•Tizennyolcadik•

1.2K 74 5
                                    

Erős fejfájással ébredtem valamikor reggel. Nem tudtam mennyi az idő, nem is érdekelt, továbbra is lehunyt szemekkel feküdtem és békésen szívtam be a levegőt. Kellemes és ismerős illat csapta meg az orromat, ezért felnyitottam pilláimat, hogy lecsekkoljam kihez tartozik. Hirtelen nem tudtam hol vagyok és az ablakból beszűrődő napfény sugarai miatt hunyorítanom kellett.
Egy ágyon feküdtem, aminek a párnái és huzatai is felvették azt az isteni illatot, amit már éreztem korábban is.

Jobban szétnéztem és egy pár másodperc után realizálódott bennem, hogy Jungkook szobájában vagyok. Eszembe jutott, hogy tegnap kikértem egy vodka narancsot, szóval valószínűleg egy kicsit be rúgtam. Semmire nem emlékszem. Baszki, mi van, ha lefeküdtem Kook-kal? Bár akkor nem lenne rajtam ruha. Jó, akkor ez ki van zárva.
De ő hozott fel? Ennyire ki voltam ütve? Úristen mi a szart csináltam?

- Felébredtél? - termedt hirtelen a helyiségbe Kook. Szívem kihagyott egy ütemet, amikor ránéztem. A fürdőből lépett ki, gondolom zuhanyzott. Egy törülköző volt a derka köré csavarva, semmi több. Izmos teste teljes egészében tárult lényem elé, amitől enyhén szólva össze futott a nyál a számban. Kicsit végig néztem magamnak és gondolataimban már rég ott jártam, hogy miket csinálnék vele.

- Ühüm - bólintottam végül válasz gyanánt.

Elkezdett pakolászni, majd ismét visszament a fürdőbe és amikor kijött már volt rajta legalább egy alsó.

- Neked mi van a nyakaddal? - álltam fel lassan, majd oda mentem hozzá és fejét balra hajtottam. Egy csúnya véraláfutásos, lila folt éktelenkedett a puha bőrén.

- Hát tegnap este megharaptál - közölte velem, miközben a haját kezdte el törölgetni.

- Mi? - döbbentem le - Én? - mutattam magamra.

- Ja - biccentett.

- Miért? - értetlenkedtem.

Jungkook sóhajtott egyet, elmosolyodott, majd közelebb lépve hozzám megint eljátszotta azt, mint amit az irodámban. Kezét végig vezette oldalamon, le a ruhám aljáig, amit elkezdett feltűrni.

- Az ölembe ültél és minden áron meg akartál csókolni, de nem hagytam, szóval megharaptál - mesélte el a történteket. A picsába. Mi a fasz ütött belém? Mondjuk jó, aláírom, rohadt jól nézett ki, szóval nem csodálom, hogy rámásztam, de akkor is.

- Bocsánat - figyeltem még mindig a nyakát beharapott szájjal.

- Nem probléma - vont vállat lazán - Én is kurvára be voltam indulva, úgyhogy nem hibáztatlak - legyintett, mire halkan elnevettem magam.
A pólóját akarta felvenni, de én kikaptam a kezéből és nem adtam oda neki. A férfi értetlenül nézett rám és nem tudta, hogy mi bajom van.

- Van valami jelentésük? - simítottam rá mellkasára, ahol egy tetkó díszelgett.

- Van - biccentett.

Tovább haladtam, és úgy húztam végig ujjaimat felsőtestén, hogy minden egyes kockáját megérintsem. Tetszett és nem csak az ujjaimmal fedeztem volna fel testét, hanem mondjuk a nyelvemmel is, de azért ne menjünk olyan előre.

- Bejön, mi? - vigyorodott el Jungkook cselekedetemen.

- Nem mondom, hogy nem - nyaltam meg a számat. Az alsónadrágja szélénél megálltam, pedig szívem szerint tovább haladtam volna.

- Hm - hümmögött egyet - Lejebb azért ne menj - lépett egyet hátrébb, mire elnevettem magam és leültem az ágyra, a pólót pedig visszadobtam neki.

Szóra nyitotta a száját, de nem tudott semmit mondani, mivel megcsörrent a telefonom.
Morogva nyúltam érte és emeltem a fülemhez.

- Igen? - vontam fel fél szemöldökömet.

I. Piszkos Meló [JK ff] ✔️Where stories live. Discover now