:: 46. Rygtet og lillefinger løfte ::

300 10 7
                                    

H a i l e y

Jeg stirre stift på mit skab, og diskutere med mig selv, om jeg burde åbne det eller ej. Jeg vil ligne en klovn ligemeget hvad. Ligesom med Jack og vores 'forhold' . Hvordan kunne jeg overhovedet tro, at han ville kunne elske mig? hvorfor gav jeg ham overhovedet en chance, når jeg fuldkommen godt vidste at han ikke fortjente det? Folk vil sikkert tænke jeg er en større idiot end før, hvilket siger en del. Allerede nu, har jeg fået 3 " har du hørt det om Jack og hende pigen? " og " han er fandme en idiot, ". Jeg vidste ikke hvad de mente, indtil de venligt forklarede mig det. Og jeg tror ikke jeg nogensinde har ville slå en så meget som der. Eller jo, der hvor jeg fik af vide at jeg ikke betød noget var Jack, og han gjorde det for penge. Men det her er jo næsten den samme situation. 

Jeg læner panden op af skabet, imens jeg ligner en spade. Selvom jeg gerne vil gøre noget ved Jack, er der jo intet. Det var min skyld, at jeg troede på ham da han sagde " jeg elsker dig ". Det er irriterende at skulle tage ansvar for sådan noget pis, selvom det er ham som burde. Men der er intet at gøre. Hvis vi var i en retssal, havde jeg fået af vide at det var min skyld. Bagefter retten havde jeg nok slået Jack ned med en spade. Og når nu jeg alligevel var igang, kunne jeg lige tage dommeren med. Men sagen er, at vi ikke er i retten, og at Jack fortjener at blive slået ned med en spade.

,, Godmorgen Hai, " Synger en idiot ved navn Jack, imens han læner sig op af skabet bag ham. Jeg ignorere ham, og gør alt for ikke at springe i luften. ,, Hai? " spørger han lidt mere bekymret. Er det nu jeg burde slå mit skab op i hovedet på ham? ,, Hvad sker der? " Allerede nu får jeg spat af hans stemme. Han behøver ikke engsng prøve at spille bekymret. Ved han ikke engang selv hvad der er sket? Kender han ikke til det største rygte på skolen, hvor han endda er indblandet? jeg skubber mig væk fra skabet, og sender ham et dræberblik. Han bakker automatisk bagud. 

,, du er fandme for meget, " siger jeg med et irriteret grin, og peger skarpt på ham. Han ser stadig forvirret ud. Jeg får en kæmpe lyst til at skride. Ikke bare fra skolen, men væk. Måske til Frankrig, eller Italien, eller Norge. Bare væk fra det her rod, som jeg bliver ved med at gøre værre. Pludselig er det som om han får en åbenbaring. Hans ansigt lyser op, og ud fra hans kønne mund kommer et grin af  mig. Han gør det værre for sig selv.

,, Hai, jeg troede du vidste bedre end at tro på et rygte, " siger han nærmest skuffet, men smiler på samme tid. Allerede 2 sekunder efter den sætning, kommer jeg frem til mit svar: han lyver. Han er en player, og det er tydeligt. Jeg tror bare jeg et eller andet sted, troede på jeg kunne gøre ham bedre. ,, Seriøst, " siger han bestemt, da han ser mit ansigt som viser ingen tegn på lettelse. ,, du tror virkelig ikke på mig.. " konstatere han lavt, men nok mest til sig selv. Jeg har lyst til at råbe '1-0 til Hailey!' men jeg husker på at det faktisk står 459383-1 til Jack.

,, indtil videre har du ikke vist tegn på at jeg kan stole på dig, "  siger jeg hårdt. karma is a bitch, Jack.

,, du har ikke engang givet mig en chance! " hviner han og slår ud med armene. ,, Come on, du kan ikke være seriøs, " siger han og begynder at trippe med sin fod. ,, Jeg har ikke været sammen med hende pigen, hvis du helt ærligt tror det, " siger han imens han stirrer på mig med bedende øjne og lyder oprigtig. Men jeg nægter at tilgive ham. Hvordan skulle et rygte komme, hvis der ikke er nogle som har set ham kysse med en anden pige? 

,, hvem er hun? "

,, Hai for fande-"

,, nej. " afbryder jeg. ,, hvem er hun? Du kan lige så godt sige det, fordi vi er absolut helt færdige," siger jeg med knækkende stemme. Jeg håbede vel på jeg aldrig skulle sige det. Jack kommer helt tæt på mig, og tager fat i mine skuldre. 

Just a piece in a gameWhere stories live. Discover now