Descriere

2.9K 124 5
                                    

Descriere

După ce baronul Raulf Williamson a fost văzut călcând strâmb și căzând într-o groapă, a fost declarat mort, Lady Johanna cea stearpă a devenit văduvă la doar trei ani după căsătorie. Cum regele abia așteaptă să o căsătorească, iar Johannna și fratele ei Nicholas făceau tot posibilul să amâne o căsătorie forțată de la un an la altul, boierul Gabriel MacBain îi cere mâna lui Johannei lui Nicholas. Prin această căsătorie, Gabiel nu avea să ia doar soția lui Raulf, ci și pământurile acestuia. Johanna nu era nici pregătită și nici nu își dorește o nouă căsătorie, dar cedează în fața lui Gabriel și îi devine soția lui.

Se îndrăgostesc rapid unul de celălalt, dar până la mărturisirea sentimentelor, aveau de parcus cale lungă. Gabriel consideră că războinicii nu sunt sentimentaliști, dar Johanna era mult prea încăpățânată și prea neascultătoare. Oricât de dur ar parea el, Johanna se simte iubită și femeie în brațele lui și nu îl poate compara cu violentul Raulf. În timp ce Raulf îi declara iubirea și o maltrata fizic, Gabriel nu îi spune că o iubește și nu ar fi ridicat mâna asupra ei.

Deși a știut că este stearpă – așa cum o acuză mereu Raulf, Johanna rămâne însărcinată la scurt timp după căsătorie, dar află după ce în casa lor apare Clare MacKay. Clare îi era sortită lui Robert MacInnes, un bărbat mai violent ca Raulf, iar ca să scape de el, Clare a spus că a fost dezonorată de un MacBain și este însărcinată. Cum Gabriel îi promite tatălui ei că îi găsește făptașul și îi căsătorește, dar nu există făptaș pentru că ea doar a mințit, Nicholas ia totul asupra lui și ajunge să fie căsătorit cu Clare.

Pare că lucrurile intră pe făgașul normal, dar Raulf nu este mort și își vrea înapoi soția și pământurile. Reușește Gabriel să își păstreze soția și noua poprietate? Oare Johanna simte ceva pentru Raulf? S-ar putea întoarce la el?

Lady JohannaWhere stories live. Discover now