•Negyvenkettedik•

829 50 11
                                    

- Kicsi gyilkos, lesz a csarnokban egy tök fasza összejövetel, nem jössz el? - rontott be az irodámba a Farkasok érkezésének másnapján Steve. Már elmúlt nyolc óra és épp haza készültem menni, hogy pihenjek egyet a sok rendezkedés és egyéb tevékenységek után, de ezek szerint itt még mindenki friss.

- Hát, nem is tudom - sóhajtottam egyet.

- Naa - kérlelt - jó lesz - vigyorgott - Ha nem, haza viszlek - nyújtotta felém ökölben lévő kezét, hogy alkut kössön vele, mire nevetve elfogadtam az ajánlatát, és leöklöztem vele. 
Visszadoptam a kabátomat a kanapéra, majd a telefonomat zsebre vágva Steve-vel együtt a csarnokba mentünk. 

Nem tudtam, hogy mi ez az egész, hisz nekem erről sem szóltak a szüleim, de mostanában amúgy is hobbijuk lett, hogy sosem tájákoztatnak semmiről, amit szerveznek.

Belépve a helyiségbe meglepődve konstaláltam, hogy már elég sok ember volt jelen. Mindenkinél volt egy pokróc, amin ült, vagy épp azzal volt betakarózva, és kis csoportokba verődve beszélgettek, a földön ülve. Jó volt a hangulat, a hangfalakból halkan szólt a zene, volt hangulatvilágítás és a kirakott asztalokról teát és egyéb üdítőket lehetett önteni. Ilyet sem nagyon láttam még itt, szinte soha nem volt meg ilyen leülős, beszélgetős est, főleg nem másokkal, így nem nagyon tudtam hova tenni.

- Mi oda ültünk - mutatott egy nagyobb csoportra Steve, mire oda kaptam a fejem. Ott volt Kopasz, DongHoo, HyunSi, HongYun, néhány családtag, és a Farkasok közül is voltak páran, küztük MyungHoon. 

-Sziasztok - biccentettem egyet, miközben leültem a kis társasághoz. 

- Mizu kislány? - vigyorodott el Kopasz, majd kezével elkezdte összeborzolni a hajamat.

- Semmi - nevettem el magam tettére, majd erősen a karjába bokszoltam. Legalább is szerintem erős volt, ő viszont meg sem rezzent.

Bemutatkoztam azoknak, akik még nem ismertek, és ők is nekem. Szimpatikusak, bár az egyik csaj kicsit eszelősen nézett ki. Rózsaszínű, rövid haja volt, ami egyik oldalt fel volt nyírva és lila kontaktlencsét viselt. Semmi bajom nem volt vele, csak kicsit furcsa volt az extra megjelenése. 

- Tessék - nyúlt felém hirtelen egy kéz a fejem fölül, mire hátrafordulva leellenőriztem, hogy ki az. MyungHoon volt az, aki úgy tűnik időközben elment teáért.

- Kösz - mosolyodtam el, majd elvettem és arrébb csúsztam, hogy oda férjen. Elvettem, nem akartam megbántani, és egyébként sem tűnik olyannak, aki nyomulna. Szerintem csak barátokat akar szerezni. Vagy is melegen ajánlom neki. 

- Mizu a hőssel? - kortyolt bele italába. 

- Kivel? - ráncoltam szemöldököm.

- Azzal, akivel tegnap találkoztunk - mosolyodott el.

- Semmi - forgattam szemeimet. Mert tényleg ez volt az igazság. Jungkook-kal már egy napja nem beszéltem, és őszintén nem tudtam, hogy most mi a franc van. Máskor legalább megdob egy jóéjt üzenettel, vagy küld egy emoji-t, de most semmi. 

- Nem beszéltél vele? - támaszkodott meg háta mögött egyik kezével.

- Nem - ráztam meg a fejemet, majd abba az irányba pillantottam, amerre Kook csapata volt. Ismét náluk volt a legnagyobb tömeg és nagyjából mindenki őt ülte körbe. Örültem, hogy beilleszkedett és, hogy szerzett magának barátokat, illetve, hogy nem utálják. De az a csaj nagyon irritált. Tudtam, hogy nem kéne féltékenykednem, de még is ott bujkált bennem ez az érzés, és sehogy sem tudtam elűzni.

- Pedig kéne - javasolta.

- Miért? - vontam fel fél szemöldököm, miközben visszafordultam hozzá.

I. Piszkos Meló [JK ff] ✔️Where stories live. Discover now