Kapittel 19

2.4K 41 17
                                    

Alan sitt perspektiv

Jeg hører døra bli slengt igjen, og jeg kjenner sinnet i kroppen som fordobles nå i det hun bare drar.

Jeg orker ikke at hun skal stille så mange spørsmål, og jeg hadde hvertfall ikke lyst til å fortelle henne at sårene kom av at jeg slo i veggen fordi jeg var så sint på henne forrige uke..

Faen, jeg vet at jeg kunne hatt fingrene mine inni henne om jeg bare hadde fortalt henne sannheten.

Kanskje kuken. Nei, hva er det jeg tenker med? Alicia trenger noen runder med fingring før underlivet hennes blir klart. Jeg har aldri opplevd en så trang jente før.

Jeg dusjer kjapt ferdig, før jeg går til rommet mitt. Jeg vurderer å ringe Cornelia for å få hun til å fullføre det som Alicia rømte fra, og før jeg i det hele tatt har rukket å tenke gjennom det hører jeg Cornelia sin stemme i andre enden «Hei kjekken».


Neste dag sitter jeg i kantinen for å spise lunsj sammen med Jack og Karolina, og jeg lurer på hvor Alicia er.

Jeg har egentlig veldig lyst til å slenge ut stønne lydene til Karolina jeg hørte fra Jack sitt rom i hele går kveld, men jeg rekker det ikke før Karolina roper ut «Alicia vi sitter her borte».

Jeg stivner litt til, før jeg ser i retningen Karolina roper og legger merke til henne. Herregud, hun står der i en dongerikjole med seler og en hvit genser til. 

Jeg kan ikke la være å flire litt av antrekket hennes. Hun kler seg som lillesøsteren min gjorde når hun var syv år gammel.

Hun kommer gående mot oss med lunsjen sin, men hun møter ikke blikket mitt og det irriterer meg. 

«Hei» sier hun litt nervøst før hun setter seg ned ovenfor meg, siden det er den eneste stolen som er ledig.

Jeg skjønner ikke hvorfor hun er så sjenert, hun kjenner jo alle oss nå. Selv om det høres veldig rart ut å si,  så tenner det meg at hun er så sjenert og ikke minst så uerfaren. Tanken på at det er kun jeg som har tatt på den kroppen gjør at jeg bare har enda mer lyst på henne..

«Så hva gjorde dere i går?» hører jeg Karolina spørre før hun ser på meg, deretter på Alicia. 

Alicia skal til å åpne munnen for å si noe, men jeg kommer henne i forkjøpet «Vi rakk ikke å gjøre så mye før Alicia stakk av».

Alicia ser på meg sjokkert.

Karolina ser på Alicia , og de har noe hemmelig jentespråk greier som jeg ikke skjønner noenting av. Jeg hører Jack ler ved siden av meg, han syntes sikkert det er morsomt at jeg ble avist.

«Så da dro hun mens du stod der med kuken rett til værs?» hører jeg Jack spør, og jeg kan ikke annet enn å vise han fingeren. 

«Jeg tror du trenger å oppleve noen avvisninger også» legger Jack til, før han fortsetter å le. 

 «Vel det ordnet seg når Cornelia kom for å suge meg» slenger jeg skarpt tilbake, og det blir umiddelbart stille. 

Helt stille. Til og med latteren til Jack forsvinner. 

Blikket til Alicia møter mitt, og jeg kan se skuffelsen som er så sterk i øynene hennes at hun ikke hadde trengt å si et eneste ord for å forklare hva hun følte akkurat nå. Jeg vet det, fordi jeg kan se det.

Hun skal til å si noe, men det eneste som kommer ut av munnen hennes er et smertefullt gisp og det renner en tåre ut av øyekroken hennes.

Faen. 

---------------------------------------------------------------------------------

♡ 𝓒𝓲𝓵𝓲𝓪

Jeg klarte ikke å vente til i morgen med å publisere neste kapittel ヅ

Alan sin forkastlige oppførsel er tilbake..

Jeg har vært litt usikker på historien min i det siste.., 

så vil gjerne høre fra dere om dere liker historien og om jeg burde fortsette ♡ 

Dersom dere er interessert i å lese mer om Alicia og Alan sin reise, så poster jeg et nytt kapittel i morgen etter skolen ♡

God natt ✵

DANGEROUS LOVEWhere stories live. Discover now