:: 17. Pigen Og Bandeordene ::

372 17 0
                                    

H a i l e y

Jeg har valgt, at jeg for én gangs skyld vil skide på Jack, og prøve at få en god dag. Derfor har jeg aftalt med Rhys at vi skulle tage på restaurant - eller mcdonald's. Han siger han HADER det, men jeg fik ham overtalt. Kun denne gang! Sagde han, men grinte gennem telefonen. Jeg tog mine slidte Vans på, og lod jakken blive. Det var ikke koldt, heller ikke varmt. Sådan midt imellem tror jeg.

Hailey:
Begynder at gå nu. Er faktisk lyn hurtigt, så du gør dig fandme klar til når jeg er ankommet.

Den halvhjernede:
Fuck så må jeg skynde mig

Jeg smilte ned til telefonen, men rettede blikket mod hvor jeg gik igen. Selvom jeg havde lovet mig selv at være positiv, at lege optimist og smile, kunne jeg ikke stoppe tankerne om Jack. Alle går rundt og er hemmelighedsfulde, og siger små stikord som om jeg skal løse en gåde. Men det kan jeg ik, og jeg springer snart i luften. Jeg hader at føle det hele er min skyld, selvom jeg stadig ikke kan komme i tanke om hvad fanden jeg har gjort galt. Jeg håbede i starten at det var en prank. Fordi, det måtte der jo være, ik? Han havde fandme leget 'obsessed med min kæreste' i lørdags. Vi var ikke kærester, men han opførte sig jo som en. Det var en uge siden, at vi var på stranden. Jeg ville ønske jeg kunne komme tilbage i tiden, og nyde hans selskab. Der var noget der gik fuldkommen galt. Men hvad? Sagde jeg noget forkert? Gjorde jeg noget forkert?

Jeg standsede foran deres hus, og tog en dyb indånding. Ignorere Jack, mødes med Rhys. Jeg bankede på, og trådte derefter ind. Der var ingen biler i indkørslen, og jeg har ærligt ingen idé om hvor deres forældre er, siden det er lørdag. Men who knows? Jeg stillede skoene, og kiggede lidt rundt. Deres hus var rart. Der var en stille atmosfære, som gjorde man kunne klare at være herinde. Der var ingen fornemmelse af stress, eller andet negativt. Bare duften af et rengjort hus, og rolig opførsel.

Jeg gik op af trapperne, og kiggede hen mod Rhys værelsesdør. Gad vide om han havde hørt mig komme? Eller om han lå i sengen, og stirrede op i loftet, imens musikken fyldte hans øre. Jeg listede forbi Jacks dør, men stivnede på stedet.

Fuck. Shit. Lort. Fucking fuck. Forhelvede. Fandme nej. Det her kunne ikke være sandt. Døren blev åbnet af en halvnøgen pige, der også frøs i døråbningen, og kiggede flovt ned af sig selv.

,, hvad sker der, Babe? " hørte jeg Jack råbe inde fra værelset, og han kom hen og stak hovedet ud fra værelset.

Der stod vi allesammen, kiggede rundt på hinanden. Pigen var bekymret, Jack bed sig i underlæben, og jeg havde tårer i øjnene. Min mave skrumpede, og jeg følte pludselig ingenting. Ingen fucking ting. Jeg prøvede virkelig at få styr på mine tårer. Mission failed. Men inden jeg nåede at hulke, og slå Jack frustreret på brystet, var der en som tog fat i mine skuldre bagfra, og bedte mig komme med ham, med en rolig stemme. Men jeg var ude af fokus. Mit syn var ude af fokus på grund af tårerne. Min hørelse var ude af fokus, fordi jeg skulle gennemgå situationen i mit hoved. Jack og pigen stod stivnet på stedet, og så mig blive båret væk af Rhys. Han lukkede døren bag sig, og satte mig langsomt ned. Jeg snøftede kort, men prøvede at skubbe tanken væk. Han var allerede kommet videre. Fedt for ham.

,, er du okay? " spurgte Rhys lavt, og satte en hånd på min skulder. Jeg stirrede lige ud, uden at skænke ham det mindste blik eller smil.

,, har aldrig haft det fucking bedre." mumlede jeg, og kastede mig i hans seng. Den var som en drøm, og pludselig strømmede en ubehagelig og forkert tanke gennem mit hoved. Hvordan ville det være at kysse Rhys? Jeg fnøs hurtigt af mig selv, og Rhys lagde sig ved siden af mig. Han lagde armene bag hovedet, og krydsede benene.

,, han er en idiot, Hailey. Glem ham. "jeg havde lyst til at slå ham. Give ham en kæmpe lussing, og sige han ikke havde ret. At han skulle prøve at se det fra min synsvinkel, og at han burde tage sig fucking sammen, inden han sagde sådan noget lort. Men jeg fnøs af ham, og kiggede på ham. Han kiggede tilbage, og smilte svagt. Et langt fra overbevisende smil, men jeg tror han ville prøve at sige at alt nok skal gå. Men fandme nej om det kommer til at gå.

,, nejj, det har jeg aldrig tænkt over før. " fnøs jeg, og satte mig hurtigt og vredt op. ,, jeg tror ikke at du forstår. Gør du?" spurgte jeg, og prøvede at lyde som om det gik mig på, men alligevel var jeg rolig. Rhys nikkede langsomt, og satte sig også op. Vi sad overfor hinanden i skrædderstilling, og kiggede dybt ind i hinandens øjne. Jeg rystede på hovedet, og sukkede.

,, nej. Jeg forstår det ikke. " indrømmede han roligt. ,, men.." han tog 2 fingre under min hage, og fik mig til at se ind i hans øjne igen. Han nikkede beroligende, og klemte min hånd. ,, jeg vil være her for dig. Ligemeget om jeg så ikke forstår dine sorger, vil jeg altid være her for dig, og sige hey, det skal nok gå. Forstår du? " jeg smilte, og nikkede.

,, tak.." hviskede jeg hæst, og fremtvang et smil. ,, jeg fatter bare ingenting. Alt snurre rundt i mit hoved, og mangler svar. Forventer svar. Jeg tror ikke engang man kan spørge mig om 2+2, uden jeg svarer forkert. Hvad har jeg gjort galt?" min stemme knækkede tilsidst, og mine øjne begyndte at svie igen. Men det forsvandt, og jeg kiggede bedende på Rhys. Han drejede på hovedet, og rejste sig langsomt op.

,, skulle vi tage på mcdonald's?" spurgte han, og prøvede at lyde entusiastisk. Jeg nikkede svagt, og rejste mig ligesom ham. Vi forsvandt ud af hans værelses dør, ignorerede Jack og pigens stemme i køkkenet, tog sko på, og forsvandt ud i hans bil. Jeg satte mig på passagersædet, og ventede på at Rhys ville starte bilen. Men han sad og stirrede ud af forruden. Jeg kiggede mistænksomt på ham, og ud af ruden for at se, hvad der tog hans opmærksomhed. Men der var intet.

,, hvad kigger du på? " spurgte jeg. Intet svar. Jeg spurgte igen. ,, hvis du ikke kører nu, får du lov til at høre alle de bandeord jeg kan." prøvede jeg, men han ignorerede stadig min stemme. ,, fint. " sagde jeg bestemt, og startede langsomt ud. ,, fuck. Satan. For fanden. Pis. For helvede. Fandme. Nissepik-"

,, fint jeg kører nu!" sagde han irriteret, men med en humor i stemmen. Jeg smilte tilfreds, og krydsede armene, imens Rhys startede bilen, og begyndte at køre mod mcdonald's.

,, jeg kan bare et eller andet med at få folk til at gøre hvad jeg siger, " sagde jeg tilfreds, og smilte for mig selv.

,, hvis du mener at tvinge folk til at køre, og hvis ikke vil du bande fanden ud af helvede, så ja. Du er et geni, Hailey." sagde han med et smil, og kiggede på mig.

,, na-ah. Du skal kigge på vejen, ellers starter jeg forfra." Rhys skyndte sig at kigge foran sig igen. Efter lidt tid kunne jeg se mcdonald's skilt, og jeg klappede barnligt i mine hænder. ,, ja tak! " udbrød jeg da han parkerede, og jeg fløj ud af bilen.

,, noget siger mig du kan lide.. Det der. " sagde Rhys, og pegede mod mcdonald's. Øhm, ja wtf. Selvfølgelig elsker jeg mcdonald's, okay?

,, jeg skal have em mcflurry med daim, pomfritter, oogggg... EN BIGMAC!" råbte jeg begejstret, og kiggede forventningsfuldt på Rhys.

,, fino. " et kæmpe smil kom frem på mine læber. ,, så længe du betaler. " og smilet falmede.. Av.



Imorgen er der sommerferieeee.
Faktisk så syntes jeg sommerferier er kedelige, fordi jeg har aldrig noget at lave. Welp.

Jeg har en eller anden mærkelig følelse i maven, med at jeg er sulten, men når jeg tænker på mad, får jeg det dårligt? Hvis jeg også prøver at indtage noget mad, så får jeg sygt mange mavesmerter. Det er lidt mærkeligt, og ikke mindst irriterende

Udgivet: 27/07-2019


Just a piece in a gameWhere stories live. Discover now