22.rész

812 44 11
                                    

Heyho!^^

Itt is lennék a következő résszel. Kissé összecsapott lett, de nézzétek el légyszi! A kövit részt próbálom majd jobbra megírni.

Várom a véleményetek! 


- Mindjárt hozok neked is egyet. – mosolygott rá Jisoo, s a raktár felé indult. Itt az esélyem. Rosé talán még benne lesz.

- Rosé! Arra gondoltam, jelentkezhetnénk együtt a versenyre. Te, Jennie és én. Benne lennél?

- Már mondtam, hogy én nem jelentkezem! – dünnyögte Jennie.

- Remekül hangzik! Benne vagyok! – egyezett bele a vöröses lány. – Meg fogjuk nyerni!

- Mit fogtok megnyerni? – tért vissza Jisoo, kezében 3 csodás szettel. – Ha megint az iskolai versenyről van szó, akkor szívesen csatlakoznék én is.

- Hogy? Te ezt komolyan gondolod? – nézett rá meglepetten nővérére Jennie.

- Miért is ne? Jó buli lenne visszatérni a suliba, és énekelni. Emellett elég nagy népszerűségnek örvendek ott. – mosolyodott el büszkén.

- Ez igaz. Még én is ismerem, pedig nem rég költöztem ide. – értett egyet Rosé.

- Jennie! Kérlek! – kérleltem tovább barátnőmet, aki egy nagy sóhajtás után végül belement. Felpróbáltuk a ruhákat, és már indultunk is haza. Még ki kell találnom mit vegyek fel az ünnepségre, és azt is, hogy az azt követő bulira. Nehéz döntés lesz.

Szorgosan kipakoltam ruhásszekrényem tartalmát az ágyra, illetve cipőimet is, de valahogy egyik sem volt az igazi. Hajrá Lisa! Szedd össze magad! Holnap után lesz a nagy nap!

- Lalisa! Kicsim, kész a vacsora! – nyitott be mosolyogva anya. – Látom nagy készülődésben vagy.

- Ne is mondd! Fogalmam sincs, hogy mit vegyek fel. Teljesen tanácstalan vagyok. – dőltem hanyatt az ágyamon.

- Vacsi után segítek kiválasztani! – simított alkaromra anya. – De előtte menjünk! A fiúk már így is éhen akarnak halni. – nevetett.

- Rendben! – keltem fel. Levánszorogtam, azonban nem voltam éhes. Csak turkáltam az ételt. Túl sok minden kavargott most a fejemben.

- Minden rendben? Alig ettél valamit. – jegyezte meg Jackson.

- Persze! – bólintottam.

- Csak aggódik, hogy mit vegyen fel a szalagavatóra. – fejtette ki bővebben anya.

- Bármit veszel fel, gyönyörű leszel. – jegyezte meg Lucas, ami nem kicsit lepett meg. Az arcom másodpercek töredéke alatt pirosodott el. Utálom ezt az érzést. Miért tud ennyire könnyen zavarba hozni? – Vagyis, úgy értettem... Kainak. Kainak leszel mindenben gyönyörű. – köszörülte meg a torkát, majd távozott.

- Nos, ez egy kicsit fura volt. – vakarta meg tarkóját Jackson. – De végső soron igaza van. Gyönyörű leszel, és szerencséje van Kainak, hogy ilyen barátnője van, mint te.

- Köszönöm. – pirultam el az eddiginél is jobban. Ez most komoly Lisa?

- Megtennéd Szívem, hogy elmosogatsz? Segítek Lisanak. – nyomott egy puszit anya Jackson arcára.

- Persze Drágám!

- Szinte mindent felpróbáltam már, de egyik sem az igazi. – sóhajtottam. – Valami különlegeset szeretnék, hisz ez is egy különleges alkalom lesz.

Step Brother ( Mostoha testvérek)Where stories live. Discover now