:: 29. Menstruation snak Og Kontoret ::

422 16 7
                                    

H a i l e y

Med mine syge evner, måske også kendt som 'logik', har jeg fundet ud af at Tobias går på min skole.

Tadaaa.

Okay, faktisk ville jeg sige, at jeg har fundet ud af at Tobias er senior. Så jeg har også fundet ud af, at han er et år ældre end mig. Jeg er junior, og er 17, hvilket må sige at siden Tobias er senior, er han 18. Men er det en god eller dårlig ting? Jeg ved det ikke. Han har et års mere erfaring, men han er et år ældre end mig. Alder er bare et tal. Ikke?

Pointen er også lidt, at vi kan kommunikere i skolen. Vi fandt ud af det efter igår på caféen, hvorefter vi blev enige om at vi skulle mødes i kantinen. Bliver det akavet? Sikkert. Er jeg ligeglad? Nja. Det er en blanding af 'nej' og 'ja'. Jeg kunne også bare skrive 'måske'. Men jeg syntes jeg er ret genial, så vi beholder det sådan.

Jeg er rigtig nervøs. Lige nu er jeg på vej hen til kantinen, og jeg tror snart mit hjerte springer ud af brystet. Hvad er jeg egentlig så nervøs for?

Nårh ja. Folks reaktioner.

Med et hoved fuld af tanker, og ben der kan knække under når som helst, finder jeg det bord vi aftalte at mødes ved. Uden at skænke maden en tanke, sætter jeg mig med et bump, imens jeg trommer rastløs med fingrene på bordet.

,, hey, " jeg skriger forskrækket, og tager en hånd til mit ræsende hjerte, imens jeg kigger dømmende på gerningsmanden, som til mit held bare er Tobias.

,, behøver du at skræmme mig næste gang?" spørger jeg, stadig forskrækket.

,, hmm, kun hvis din reaktion bliver lige så episk," konstatere han, imens han sætter dig overfor mig. ,, du skal vide, at jeg har droppet mine venner for at side her med dig, "

,, har du nogle?"

,, jeg siger bare, at du burde føle dig beæret,"

,, var det en afledningsmanøvre? " spørger jeg drillende. ,, jeg vidste det! " udbryder jeg højt, og får også nogle lidt dømmende blikke fra folk der sidder tæt på os.

,, jeg har da massere af venner!"

,, yeah right, " siger jeg og krydser hånende armene.

,, er det den tid på måneden?" spørger han grinene. Nu er det hans tur til at hånende krydse sine arme. Jeg fnyser. Så fordi jeg har ret, er jeg automatisk på den tid på på måneden? Yikes. Fuck man. Den kommer faktisk om sådan. Ikke særlig lang tid. Jeg har ikke styr på datoen, men jeg skyder på nok Max. en uge. Shit.

,, nah ikke endnu. Hvis du virkelig er så interesseret, så kommer den om få dage, " informere jeg ham om, imens jeg læner mig forover og hvisker. Han griner, men stopper da han ser noget bag mig. Han sender - hvad end der er bag mig - er dræbebrlik, før han kigger på mig igen.

,, har i piger ikke styr på sådan noget?"

,, jo det har vi normalt. Glemte jeg at sige, at jeg har glemt hvornår min kommer? Jeg ved ikke hvilken dato det er, men altså jeg er reeeet dårlig til at huske på hvornår min menstrua–" jeg bliver afbrudt.

,, super hyggelige pige snak, men Hailey, jeg skal lige tale med dig," jeg vender mig langsomt og akavet om, og gør alt for ikke at virke for påvirket af situationen. Men jeg tror dog ikke det lykkedes mig, fordi mit hoved er lige så rødt som en tomat. Fuck man. Hvordan reagere folk når man bliver busted i at snakke om menstruation?

Just a piece in a gameWhere stories live. Discover now