12.rész

973 45 16
                                    

Boldog Mikulást Mindenkinek! ^^

Meghoztam az ígért részt! Jó olvasást hozzá! *-*

(Ha vannak hibák előre is bocsánat, még nem volt időm átnézni) 


JENNIE SZEMSZÖGE

- Haza kell mennem. – indultam el a hazafelé vezető úton.

- Elviszlek. – ajánlotta fel, amit én egy apró mosollyal elfogadtam. Nem tudtam mi ez az egész. Jisoo elég lényegre törő volt, és kissé megijesztett. Ugye nem történt vele semmi?

Amint a házunk elé értünk, megköszöntem Taeyongnak a fuvart, s amilyen gyorsan csak tudtam besiettem a házba.

- Jisoo! Megjöttem! Hol vagy? – kiabáltam. Ugye nem esett baja?

- Itt vagyunk! – hallottam meg hangját a konyhából. Vagyunk? Mégis ki van még itt? Lelöktem csizmámat, s a konyha felé vettem az irányt. Belépve egyből megpillantottam Lisát, aki az asztalnál ült, szemben az én nővéremmel.

- Öhm... Sziasztok? – lépkedtem beljebb értetlenül. – Nem mintha nem örülnék neked, de hogy hogy itt vagy? – céloztam a kérdést barátnőmnek.

- Ülj le! – utasított Jisoo. Mégis mi folyik itt. Nem ellenkezve vele, kihúztam egy széket, s én is helyet foglaltam. Ekkor pillantottam meg Lisa könnyáztatta arcát.

- Mi..? Mi történt? – simítottam alkarjára, mire felsóhajtott, s helyette nővérem kezdett el beszélni.

- Mint az tudod, Lisa Kai barátnője. És Lucas mostoha húga. – bólintottam. – Történt egy nem várt fordulat, a mi kis Lisánk életében. – simított rá a lány hajára.

- Jennie! – emelte rám könnyes szemeit. – Azt hiszem beleszerettem Lucasba.

- Hogy mi? – nyíltak nagyra a szemeim. De hisz annyira odavolt Kai-ért. Mégis mi történhetett? És emiatt miért sír? Hisz Lucas is fülig bele van esve.

- Lisa szerelmet vallott Lucasnak, de ő csak kinevette. Mégis, hogy lehet ennyire gyökér ez a fiú? – háborgott Jisoo. Én is pont ezt tettem Taeyonggal. Szóval én sem vagyok jobb Lucasnál. De ő mégis miért tette ezt? Ha mindketten szeretik egymást.

- Biztos, hogy nem csak félreértetted? – próbáltam értelmet keresni ebben az egészben, de nem jártam sikerrel.

- Szó szerint a szemembe mondta, hogy nem akar tőlem semmit. – törölgette folydogáló könnyeit. – Annyira idiótán érzem magam.

- Hát még én. – mormoltam el orrom alatt. – Gyere! Megágyazok fent a szobámban. Vegyél egy forró fürdőt, én addig keresek valami csajos filmet. Benne vagy? – próbáltam meg jobb kedvre deríteni.

- Köszönöm. – erőltetett arcára egy halvány mosolyt. Miután megmutattam neki a fürdőt, a szobámba siettem. Mégis mi folyik itt? Elővéve telefonomat tárcsáztam azt az illetőt aki talán most magyarázattal szolgálhat.

- Oh, csak nem meggondoltad magad? – szólt bele boldogan. Hangján hallatszott, hogy mosolyog.

- Taeyong! – szóltam rá, mielőtt tovább folytatná ámuldozását. – Nincs sok időm, és egy fontos dologról kell beszélnünk!

- Figyelek! – komolyodott meg hangja.

- Szóval Lucasról lenne szó. – sóhajtottam. – Nem azt mondtad, hogy bele van esve Lisába?

- De. Mert ez így is van. – válaszolta kissé értetlenül.

- Akkor az mégis, hogy lehet, hogy Lisa nálunk van, és sír. Elméletileg szerelmet vallott Lucasnak, de ő elküldte. Ha szeretsz valakit, tudtommal nem küldöd el. – kezdtem kicsit kiakadni. Egyre érthetetlenebb volt nekem ez az egész.

Step Brother ( Mostoha testvérek)Where stories live. Discover now