyerekben. Előbb meg kell mutatnia, hogy tud rád vigyázni.

- Az Északiaktól is ő mentett meg. Kétszer - emlékeztettem őt, hogy Jungkook nélkül lehet, hogy fejen lőttek volna.

- Jó, ez igaz, de...

- Akkor meg fejezd be, és hagyd, hogy a lányunk szerelmes legyen - simított rá apu vállára anya, aki látszólag örült nekem. 

- De... - kezdte volna megint apa.

- Nincs semmi de - szakította félbe, majd rám emelte tekintetét - Menj nyugodtan - legyintett egyet, én pedig engedelmesen megfordultam és a szobámba mentem. 

Nagyot sóhajtottam, miután becsuktam az ajtót, és egy kicsit meg is könnyebbültem. Jobban fogadták, mint gondoltam. Apa kicsit megijedt, de nem hibáztathatom érte, YeJoon után én is azt hittem, hogy soha nem találok majd olyat, aki valóban meg fog becsülni. De úgy tűnik tévedtem, és én ennek nagyon örülök. Jungkook tényleg egy álom, és hálás vagyok azért, hogy rátaláltam. 

___________________________

Hi everyone! ^^ meghoztam a folytatást.
Már csak három rész van hátra 😍 mennyi történés vár rátok a következő évadban, te jó ég, 😍 nagyon izgatott vagyok! ^^ remélem tetszeni fog a folytatás is.
Hamarosan érkezem egy új könyvvel/történettel, az is Jungkook ff lesz. Lehet még ma kiteszem, meglátom hogy alakulnak a dolgok^^

Vigyázzatok magatokra lelkecskéim! 💜

~Zsuni~

I. Piszkos Meló [JK ff] ✔️Where stories live. Discover now