Kapittel 15

2.7K 46 4
                                    




Alan sitt perspektiv

Når helgen kommer sitter jeg og kollektivet i stua for å drikke.  Jeg har ikke vært på noen flere forelesinger denne uka. Du lurer kanskje på hvorfor? Jeg har rett og slett ikke vært i humør til det.

«Så fikk du tak i noen jenter som kommer eller?» hører jeg plutselig en rope ut fra kjøkkenet, og det tar ikke mange sekundene før Jack svarer «Ja det kommer flere jentegjenger».

Jeg vet at Cornelia skal komme, så jeg vet at jeg lett får meg noe hos henne dersom jeg skulle trenge å få tankene over på noe annet.

Akkurat i det jeg tenker på Cornelia hører jeg hennes kjente stemme fra gangen, og i neste øyeblikk kommer hun og Sara inn i stua iført røde korte kjoler som viser hele ryggen. Faen, jeg er glad for at Alicia aldri gikk med sånne kjoler. Ingen andre enn meg skal se den huden hennes.

Faen ,hva tenker jeg på?

Cornelia slenger seg ned i sofaen ved siden av meg, før hun legger hånden på låret mitt. Jeg reagerer ikke en gang.

«Halla» sier jeg som svar, mens jeg tar en ny slurk av ølen min. Jeg kan tydelig se at både Sara og Cornelia har drukket før de kom hit, og det er flere av gutta som begynner å kjenne det nå.

Det kommer bare flere og flere damer inn fra gangen som setter seg rundt omkring i stua.

«Faen, så deilig du ser ut Alicia» hører jeg plutselig Jack rope fra gangen, og jeg stivner til umiddelbart.

Hørte jeg feil? Det må ha vært feil.

Jeg heller innpå en ny slurk, før Cornelia kommer enda nærmere meg med kroppen sin. Faen den dama er for slitsom. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg fortsatt knuller på henne. Jeg må finne en ny.

Synet som plutselig møter meg får meg til å miste pusten i noen sekunder.

Jeg hørte ikke feil, for neste jente som kommer inn fra gangen er Alicia, sammen med Kate.

Helvette, hva er det hun har på seg? Hun er kledd opp i en altfor kort svart kjole med tynne stropper, og hun har på seg mye mer sminke enn til vanlig. Hun bruker jo så vidt sminke til daglig.

Hva har skjedd med henne? Det brenner inni meg. De nakne lårene hennes tenner meg så voldsomt, men sinnet over at hun går så lettkledd overstyrer lysten akkurat nå.

Blikket hennes møter mitt, og jeg låser blikket mitt fast i hennes.

Hun og Kate slår seg ned i en sofa ovenfor bordet på andre siden, og jeg sverger på at jeg kan se rett inn til de svarte blondetrusene hennes. Blondetruser?

Faen, hun må ha skjønt at jeg ser hun mellom beina, i det hun klemmer dem sammen.

Jeg rister oppgitt på hodet.

Kate gir hun et glass hvor hun fyller oppi vodka. Okei, nå er det like før begeret renner over for meg. Hun kan ikke drikke vodka? Hun har drukket en gang før.

Jeg tar fort frem telefonen for å sende hun en tekstmelding, og det er da det går opp for meg hvor overbeskyttende jeg er ovenfor henne.

«Ikke våg å drikk vodka» skriver jeg kort i meldingen, og jeg kan se at hun har kjent at mobilen har vibrert i veska i det hun tar den frem. Hele ansiktet hennes forandres i det hun leser meldingen min, og til min store overraskelse svarer hun meg ikke, men istedenfor hever hun en skål mot meg, før hun legger den rød plast koppen med vodka mot leppene sine.

Jeg trenger en distraksjon.

Jeg snur meg mot Cornelia, før jeg legger leppene mine over de falske hennes. Hun svarer kysset mitt, fordi hun vet hun skal det. Jeg kjenner ikke den varmen. Den varmen jeg kjenner med Alicia.

DANGEROUS LOVEWhere stories live. Discover now