☘️33☘️

5K 283 45
                                    

Derin bir nefes aldım ve, yavaşca eğilerek spor ayakkabılarımın bağcıklarını bağlamaya çalıştım. Ama sadece çalıştım.

"Hadi ama!" diye bağırdığımda, jungkook banyodan gelmiş ve bana anlamsızca bakmıştı. "Birşey mi oldu?"Dudaklarımı büktüm.

"Şey.. bağcıklarımı bağlayamıyorum. "dediğimde endişeli yüz halini rahatlamış bir yüz hali alırken, hızla yanıma geldi ve eğilerek iki ayakkabımında bağcıklarını bağladı.

"Niye söylemekten çekiniyorsan? bundan 3-4 ay önce bana 'seni istiyorum. Benim olmanı istiyorum' diyende sensin bağcıklarını bağlamayı istemeyende sensin. Aishh!"

"Beni utandırmadan şu işine gider misin?" dediğimde bana bir adım daha yaklaştı ve burnumu parmakları arasına aldı. "Benim işim sensin. O, ne olacak?" dediğinde dudaklarında sinsi bir gülümseme vardı.

"Hiçbirşey." dediğimde gözlerimi kıstım ve onu hafif itekledim. "Lisa, yarın doktora gideceğiz biliyorsun değil mi? yani çocuğumuzun cinsiyetini öğreneceğiz?"

"Biliyorum." dediğimde belirgenleşmeye başlayan karnımı okşamaya başladım. Belime dolanan eller ile kafamı arkama çevirmeye çalıştım ama bu eller bana izin vermemişti.

"Seni üzen birşey mi var?"

"Aslında, bebeğimizin cinsiyetinden dolayı dışlanmasından korkuyorum." dediğimde belimdeki elleri yavaşca çözüldü. Bu konu hakkında defalarca konuşmuştuk ama benim içim bir türlü rahat etmiyordu ve ben, dediğime pişman olmuştum.

Omzuma koyduğu parmaklar sayesinde beni kendine döndürdüğünde, gözlerimin içine 'bana güven' dercesine bakıyordu.

"Lisa, bu konuyu takmamaman gerektiğini sana nasıl anlatmam gerekiyor güzelim? kız veya erkek olması hiçbirşeyi değiştirmez. Üzülmemelisin."

"Biliyorum ama kafama takmadan edemiyorum. Biliyorsun, bu aralar çok sık kabus görüyorum."

"Ne?"

Tanrım! bana kabus görüyormusun diye sorduğunda içini rahatlatmak amacı ile ona hayır demiştim. Ve şuan ağzımdan kaçırmam kaşlarını çatmasına ve bana hem endişe hemde sinirle bakmasına neden olmuştu. Dudaklarımı ısırdım ve,

"Bak, canını sıkmamak için yalan söyledim. Zaten hamileyim ve aşermelerim seni zorluyor birde işe giderken çok stresli ve sinirli oluyorsun birde, bunu söyleyerek canını sıkmak istememiştim."

"Lisa! ben, ne zaman sana sinirli davrandımki?! sana bana söyle demiştim ama sen bana hayır dedin! bu çok yanlış. Üstelik, benim aklım sürekli kalıyor ve şirketten eve gelmek için, kaç saatimi ekip art arda toplantılara giriyorum biliyo-"

Cümlesini tamamlayamamıştı çünkü ben, elimi çenesine koymuş ve onu kendime çekerek öpmüştüm. Elim hala çenesindeyken o, ellerini sırtıma yerleştirmişti.

Geri ayrıldığımızda ise, ofladı ve elini saçlarının arasından geçirerek,"Böyle yaptığında karşı konulmaz oluyorsun ve bunu sevmiyorum!" aniden durdu ve tekrar dudaklarını dudaklarıma örtüp bir süre öyle kaldı geri çekildiğinde ise,

"Özür dilerim güzelim. Fazla tepki verdim ve.. sana bağırmamam gerekiyordu." dediğinde kaşlarımı çattım ve,"Sinirli olmakta haklısın ama sana ne kızgınım nede kırgınım sonuçta sen, benim için endişeleniyorsun ve bu senin en doğal hakkın."

"Böyle iyi yürekli olduğunda, suçluluk duyuyorum ve neden seni o depoya kapattığım konusunda sormadan edemiyor ve kendimden nefret ediyorum." dedi alınlarımızı birbirine yaslarken.

"Hey, bunun için kendini üzme lütfen. Bunlar geçip giden şeyler. Tamam, üzülmekte haklısın ama şimdi bize bir baksana, sahte evliliğimiz gerçek oldu neredeyse 2 yıldır evliyiz ve ben bizim çocuğumuza hamileyim. Sence, bunca güzel şey arasında bunları düşünmek saçma olmazmı? "

Dediğimde kafasını olumlu anlamda salladı ve dudaklarıma ufak bir öpücük koyup tekrar banyoya gitti. Ben ise, elimi belime koyarak hep dizilerde yapmak istediğim şeyi yapıp banyoya ilerledim.

"Eve gelirken birşey istermisin?"

"Bir adet beni seven, jeon jungkook isterim."

Dediğimde kıkırdadı ve gülmesini dudaklarını ısırarak son buldururken, "Cidden birşey istiyor musun?"

"Gün içinde canım çekerse ve ben, sana aldırmak istersem sana mesaj atarım."

"Mesaj atma."

"Neden?"

"Sesini duymak istiyorum. Yada dur dur en iyisi sen beni, görüntülü ara. Ne yaptığınıda merak ediyorum."

"Yaa öylemi? sen ne kadar beni özler oldun?"dediğimde parmak ucumda yükselmiş ve ellerimi boynuna dolamıştım.

"Ofiste canım sıkılıyordu yoksa seni aramam."

"Bakıyorumda birileri fazla cesaretlenmiş hm?"

Birbirimizin sözlerini tekrarlarken o, "Şaka yapıyorum," dedi ve burnunu burnuma sürterek,

"Ben, seni yanımdayken bile özlüyorum sarışın."

Dediğinde ruhumda binlerce çiçek açtı ve, midemde olan kelebekler canlanıp kanat çırpmaya başladı.
...

-Yaa ben bebeği kız yapsam bana kızarmısınız ponçik takipçilerim? hm?

-Şeyy şu smutlu olan özel bölümü bu akşam atayım mı???

Seviyorum sizi ❤️

Liskook ile kalın 🎈

SİLVER ☘️ LiskookTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon