28.rész

720 45 10
                                    

Heyho! ❤️

Itt is lennék a következő résszel. Jó olvasást!

- Oh, Lisa! Hát itt vagy. Bemutatom neked Yuqit! - pillantott rám Lucas, majd a mellette ülőre. - Yuqi, ő itt Lisa. A mostoha húgom.

Még sohasem fájt ennyire ez a szó. Hogy miért? Magam sem tudom. Lehetséges, hogy tényleg beleszerettem? Már kár ezen rágódni, hisz itt van neki...Yuqi.

- Örülök, hogy megismerhetlek. Már sokat hallottam rólad. - mosolyodott el, amit én csak el bólintással díjaztam.

- Részemről a szerencse. - erőltettem egy mosolyt az arcomra. Azt hiszem, most a szívem még apróbb darabokra hullott. Leültem a kanapéra, egyenesen Yang Yang és Hendery közé, Lucas pedig folytatta a sztori mesélését.

- Szóval ott tartottam, hogy beültem a kocsiba, és elindultam Yuqiért. Már elmúlt 4 óra, ő pedig nem volt sehol. Gondoltam bemegyek és megkeresem. - nevetett.

- Én pedig éppen azon voltam, hogy megszívassam WinWint. - vágott közbe kacagva a lány. - A múltkor csúnyán megszívatott, gondoltam most visszaadom neki. Egy vödör vizet akasztottam a termünk ajtaja felé, amit egy madzaggal a kilincshez kötöttem. Írtam WinWinnek egy üzenetet, miszerint a termünkbe vagyok és ott akarok vele találkozni. 

- Nos, beértem, de Yuqi sehol sem volt. Belebotlottam WinWinbe, aki természetesen a legjobb barátja, így pontosan tudta hol keressük. El is indultunk, azonban WinWin helyett én nyitottam be. - nézett a lányra.

- Én próbáltam megakadályozni. Mikor az ajtó előtt jártatok, meghallottam a hangod, és próbáltam odaszaladni, hogy ne nyisd ki, de ekkor kinyílt az ajtó, és mindkettőnk nyakában landolt a víz. - mire befejezték az aranyos kis történetet mindketten újabb nevetésben törtek ki. Bevallom, még én is megmosolyogtam a dolgot. Yuqi nagyszerű lány. Aranyos, vicces, gyönyörű és minden meg van benne, amire Lucasnak szüksége van. Emellett annyira édesek együtt. 

Egy ideig még kint beszélgettek, amit én némán szemléltem, amikor is megrezdült a telefonom.

Jennie: Ráérsz?

Én: Persze.

Jennie: Beszélhetnénk?

Én: Mindjárt bemegyek a szobámba.

- Fel kell hívnom az egyik barátnőmet. - jelentettem ki, majd amilyen gyorsan csak tudtam beviharoztam a szobába. Az ajtót becsuktam magam után, majd elterültem az ágyon. Ekkor már csörgött is a telefonom.

- Ahh, annyira hiányoztál Lisa! - nyavajgott Jennie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Ahh, annyira hiányoztál Lisa! - nyavajgott Jennie. - Rossz, hogy nem vagy itt.

- Ezt támogatom! Nekem is nagyon hiányzol. - mosolygott a lány mellett Jisoo. - Amint hazajöttél tartunk egy csajos napot.

Step Brother ( Mostoha testvérek)Where stories live. Discover now