9. Bölüm

753 52 4
                                    

(Medyada Barış var. Maslaın sahilde tanışcağı çocuk)

Alışveriş mağazasına gelmiş kıyafetlere bakıyorduk. Tabi ben direk etek ve şortların olduğu tarafa yönelmiştim. Kolumdan tutup gitmemi engelledi.

+Ne yaptığını sanıyosun sen ?

-Alışveriş

+Ay çok komiksin hayatım güliyim mi şimdi?

-Off ne var be dengesiz

+Dengesiz mi?

-Evet !

+Neyse bunu sonra konuşcaz küçük hanım! Buraya giyebilceğin bişeyler almaya geldik! Oranı buranı açıkta bırakan şeyler değil!!

-Ne saçmalıyosun sen ?

+Elin ibnelerine bacak şow yapmaya çok meraklısın galiba !!!

Ne demişti o !! Ciddi olamazdı heralde !! Resmen beni sürtük yerine koymuştu!! O sözü söylemesiyle sert bi tokat atıp koşarak mağazadan çıktım. Bir taksiye atlayıp sahile gittim. Biraz deniz havası iyi gelirdi galiba. Ne biliyim filmlerde hep öyle oluyo ya hani. Kızın morali bozukdur sahile gider sonra mutlu bi şekilde evine döner. Tabi ben filmde oynamıyorum o ayrı ama belki gerçek hayattada olur dimi? Off tamam yine saçmalıyorum evet.

Taksi durduğunda parayı ödeyip aşağıya indim. Sahilde biraz yürüdükten sonra boş bir bank bulup oturdum. Filmlerdeki o kızların niye sahile gelip banka oturduklarını şimdi anlamıştım işte. Denizi izlemek harbiden huzur veriyordu insana.

Ne çok şey yaşamıştım bu zaman kadar. Annem hiç olmamıştı. Tamam teyzem hep yanımdaydı, annemmiş gibi ilgileniyordu ama annem değildi işte. Olmuyodu. Bir boşluk kalıyodu hep.

Ya babam? Bir kere bile aramamış, ne haldeyim nasılım sormamıştı bile. Sonrada çok seviyormuş gibi gidip ismimi kalbine kazıtmıştı. Ya sonra? İkinci kez terk etmişti beni.

Güçlü kalmaya çalışsamda çok zordu bu. Çok acıydı. Çok can yakıcıydı. Kimsem yoktu. Ailem yoktu. Arkadaşım yoktu. Şu hayatta teyzemden başka yanımda olan kimse yoktu.

Çaresizdim. Yalnızdım. Ve ölmek istiyordum. Zaten o kadar çok uzun zamanımında kalmadığının farkındaydım. SAhi ben kontrollerime gitmemiştim dimi ? 

Bir de şu gerizekalı Alvin var tabi. Geliyo zorla öpüyo sonra gelmiş sürtük diyo. Pardonda o kim ? -Enis Alvin Alkan- İç ses sen bir susarmısın canım aalallalalal. -tabi susarım hayatım yeterki sen iste- teşekkürler bitanem. Ha? Hay amına koyım ya ciddi ciddi iç sesimle konuşmaya başladım iyi mi?  Hep o gerizekalı alvin yüzünden. Hayır ona aşık değilim. Ondan nefret ediyorum. Tamam Allah için gayet yakışıklı çocuk ama sevmiyorum işte. Belki abim gibi görebilirim ama başka türlü olmaz. Zaten bugüne kadar hiçbir erkekle konuşmadım bile diyebiliriz. Feministimdir de azıcık. Ama haklıyımda şimdi. Babam beni terk edip gitmiş elin kıçı kırık oğlu neler yapmaz. En büyük kazığı babamdan yemişim ben başka erkeklerinkini kaldıramam.

Gözümde biriken yaşları farketmemle böbreklerime giren ağrı girmesi bir oldu. Ahh. Kahretsin ağrılar !! Hayır hayır !! Şimdi olmaz noluur..

Dizlerimi çeneme kadar çekmiş ağrılar yüzünden ağlayarak saatlerdir o bankta oturuyordum.

Bir anda önümde biri durunca bende kafamı kaldırıp anlamsız anlamsız ona baktım. Bu da kimdi şimdi ?

+Masal dı dimi?

 

Yıldız MasalıWhere stories live. Discover now