☘️31☘️

4.5K 305 32
                                    

Yavaşca yattığım yerde doğruldum ve sıkıntılı bir nefes verdim. Şu son günlerde o kadar halsizdimki...

Hamileliğin 3.ayına girmiştik ve ben, ağlamamaya ve üzülmemeye çalışıyordum tabii, jungkook'ta büyük bir efor sarf ediyordu.

Bay ve bayan jeon defalarca kez benden özür dilemiş ve evlerine gelmem için yalvarmışlardı adeta ve ben, kabul etmiştim.

"Günaydın." Yanımda yatan jungkook'un pürüzlü seni duyduğumda kafamı yana çevirdim ve yüzüne baktım. "Günaydın." diye mırıldandığımda o, yavaşca yatakta doğruldu ve sırtını yatak başlığına dayadı.

"Ne zamandan beri uyanıksın?" diye sorduğunda, "Fazla olmadı." diye yanıltadım onu.

O, elini karnıma koyup okşamaya başladığında, karnımın hafif belirgenleşmeye başladığını hissetmiştim ve bu günlerde en az 2 kilo almıştım. Çünkü aşeriyordum.

"Canın birşey çekiyor mu?"dediğinde o, kafamı olumsuz anlamda salladım."Pekala, ben bugün işe gideceğim. Ama istersen yanında kalabilirim."

Bana 'gitmeyeyim' der gibi bakıyordu ama ben, "Gitmelisin. Hem zaten yarın benimle beraber değilmisin?"diye sorduğumda kafasını salladı ve somurttu.

Parmaklarımı çenesine koyup dudaklarımızı birlşetirdim ve ona küçük bir öpücük verdikten sonra geri çekildim."İyi işler. "

"Bu arada myung-dae ile konuştum yanından ayrılmayacak eğer, dışarı çıkacaksan ilk beni arıyorsun ve ben sana izin verdiğimde çıkıyorsun. İstersen jisooyu eve çağırabilirsin ve eğer birşey aşerirsen çocuklardan iste."

"Tahminen bu konuşma ne zaman sonra biter?" dediğimde ofladı. "Ne yapayım? aklım sende kalıyor sürekli." dediğinde ellerimi iki yana açtım ve gelmesini işaret ettim.

O, gömleğinin düğmelerini ilikleyemeden yanımda doğru geldi ve iki elini yatak başlığının yanına koydu. "Ben iyiyim ve iyi olacağım." dediğimde dudaklarını dudaklarıma bastırmıştım.

Nefessiz kaldığımızda geri çekildi ve gitmeden önce karnıma minik bir öpücük kondurdu ve yataktan kalkıp hazırlanmaya başladı.

Bende, yataktan çıktığımda üzerimde pandalı pijamalarım vardı." Bu halinle bile nasıl seksi gözükebilirsinki?" dedi sitem edercesine konuştuğunda.

Gülümsedim ve banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım ve dişlerimi fırçaladım.

"Ben çıkıyorum." dediğinde adımlarımı hızlandırılmış ve ona sarılmıştım. "Böyle yaparsan gidemem ama." dediğinde biraz geri çekildim ve yanaklarına öpücük kondurdum. "Erken gelmeye çalışacağım." dediğinde kafamı salladım ve ona görüşürüz manasında elimi salladım.

Derin bir nefes aldım ve, yavaş adımlarla merdivenlerden inip mutfağa doğru ilerledim. "Ah, günaydın bayan jeon." dediğinde yüzümü buruşturdum. "Bir abla-kardeş olamazmıyız?" diye sorduğumda kaşları çatılmıştı.

"Ama bay je-"

"Onu boşver myung-dae" dediğimde kafasını salladı ve bardağa ıhlamur döküp elime verdi. "Hamileyken içmen iyi gelir." dediğinde ıhlamuru dudaklarıma götürdüm ve orada bulunan minik masaya oturdum. Oda karşıma oturduğunda,

"Evde çok sıkılıyorum ama, dışarıda çıkmak istemiyorum."

"Aslında, evde birşeyler yapabilirsiniz?"

"Resim yapacağım."dediğimde kafasını salladı. Ayağa kalktım ve, ıhlamurumuda alarak resim odasına doğru ilerledim.

Sandalyeye yavaşca oturduğumda, temiz bir sayfa açtım ve bir resim çizip instagrama atmaya karar verdim.
...

Jeon_Lalisa:

Jeon_Lalisa:Doğaçlama :pJeon_Jk, soyaa_, kim_jin + 9099 kişi ❤️ 7000 📝

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Jeon_Lalisa:Doğaçlama :p
Jeon_Jk, soyaa_, kim_jin + 9099 kişi ❤️ 7000 📝

Telefonumu yerine bıraktığım an, telefonuma bir mesaj gelmiş ve ben telefonumu yeniden elime almıştım.

Baby ❤️:Tatlım, biliyorum sana bunu söylemek seni biraz üzebilir ama, bu akşam annemlerin evine gitmek zorundayız ve tahminen o kızda orada olacak. Ama eğer, en ufak rahatsızlığında oradan gidebiliriz tamammı?

Lalisa:Bak, annen ve babana saygısızca davranmak istemem ama mi chanın o evde bulunması aşırı saçma şeylerden biri ama, onu takıp ne kendimi nede bebeğimi üzmeyeceğim ve birde seni.

Baby ❤️:Bol kıyafetler giymeyi unutma! şimdi toplantıya gitmem gerek güzellik görüşürüz;)

Lalisa:Görüşürüz ❤️

2K olduk arkadaşlar! bu watyy için küçük ama benim için büyük bir adım! Bana verdiğiniz, destek, sevgi ve ilgi için çok minnettarım.

Sizi çok seviyorum lütfen bunu unutmayın! ❤️❤️❤️

Bu 2k'nın şerefine 2.bölümde gelecek. Ayy mutluluktan içim içime sığmıyor!.

#Lizkook1

Liskook ile kalın 🎈

SİLVER ☘️ LiskookWhere stories live. Discover now