13.Bölüm (Doğum Günün Kutlu Olsun KrAlex)

882 47 7
                                    

----Alvinden---

Sabah uyandığımda hala kollarımın arasındaydı. Bütün gece o şekilde uyumuştuk. Bundan daha güzel bir şey olabilirmiydi acaba? Onu uyandırmamaya özen göstererek telefonumu elime aldım. Okulun başlamasına daha 2 buçuk saat vardı. Yani hala uyumak için vaktim var. Bi dakika bugün ayın 25i. Hasiktir nasıl unuttum lan. 25 kasım. Toprak Kaptanoğlunun ölüm yıldönümü, Masal Kaptanoğlunun ise doğum günü. Bugüne kadar doğum gününü hiç kutlamamıştı masal. Haklıydı. Annesinin ölümünü mü kutlıycaktı? Kutlamıycak olsakta süpriz yapmalıydım. İyi de ne yapabilirdim ki? 

Yavaşca kalkıp aşağıya indim. Kendi odama girip (ne var lan burda büyüdüm tabi burda da odam olcak) güzel bir duş aldım. Sonra da dolaptan temiz bir tişörtle kot giyip masalın yanına çıktım daha uyanmamıştı. Küçük bir kağıda ''Günaydın melek. Dün gece yanımda olduğun için teşekkür ederim. Okula giderken açık giyinmezsen sevinirim. Hapislerde çürümek için daha çok gencim. Bu arada okul çıkışında oyalanmadan eve gel. Alvin'' yazdıktan sonra yatağın yanına bırakıp evden çıktım. Bugün okula gitmiycektim. 

Bir kaç telefon görüşmesinden sonra haftasonu olan fenerin maçı için iki tane bilet adım. Daha sonra da feneriuma girip iki tane fener formasıyla iki tane atkı aldım. Ordan çıktıktan sonra en yakın olan kırtasiyeye girip kupa bardağına ve iki tane siyah tişörte alexin resimlerini bastırıp alexin bulabildiğim neredesyse bütün  fotoğraflarını çıkarttırdım. Bir sürü renkli kağıt aldıktan sonra kırtasiyeden çıkıp arabayı kitapçıya doğru sürmeye başladım. Kitapçıya geldiğimde hangi kitabı alcağımı bilmediğimi farkettim. Bu kız hangi kitapları okumuştu acaba? Okuduğu bi kitabı aldığımda çok saçma olurdu. Okuduğu kitabı niye tekrar okusun? 

Bir süre kitaplara baktıktan sonra Bir Alex Değilim- Alex Bu Sevda Bitmez-Aynı Yıldızın Altında yı almaya karar verdim. Okumuş olsa bile Alex in ismi geçen herşey mutlu ederdi masalı emindim. Aynı yıldızın altındaysa hem okuduğum tek kitaptı hemde isminde yıldız vardı. Bir yıldız kızına yakışcağını düşündüğüm tek kitap buydu galiba. 

Kitapçıdan çıktıktan sonra güzel bir mağazaya girdim. İki tane siyah kot pantolon la iki tane siyah tişört aldıktan sonra mağazadanda çıktım. Siyaha aşık olan bi kıza siyah kıyafetten başka ne alabilirdim ki? Tabi bide ikimizin aynı kıyafetler içinde olması ayrı bi mutluluk sebebim olcaktı ama o buna ne tepki verirdi bilmiyordum. Ama kızmazdı emindim. Mağazadan çıktıktan sonra Barışı aradım.

-Barış

+Söyle kardeşim

-O sesler ne lan

+Dersteyiz mal saatin farkında değilmisin?

-Haa tamam sınıftan çık bi beş dakika

+Hoca yok söyle bir sorun mu var nerdesin geliyim mi?

-Yok kardeşim saol. Masal okulda mı?

+Evet sen gelmeyince bende yanına geçtim bizim sınıfı biliyosun

-İyi yapmışsın kardeşim bakarlardı şimdi bizim itler. Biri bakarsa falan halledersin sen. Neyse şimdi masala çaktırma söyliyceklerimi tamam mı? Yardımına ihtiyacım var.

+Tamamdır da noldu hayırdır?

-Bugün masalın doğum günü. Tabi Toprak teyzenin ölüm yıldönümü olduğundan kutlamıycaz ama süpriz yapcam tabi. Bişeyler ayarladım ama Alexin imzalı forması lazım. Biliyosun bizim kızı alex hastası.

+Bilmezmiyim abi ahaha. Berkte var diye biliyorum ben bi konuşıyım olmazsa kuzendekini alırız.

-Süpersin barış. Ama okul çıkışına herşey hazır olması lazım ona göre

Yıldız MasalıWhere stories live. Discover now