17.rész

884 43 14
                                    

Heyho! ^^

Itt lenne a mai rész! Jó olvasást kívánok!

- Nem hiszem, hogy Lucas örülne nekem. – nevetett. Emlegetett szamár. Mire ezt kimondta Jennie, meg is jelent a konyha ajtajában mögötte Taeyonggal. Arcára egy hatalmas mosoly kúszott, míg Taeyong és Jennie egy paradicsom színével vetekedtek. Mégis miről maradtam le?

- Ami azt illeti, kifejezetten örülnék neki, ha maradnál vacsira

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Ami azt illeti, kifejezetten örülnék neki, ha maradnál vacsira. – mosolygott a lányra bájosan Lucas. Mégis mi ütött belé? Ha beteg, akkor olyan lesz mint egy aranyos kisfiú? Egyre jobban kedvelem ezt a Lucast. – Mi több, Taeyong is marad. – jelentette ki.

- Rendben! Akkor annyi adagot főzök. – engedtem el én is egy aprócska mosolyt. – De te kérlek feküdj vissza!

- Már megyek is, csak inni jöttem. A végén még kiszáradok. Azt te sem akarhatod. – viccelődött.

- Esetleg segíthetek valamiben? – ajánlkozott fel Taeyong. – Lehet, nem látszik, de jártas vagyok a konyhában.

- Nos, ha van kedved, akkor segíthetsz! – bólintottam rá.

- Akkor én addig figyelek Lucasra. – nevetett Jennie, majd szinte ki teleportált a nappaliba. Mégis mi ütött ma mindenkibe? Mintha a feje tetejére állt volna a Föld.

- És mi jót főzünk? – vett magára egy kötényt Taeyong.

- Kimchire gondoltam. Nem tudom, mennyire szeretitek. – néztem rá kérdőn.

- Imádom! – csillantak fel szemei. – Ahogy Lucas is. Csináljuk! – válaszán elnevettem magam, majd elővettem a hozzávalókat és nekiláttunk.

 Csináljuk! – válaszán elnevettem magam, majd elővettem a hozzávalókat és nekiláttunk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

JENNIE SZEMSZÖGE

Amikor Lisáékhoz értünk, nem hittem, hogy pont Taeyongba botlok. Az este volt egy nagyszerű randink, már ha nevezhetem annak, de nem akarom elkapkodni. Rá kellett ébrednem a múltkori beszélgetésünk után, hogy nekem sem közömbös a fiú. Beleszerettem. Kai óta ő az egyetlen fiú, aki közeledett felém. Épp ezért féltem is őt. Mi lesz ha Kai rájön és bántani fogja?

Step Brother ( Mostoha testvérek)Where stories live. Discover now