☘️28☘️

5.1K 327 153
                                    

Şuan, saat 9'du ve ben ile jungkook doktorun kapısında duran sandalyelerde oturmuş güzel haberi bekliyorduk. Gerçi, ne olacağını biliyorduk ama yinede işi sağlama almanın faydası vardı.

Jungkook, ellerini titreyen parmaklarıma koydu ve her bir parmak boğumumu tek tek öpmüş ve en sonunda ellerimi birbirine sürtmüş ve ısınmasına yardımcı olmuştu.

"Sakin ol. Herşey güzel olacak."

"Biliyorum ama, elimde değil işte heyecanlanıyorum." dediğimde gülümsemiş ve ellerini belime sarmıştı. "Jeon lalisa?" şu en başa gelen soy ada bayılıyordum.

"Biziz" dediğinde jungkook yavaica ayağa kaldırdı ve benide kaldırdıktan sonra, ellerimizi birleştirdi ve biz, odaya girip doktorun karşısına oturduk.

"Sizi dinliyorum bayan jeon."

"Şey.. bundan 2 gün önce hamilelik testi yapmıştım ve sonuç pozitif çıkmıştı ama biz.."

"Kontrol ettirmeye mi geldiniz?" diye sorduğunda kafamı olumlu anlamda salladım ve onun gibi gülümsedim. "O zaman sizi şuraya alalım bayan jeon." dedi ayağa kalkıp yatak benzeri şeyi işaret ederken.

Yavaşca ayağa kalktım ve o, yatak benzeri şeye yatıp gözlerimi jungkook'a diktim. Gülümsüyordu. Gülümsedim.

Doktor yavaşca yanıma geldi ve onunla benim aramızda olan, perdeyi çekti ve karnım gözükecek kadar tişörtümü sıyırdı ve, ultrason makinasını devreye sokup karnıma soğuk bir sıvı sürüp, bir makinayı karnımda gezdirmeye başladı.

Bu beni gıdıklandırmıştı.

"Bay jeon gelebilirmisiniz?" diye sorduğunda doktor, jungkook hızla yanımıza gelmiş ve elimi tutmuştu. "Sakin olun lütfen." dediğinde doktor gülümsemişti.

Bu tatlı bir endişeydi.

Doktor,aleti karnımda bir kaç kez daha gezdirdi sanki, doğru bir yer arıyormuşcasına. Bir yerde durduğunda sağ elini makinanın ekranına koydu.

"İşte burada." dediğinde ben ve jungkook gözlerimizi o tarafa çevirmiştik. Bir nokta şeklinde kadar küçüktü ama, fark ediliyordu. Gözlerimin dolduğunu hissediyordum. Ağlamak istemiyordum ama duygulanıyordum işte.

"Ultrason resimlerinizi istermisiniz?"

"Evet." dedim tereddütsüzce. Kadın, gülümsedi ve oradaki vir tuşa bastı ve fotokopi makinasından bazı sesler geldi. O, yavaşca karnımı bir peçete ile temizlediğinde tişörtümü kapattım ve masasının önündeki koltuğa oturdum.

"Bebek neredeyse 2 aylık olmak üzere."

Sevişeli iki ay olmuşmuydu?

Sorunumuz bu değil.

"Bu dönemde fazla kusabilirsiniz hatta, biraz fazla. Ama bunu dert etmeyin zaten ilk 2 ay dolduğunda, yavaş yavaş yemekleri yemeye başlayacaksınız ama bu dönem bittiğinde baş dönmeleriniz artabilir bu yüzden evin sivri bölgelerine korumalık takmalısınız."

Yutkundu ve devam etti.

"Ayrıca dar kıyafetler giymekten kaçının. Aynı şekilde, topuklu ayakkabıda giymeyin. Bu bebek ve sizi tehlikeye atar. Genelde bol şeyler giyin."

Durdu ve derin bir nefes alıp devam etti.

"Ve bu dönemde bir çok şey aşereceksiniz ve bu durumdada baba devreye girecek." dediğinde doktor kafamı jungkook'a çevirdim tebessüm ediyordu.

"Çocuğumuz cinsiyetini ne zaman öğrenebiliriz?"

"Gebeliğin 16.haftasında yani 2 ay sonra, geleceğiniz kontrolde size söyleyebilirim. Bu arada size hamilelik için yapıp yapmamanız gereken şeyleri vereceğim böylelikle daha kolay olacaktır. Aynı zamanda haftada en az bir kere kontrole geleceksiniz ve, en ufak bir ağrıda bile hastaneye gelmekten çekinmeyin. "

Derin bir nefes aldı ve, arkasına uzanarak kitap benzeri şeyi bana uzattığında elindekini aldım ve gözlerimi kapağına değdirdim. Kapağında bir kız ve bir erkek bebeğin fotoğrafı mevcuttu.

Çok tatlıydılar.

"Bu arada bu dönemlerde biraz fazla duygusal olacaksınız yani, size fazla bağırılmamalı ve stres yaşamamalısınız. Ve, ağlamamaya çalışın bebeğin psikolojik yönden etkilenmemesi gerek."

"Teşekkür ederiz." dediğinde jungkook ayağa kalktı bende ayağa kalktığımda elini tuttum ve onunla odadan çıktık.

"Şimdi ben, babamı oluyorum?" dediğinde gülerek kafamı salladım. "Sanırım.. Bu harika bir duygu olacak." dediğinde kafamı omzuna koymuş ve gülümsememi yol boyu soldurmamıştım.
...

Bebeğin cinsiyeti kız olsun diyenler +1 lesin.

Bebeğin cinsiyeti erkek olsun diyenler +1 lesin.

*Bu arada şu 30 kişiden yorum bekliyorum bebeğin cinsiueti hakkında, yani karar o 30kişiye bağlı. *

Bölümün geç geldiğinin farkındayım ve çok özür dilerim arkadaşlar. Evde değildim üzgünüm.

Sabah 11 olduğunda uyandım okula gidemedim ksoskssşps ilk iki derd matematikten kaçtım ama yarınkinden kaçamıyacağım :(

Seviyorum sizi ❤️💞

Liskook ile kalın 🎈

SİLVER ☘️ LiskookWhere stories live. Discover now