Kapittel 46

1.9K 30 12
                                    

Alan sitt perspektiv

Jeg vet at når jeg forteller hun dette, kommer hun aldri til å se på meg med det samme blikket igjen. Akkurat nå ser hun på meg med det blå blikket sitt. Det blå uskyldige blikket, som nå er fylt av full forvirring.

Jeg trodde at jeg kom til å holde denne hemmeligheten hemmelig for evig og alltid. Jeg hadde låst hemmeligheten inne i en safe, en safe som jeg hadde glemt koden til med vilje. Gabi derimot, husket koden.

Vi går opp på rommet mitt, og jeg lukker døren etter oss. Jeg ønsker ikke at Gabi eller mamma skal høre oss, selvom mamma allerede vet hvorfor jeg satt inne. Hun fikk høre det i retten, og jeg husker fortsatt blikket hun sendte meg når hun hørte hva jeg ble dømt for. Hun kunne ikke tro hva sønnen hennes hadde gjort.

Alicia setter seg ned på senga mi. Sist hun var i denne sengen sov hun ved siden av meg, så fredfull. Denne gangen ser jeg ikke antydning til avslapping i kroppen hennes. Nå skriker kroppen hennes av flere urovekkende følelser. Følelser som redsel og frykt.

Hun har ikke sagt et eneste ord siden vi gikk opp fra stuen. Jeg tar stolen som står inntil skrivebordet mitt, før jeg setter meg ned. Jeg vet at hun trenger litt avstand i det jeg skal fortelle hun dette.

«Okei» begynner jeg, og stemmen min skjelver allerede.

Jeg hadde aldri en intensjon om å fortelle noe av dette til Alicia, men nå har jeg ikke noe valg. Hun møter blikket mitt, men ser nesten bort umiddelbart. Hun klarer ikke å se meg inn i øynene engang, og det er før hun har hørt hva jeg gjorde.

«Dette er en lang historie, men jeg kan gjøre den kort» begynner jeg, men hun avbryter meg kjapt «nei, jeg vil ha hele historien. Jeg vil høre alt!».

Faen.

«Når jeg var atten år møtte jeg en jente som het Belle. Jeg hadde lyst på henne seksuelt, men kompisene mine på den tiden trodde ikke at jeg kom til å få hun under meg, så jeg bestemte meg for å motbevise dem» jeg stopper opp i det jeg ser rykningen i ansiktet hennes.

Jeg skulle ønske hun møtte blikket mitt. Slik at jeg fikk et siste blikk hvor det fortsatt var igjen noe håp for meg. Håpet hun har om at jeg er en god person. Håpet som nå blir knust.

«Hun var jomfru, så jeg visste at jeg måtte være tålmodig. Derfor fikk jeg hun til å bli forelsket i meg, slik at hun ville ha sex med meg. Før jeg hadde sex med hun visste jeg at jeg måtte ha bevis. Et bevis som jeg kunne vise til kompisene mine. Så jeg satt opp et kamera»

Jeg blir avbrutt av et lavt gisp som kommer ut av Alicia. Hun rister svakt på hodet, akkurat som om hun ikke forstår hva jeg gjorde.

«Fortsett» sier hun lavt, og det gjør jeg.

«Jeg sluttet å snakke med henne, og hun hadde tidenes hjertesorg. Jeg viste videoen til kompisene mine, før jeg hengte opp nakenbilder av henne overalt på skolen. Jeg fikk en kraftig advarsel fra skolen og ble utvist for en liten periode. Det hun ikke visste var at jeg hadde ingen planer om å stoppe. Så jeg fortsatte å henge opp nye nakenbilder av henne»

Jeg stopper opp når Alicia møter blikket mitt, men når jeg ser blikket hennes skulle jeg ønske at hun ikke så på meg. Faen, det blikket. Det er ikke lenger det varme og kjærlige blikket jeg mottar, fordi dette blikket er erstattet med avsmak. Hun ser på meg som om hun ikke kjenner personen som sitter foran seg. Ingen tårer. Ingen ord. Kun et iskaldt blikk.

Jeg bryter blikk kontakten, før jeg fortsetter..

«Jeg ble avhengig av å knuse hjerter. Hele denne prosessen skjedde med fire forskjellige jenter, men Belle var den eneste som til slutt anmeldte meg til politiet. Jeg ble dømt til nitti dager i fengsel, og måtte droppe ut av skolen for å sone dommen min»

DANGEROUS LOVEWhere stories live. Discover now