☘️36☘️

3.9K 259 46
                                    

"Lisa, tahminen ne zaman ağlamayı kesersin?"

"Sus!  hamileyim ben!" diye bağırdığımda jisoo unnieye elimdeki peçete ile televizyona döndüm.

Türü romantik komedi olan bir film izliyorduk ve ben, filmin 1 saatinde ağlamış 30 dakikasında, iç çekmiştim. Ve son 30 dakika kalmıştı ve hala ağlıyordum.

Fazla duygusaldım.

"Yeter ya! alttrafı adam, kızdan ayrıldı! bu kadar bütüme lisa!"

"Banane!" dedim omuz silkerek. Kapının açılıp kapanma sesini duyduğumda, gözlerimi tekrardan televizyona çevirdim ve, ağlamaya devam ettim.

"Jungkook! karın ağlıyor!" diye bağırdığında jisoo unnie, kaşlarını çatarak buraya geldiğini tahmin etmek zor olmamıştı. "Lis?" dediğinde jungkook, koşarak yanıma geldi ve yüzümü elleri arasına alarak "Neden ağlıyorsun?"

"Adam, kızı terk e-etti!" dediğimde tekrardan ağlamaya başlamıştım. "Tanrış aşkına abla, neden böyle filmler açıyorsun?"

"Ne bileyim ben, salya sümük ağlayacağını?" Jungkook kafasını iki yana sallarken, televizyon kumandasını eline aldı ve filmi kapatarak tekrar bana döndü.

"Hadi artık ağlama güzelim. Hem sende biliyorsun onlar gerçek değil." Omuz silktiğimde peçeteni burnuma getirip burnumu sildim ve derin bir nefes alarak, ağlamaya devam ettim.

"Ama ben, sana çikolatalı pasta almıştım." dediğinde, anında gözlerim büyümüş ve yüzümdeki ellerini çekerek elimi karnıma koymuş ve koşarak salona gitmiştim. Ardımdan ise, kahkaha sesleri duymuştum.

Masanın üzerinde duran, çikolatalı pastayı görür görmez el çırparak zıplamış ve hızla paketinden çıkarıp, elimdeki çatalla yemeye başlamıştım.

Ne ara çatal aldığım hakkında bir fikrim yoktu veya ne ara duygu değişmi yaşadığımı.

"Bu. çok..tatlı!" ağzım dolu konuştuğum için jisoo ve jungkook kıkırdamıştı. "Gülmeyin yah!"dediğimde dudaklarını birbirlerine bastırmışlardı.

Pastanın neredeyse yarısını yediğimde, önümdeki peçetelere uzanmaya çalıştım ama, karnımın büyüklüğü beni durduruyordu.

Jungkook, durumu anlamış olacakki peçeteyi eline aldı ve önümde diz çökerek, dudaklarımda ki çikolatayı silmeye başlamıştı.

Parmakları, her dudaklarımda hareket ettiğinde arada ki peçete fark etmeksizin ben, mayışmaya başlıyordum.

Sen, akılkanmazsın lalisa!

İç sesime katılıyordum.

Son kalan çikolata yerini silmediğinde, elindeki peçete uzanmak istemiştim o ise gülerek kafasını iki yana sallamış ve aniden dudaklarını dudaklarıma bastırıp, çikolata kalan yerleri öpmüştü..

Gözlerim anında fal taşı misali açılırken, sertçe yutkundum ve kaşlarımı çattım o ise, gülümseyerek burnumun ucunu öptü. "Çok tatlısın." dediğinde elindeki peçeteyi bırakmış ve elini bana uzatmıştı. "Unniem nerede?"

"Az önce gitti ya." dediğinde omuz silktim ve elini tuttum. Açıkcası pasta yemekten, ne yaptığımı veya kimin nereye gittiğini unutmuştum.

Bahçedeki salıncağa çıktığımızda, gülümsedim. Jungkook, beni salıncağa oturtup bedenimi, hafif kaydırıp bacaklarımı rahat oturmam açısından iki yana açtı ve kendisi yanıma oturduktan sonra bir elini karnıma bir elinide, omzuma koyup beni kendisine yapıştırdı.

"Ben, yokken sıkılıyor musun?"

"Evde yapacak hiç birşey yokki jungkook. Çok sıkıcı. Bazen jisoo unnieyi arıyorum o geliyor onun dışında kimse yok ve resim yapamıyorum. Tabureye oturamıyorum." dediğimde kıkırdadı.

"Gülmesene ya! hamile olmak çok zor ve zahmetli bir şey! her tarafın ayrı bir şişiyor."dedim kafamı kaldırıp ona bakarken. O ise, gülümsemişti."Ama birde şöyle düşün:Çok tatlı bir çocuğumuz olacak." derin bir iç çektim.

"Evet, tatlı bir çocuğumuz olacak. Gözleri senin gibi kahverengi oalcak, saçları kumral olucak birde, ikimiz gibi cesaretli bir çocuk olup, hiçbirşey den korkmayacak ne olursa olsun."

"Sen, korkmuyor musun?"

"Neden korkayım ki? yanımda sen varsın unniem var oppam var. En önemlisi kendime yeni bir aile kurmam değilmi zaten? baksana, annemin yokluğunu çok hissetmez oldum ve, kendime yeni bir aile kurup, bu ailenin içine sadece mutluluk yerleştirdim."

Burnunu burnuma sürttü.

"Cesaretine ve iyiliğine hayranım jeon lalisa!"

"Bende, aşkına!"

Dediğimde gözlerinin ışıldadığını fark etmiştim.
...

-Final yapmama çok az bir süre kaldı ama dediğim gibi bu kitaba özel bölümler gelecek.

-Yeni kurgum *Contract//liskook*'a bir göz atarsanız sevinirim ponçik okuyucularım 🙏❤️

Umarım bölümü beğenmissinizdir.

Seviyorum sizi ❤️

Liskook ile kalın 🎈

SİLVER ☘️ LiskookOnde as histórias ganham vida. Descobre agora