21.Bölüm

521 32 12
                                    

Daha uyuyalı 4 saat olmamıştı ki çalan alarm sesiyle tekrar gözlerimi açtım. Alarm ne allasen? İsminde bile hayır yok. Rüyanın en güzel kısmında çalmaya başlıyor sanki gel azcık söv dermiş gibi gibi.

Yataktan zorla zorla kalkarak banyoya gittim. Günlük rutinlerimi hallettikten sonra çatıya, alvinin yanına çıktım.

+Alvin kalk

-Hııı

+Ya kalksana be

-Ne var masal

+Kalk hadi

-Saat kaç?

+7 buçuğa 23 dakika var

-Ağzına sıçarım masal dalgamı geçiyosun ya git yat

+Okula gitcez ya kalkasana

-Masal uykum var hayatım sen içeriye git bak bakıyım ben ordamıyım. Bende arkandan geliyorum.

+İyi ben tek giderim

-Hastasın masal daha iyileşmedin yat zıbar

+İYİYİM BEN!!!!

-Evet gece ateşlenip uyutmayanda kuzenindi

+Aynen nerden bildin?

-Müneccimim ben bilmiyomusun? Bu arada kuzenin suyun altında fazla seksi (piç smile diye adlandırdığımız gülüşü atıyor burda ve saniyesinde kafasına yastık yiyor)

+Sapıkmısın be yavşama kuzenime

-Masal git uyu!

+Okula gitcem!

-Hayır

+İyi sen gelme, ben siyah eteğimi giyer giderim

-Yok ya ağzına sıçmadığımda rahat edemiyosun sen anladım ben. Git adam akıllı giyin bende hazırlanıyım çıkarız.

+Aferin benim oğluma

-MASAL!!

+Şaka yaptım ki ^.^

Odadan çıkıp koşarak kendi odama geçtim. Alvinin zorla aldığı siyah pantolonlarımdan bir tanesini giydikten sonra üstümede siyah uzun kollu balıkçıl bir tişört giyip saçlarımı açık bıraktım. Çantamı hazırladıktan sonra üstüme kırmızı kolej hırkamı, ayağıma da kırmızı supralarımı giyerek aşağıya indim. Mutfaktan kendime meyvesuyu aldıktan sonra alvine bağırmaya başladım.

+Yanlış olmuşsun sen olum. Kızlar bekletir, erkekler değil. Ya ben bile hazırlandım hadisene. Off geç kalıcaz hadi be. Off alvin kime süsleniyosun bu kadar anlamıyorum ki. Ben zaten senin her pasaklı halini gördüm, kurtarmaz bundan sonrası. ALVİİİİİNNNN!!! HADİİİ YAAA!!!

-Geldim lan geldim!

Siyah kot, kırmızı kazak, siyah bere ve siyah kısa asker botlarıyla söylene söylene gelebilmişti sonunda. Yani şimdi ne yalan söyliyim beklettiğine değdi ha. Harbi diyorum çok tatlı bu çocuk he.

Daha fazla oyalanmadan arabaya binerek okula gittik. Okula geldiğimizde herkes sınıflara girmişti bile. Sınıfa girdiğim an gözüm direk barışın oturduğu sıraya kaydı. Boş olan yanında şimdi esmer bir kız oturuyordu. Barışla göz göze geldiğimiz an kezzap içmişim gibi acıdı içim. Şimdi hayatında kaç defa kezzap içtin lan gerizekalı diye sormayın sakın. örnek veriyorum burda alalal. Hocanın sesiyle kendime geldiğimde gözlerimi hemen barıştan çekip alvine baktım. Gözleri dolmuş bir şekilde bana bakıyordu. Gözlerine baktığımda bir sürü duygu okuyabiliyordum ama hiçbirini isimlendiremiyordum. Öfke, hüzün, kırgınlık, acı... Hepsi aynı anda bir gözde barınabilirmiydi?

Yıldız MasalıDonde viven las historias. Descúbrelo ahora