☘️32☘️

4.5K 314 100
                                    

"Çok mu pasif kaldım?" diye sorduğumda jungkook'a o, bağlayamadığı kravatı ile bana döndü ve gözlerini üzerimde gezdirdi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Çok mu pasif kaldım?" diye sorduğumda jungkook'a o, bağlayamadığı kravatı ile bana döndü ve gözlerini üzerimde gezdirdi. Daha sonra yanıma adımlayıp belimde duran, ip kemeri çıkardı. Oysaki, çok hafif başlamıştım.

"Böyle daha iyi." dediğinde kafamı sallamış ve  ellerimi kravatına götürerek, bağlamaya başlamıştım. "Sen, bağlamayı biliyormusun?"

"Annem, bana öğretmişti." dediğimde çoktan kravatını bağlamış ve sanki üzerinde toz varmış gibi üzerini silkelemiştim. "Benim kadar iyi olmadın ama idare ederdin."

Yalan. Çok yakışıklı gözüküyorduki gözüme.. eğer karnımda bebek olmasaydı kesinlikle onunla sevişebilirdim.

Tanrım! lisa, sen ne kadar arsız bir kız oldun!

"Ego yapman bittiyse, küçük tavşan gidebiliriz."

"Tavşan olan ben değilim sensin."

"Hı hı." demiş ve ellerimizi birleştirmişti.
...

"Lisa, söylesene hamile olmak insanı yoruyormu?" diye sorduğunda jisoo unnie bakışlarımı mi cha'dan çektim.

"Hayır ama, çok aşeriyorsun belki sen aşermessin bunu bilemem."

"Belli oluyor zaten lisa. Çok kilo almıssın." alayla o cırtlak sesini duyduğumda, bakışlarımı ona çevirdim."Ben, bu halimle bile zayıf gözükebiliyorum ama sen, bir yerlerini gerdirmekten anca, zayıf gözüke biliyorsun."

Alaylı yüz ifademi yüzüme takındığımda jungkook veya yungyeom burada yoktu nede bay ve bayan jeon. Koltukta geriye yaslandım.

"Lisa, peki şey.. kabus falan görüyormusun?"

"Aslında evet.. şu, mi chayı gördüğüm her an bana kabus gibi."

(Vallaha bana bile girdi kejdksk)

"Senin benimle derdin ne?"

"Bir derdim yok. Asıl senin benimle bir derdin var. İlk önce, kocamı ayartmaya çalıştın sonrada hayatımızdan bağlantımızı kesmemek için, yungyeomla çıkmaya başladın. Onada yazık olacak senin gibi zaman israfı ile takılıyor."

"Peki ya jungkook? jungkook seninle acıdığı için evlendiğine ve acıdığı için bu evliliği sürdürdüğüne eminim."

Dediğinde gayet sakindim.

"Sinirimi bozmaya çalışıyorsan, bunu başaramazsın mi cha. Çünkü ben, onun olduğumdan beri zaten çok mutluyum." dediğimde elimle karnımı göstermiş ve okşamıştım.

"Ayrıca, senin gibi seviyesiz ve kişiliksiz biri ile muhattap olamayacak kadar meşgulüm." dediğimde ayaklarımı sallandırmaya başlamıştım. O ise minik bir küfür mırıldanmıştı.

"Lisa?" jungkookun o güzel sesi kulağıma dolduğunda, gülümseyerek kafamı o tarafa çevirdim. "Sıkıldınmı?" diye sorduğunda kafamı olumsuz anlamda salladım.

"Tabii sıkılmaz iki saattir şuna laf sokmakla meşgul." dediğinde mi cha çoktan kalkıp yanımızdan gitmişti. "Cidden sen, uslanmazsın."

"Ben mi uslanmazım? kimse kocama o gözle bakamaz üstelik o, senin eski sevgilin değilmi? bu ne rahatlık ya!" diye çığırdığımda, duygu değişimi yaşıyordum. Sinirle gözlerimi devirdim ve önüme döndüm.

"Duydu değişimi yaşıyor Jungkook."

"Hiçte bile!" dediğimde sarı saçlarımı savurmuş ve dişimi sıkmıştım. Belime dolanan elleri ile birden sinirim uçup gitmişti. Kafamı o tarafa çevirdiğimde jungkook,bana yavru köpek bakışları atmış ve burnunu koluma sürmüştü.

"Yiaaaa" dediğimde onu kaldırmış ve parmaklarımla yanaklarını sıkmaya başlamıştım. Jisoo unnie ise kahkaha atmakla meşguldü. "Lisa.. ne yapıyorsun?" dediğinde jungkook yanaklarını sıkmaya devam ettim.

"Böyle çok tatlısın ama sen.." dediğimde burnuna minik bir öpücük kondurmuştum. "Ben gidiyorum. Jin ile konuşacağım."

"Ben jin ile çocuk yapma konusunu konuşacağım." dediğinde jungkook arkadan imalı imalı kahkaha atmıştı. Bana döndüğünde ise, ellerini karnıma koymuştu.

"Onu benden fazla sevmezsin değilmi?" diye sorduğunda ben, kaşlarımı çattım. Ne yani çocuğu benden mi kıskanacaktı?

"Jungkook, her anne ve baba çocuklarını sever. Bu konuda kıskanmayacaksın değil mi?"

"Sadece bana olan sevginin ve ilginin azalmasından korkuyorum." dediğinde elimi yanağına yerleştirdim ve yavaş yavaş okşamaya başladım. "Sana, sevgim sonsuz jungkook. Bu bir çocuğumuz olsada olmasada asla değişecek birşey değil merak etme."

Dediğimde ellerini belime bol bir şekilde sarmış ve kafasını tam kalbimin üzerine koymuştu. "Bu kalbin , her zaman böyle atsın güzelim."
...

Tekrardan 2K için teşekkür ederim 🎉🎉🎉

Seviyom sizi ❤️❤️❤️

Liskook ile kalın 🎈🎉

SİLVER ☘️ LiskookWhere stories live. Discover now