3. Časť

309 28 2
                                    

Taehyung's pov
"Čo je ty mala kurvička? Čudujem sa, že si sa tu ukázal. Tebe asi nestačilo, že?"
"Prosím ťa, dnes už stačilo,"
"Hovoril som, že tu budeš smrdieť a nás to obťažuje. Myslím, že by sme ťa mali trochu umyť.."
"Prosím už dosť, čo som Vám spravil, že mi nedáte pokoj.."
"Povedal som, že smrdíš,"
"Pozrite sa naňho,vyzerá jak zmoknuté kura."
Sledoval som tuto bizarnú situáciu z druhej strany triedy. Všetci sa smiali a zabávali na tom ako ho ponižuje. Môj pohľad sa stretol s pohľadom Kyu. Videl som, že už má toho plne zuby a očividne jej je Jungkooka ľúto. Prosebne sa na mňa pozrela a perami naznačila:"zastav to prosím."
Je to mile a pekne dievča, dnes som ju chcel pozvať von tak týmto by som si len dopomohol. Z hlboka som sa nadychol a vzal moje veci na telocvik.
"Seon to stačí," povedal som a očami zavadil o nahého Jungkooka schuleného v rohu ako sa trasie zimou a strachom.
"Na tu máš, obleč sa," hodil som mu moje oblečenie.
"Čo mu to dávaš ty magor ?" vybuchol namňa Seon.
"Už to stačilo.." dodal som už miernejším tónom.
"Ale hovno stačilo! Nebude mi tu nejaká chudera smrdieť pod nosom!" začal sa rozčuľovať a rozhadzovať rukami. Trošku mi cuklo, predsa len nie je v poriadku s ním nebyť zadobre. Všetci chalani ho poslúchajú na slovo.
"No fajn, tak si rob čo chceš," zamrmlal som a chystal sa odísť. Seon ma chytil a pritiahol k sebe:" niečo sa ti nepáči ty šmejd?"
"Páči, páči.. všetko je v pohode" zdvihol som ruky v obrannom geste a opustil triedu.
"Boha niekto si tu moc dovoľuje kurva!" rozohnal sa rukami Seon.

Mal som zvláštny pocit. Pred odchodom som sa ešte otočil a všimol si ako sa Jungkook oblieka. Bol taký nevinný a roztomilý. Nezaslúžil si aby s ním niekto takto zachádzal. Pohľadom som zavadil o Kyu ako sa na mňa usmieva, žmurkol som na ňu a s miernym úsmevom na perách odišiel na toalety.

Po skončení poslednej hodiny som sa presunul k skrinkam, kde som sa stretol s Kyu a s jej kamarátkou.
"Ahoj TaeTae, dnes bude party u Min, dúfam, že prídeš" usmievala sa ako slniečko. Jemne som prikyvol na súhlas a rozlúčil sa. Hmm vedel som, že takto zapôsobim...

———————
S chalanmi som sa už dnes nebavil, neriešil som to. Úprimne postavil som sa Seonovi hlavne kvôli Kyu ale prišlo mi, že už to naozaj preháňajú. Viem nie som svätý, veľa krat som mu aj ja ublížiš ale kurva takto ponižovať a ubližovať si nezaslúži ani ten najhorší človek na svete a nie to ešte take nešťastné chlapča.

Celé doobedie som vylihoval a rozmýšľal čo si večer vezmem na seba. Zvolil som jednoduché čierne tričko s krátkym rukávom, ktoré som zapravil do úzkych čiernych džínsov a doladil to koženým opaskom. Ako som tak na seba pozeral do zrkadla, musel som uznať, že som dosť sexy. Haha sebavedomie mi nechýba.

Keď som dorazil na party tak už bola v plnom prúde. Je tu pravdepodobne cela naša trieda, teda okrem Jungkooka. Kto by ho sem pozýval, že?
Ako som sa presunul do obývačky všimol som si ako v strede miestnosti tancuje Seon a predvádza sa. Nehovorím, že tancoval zle ale tým že bol tak naliaty to vyzeralo dosť komicky. Keď skončil samozrejme sme mu všetci zatlieskali. Privítal som sa s ostatnými a tu už ku mne prišla Kyu a natiskla sa na mňa. Ruku som jej dal okolo pasu a viac si ju k sebe pritiahol....

Against the world, together! [Vkook/TaeKook]Where stories live. Discover now