:: 28. Blondie Og Død Tvillingebror ::

390 19 8
                                    

H a i l e y

Jeg tror i et øjeblik at jeg får et raserianfald. Men jeg får styr på min vejrtrækning, og sender Jack et dræberblik. Blondie følger forvirret med, og så genkender jeg hende: det er hende som Jack fulgtes med på parkeringspladsen, og hende som så lige så forvirret ud som nu, da Jack styrtede ind i Rhys' bil.

,, hvorfor skal du altid pine mig? " spørger jeg irriteret, og planter sukkende mit ansigt i mine hænder. Jack griner halvhjertet, inden han kysser Blondie på kinden. Hun fniser utrolig piget, hvilket straks får mig til at fnyse. Jack ignorere totalt mit spørgsmål, fordi han har åbenbart for travlt med at vise sin nye erobring frem.

,, det her, mine venner og veninder, er Andrea," siger han entusiastisk, imens han peger stolt på hende. Han virker oprindelig glad. Hans smil, hans grin og den måde de kigger på hinanden når de får øjenkontakt. Jeg ved ikke om jeg skal være glad eller sur på hans vegne, så jeg beslutter mig for at lave en typisk Hailey redning.

,, og hvornår spurgte vi? " spørger jeg efterfulgt af et fnys. Jack griner igen halvhjertet, inden han fører ' Andrea' hen til et ledigt bord, imens han hvisker ' ik tag dig af hende'. Gud en stor idiot. Jeg husker hurtigt på at Tobias stadig sidder foran mig. Jeg ser undskyldende på ham, og skal til at åbne munden for at sige noget, men intet kommer ud. Jeg er mundlam.

Jeg har prøvet at lave en " jeg er ligeglad" facade, men det er forfærdeligt. Folk hopper på den, men jeg kan mærke jeg snart ikke kan holde det ud mere.

Det har været svært, fordi et lave den facade har gjort mange mennesker omkring mig bekymrede og ikke mindst irriteret. Jeg havde valgt, efter jeg fik af vide hvilket pis Jack havde rodet mig med i, at det var slut med at være hende den glade og til tider nervøse pige. Det er ikke gået op for alle at jeg har forandret mig, men jeg kan sagtens mærke det. Jeg valgte at jeg ville være den følelseskolde pige, som ikke giver en fuck. Det er svært, det må jeg indrømme. Fordi jeg skal snakke uden filter. Min mening er meget vigtig hvis facaden skal holde. Planen var også at være ligeglad. Ligeglad med Jack, ligeglad med meninger og generelt ligeglad med mennesker.

Dog er det her noget andet. Jack er virkelig gået videre, fordi han sidder bag mig, og jeg kan høre ham sige til Andrea at hun er den smukkeste pige han nogensinde har mødt, og jeg hørte dem også kysse. Hvilket forklare en del om at de kyssede højt.

,, Hailey? " Tobias ser med medlidenhed på mig. Fuck nej, jeg vil ikke have det der blik. Ikke mere.

,, ja jeg har det fint," siger jeg lettere irriteret.

,, åh gud, altid det samme svar, " klukker han. Jeg kan ikke lade vær' med at smile, men mit smil bliver hurtigt skiftet ud med dirrende læber og skinnende øjne, da jeg hører Jack og Blondie snakke om mig. Jeg har aldrig troet at ord ville gøre mere ondt end handlinger, men nu må jeg sige at jeg havde taget fejl. Mit hjerte ræser afsted, imens jeg diskret lytter efter til deres samtale. Fuck man.

,, nej Andrea, jeg er ovre hende. Hun var bare en ubetydelig brik i et spil, ikke mere, " min mave slår en ubehagelig kolbøtte, og jeg kan mærke en mærkelig kvalme stige.

,, men den måde du så på hende. Jack, vi kan ikke være sammen hvis du ikke er ovre din eks," belærer hun ham logisk. Jack slår en hæs latter op. Åh nej.

,, vi har aldrig været sammen. Hun er bare en pige, som uden hun vidste det, gav mig penge," jeg kan mærke at jeg snart springer i luften. Tobias sidder også tavst og følger med i deres samtale, imens han giver Jack diskræte dræberblikke.

Just a piece in a gameWhere stories live. Discover now