:: 23. Festen Og Turen Hjem ::

366 15 4
                                    

H a i l e y

,, du ligner en million! " komplimenterer Karla entusiastisk og klapper i sine hænder. ,, pas på drenge, her kommer Hailey!" jeg giver hende et venligt slag på skulderen, og griner.

,, hvis jeg ligner en million, så ligner du 2 millioner! " siger jeg smilene, og retter forsigtigt på mit hår.

Jeg har glædet mig så meget siden jeg fik den sms imorges, hvor Karla spurgte om jeg ville med til fest i aften. Det er Sam som holder den, og hele skolen er sådan set inviteret - bortset fra freshman eleverne, de er meget kendt som ' partypooperne'.

,, ah fuck, ik lad mig vente mere, please. " brokker Karla sig. Jeg sukker kort, og kigger på hende gennem spejlet. Jeg vender mig om, og peger ned af mig selv.

,, ser jeg fik nok ud?"

,, har jeg ikke komplimenteret dig nok? " spørger hun grinene, og snoer bilnøglerne rundt omkring sin finger. Jeg nikker svagt, og retter ryggen.

,, okay, lad os køre. "

———

Mig og Karla kigger på hinanden og nikker, inden vi træder ind i et kæmpe hus, som er fyldt med fulde, dansene teenagere, og en alt for høj musik.

,, lad os blive fulde, inden vi bliver døve!" jeg nikker mig straks enig med Klara, og følger efter hende hen til drinksene. Vi tager begge en rød plastikkop som er fyldt med øl, og kigger rundt for at se om vi kan spotte nogle vi kender. ,, shit, er det ikke Jack?" spørger Karla drillende, og puffer til min skulder. Hun har tydeligvis ikke hørt om det. ,, kom!" siger hun entusiastisk, og griber fat i mit håndled, for at hive mig hen til ham.

,, nej! " råber jeg, for at overdøve musikken. Hun stopper forvirret op, og kigger undrende på mig. Men inden hun kunne nå at svare, bæller jeg min øl og nikker mod bordet fyldt med mere. ,, hvad blev der af planen med at blive fulde?" spørger jeg, og prøver at skifte emne. Det lykkedes mig heldigvis, og før jeg ved af det, har Klara også drukket sin. Hun tørrer sig med sin arm omkring munden, og nikker bekræftende.

1 øl blev til 7, og vi var godt og grundigt fulde. Vi befandt os ude på dansegulvet, og Klara er i fuld gang med at score. Hun gnider sig bogstaveligtalt op af en dreng, som ikke ser ud til at have noget imod det.

,, Hailey? " jeg vender mig forskrækket om, og er ved at miste balancen. ,, shit!" brummer han og griber mig, inden jeg hamrer hovedet ned i jorden. Jeg får øjenkontakt, og foran mig står Jack med Noah og Sam bag sig. Det typiske slæng. Jeg stønner frustreret, og prøver at skubbe Jack væk med mine spaghetti arme.

,, du e-r ret gri-grøm lige nu! " siger jeg og griner alt for piget. Jack griner også af mig, og sender mig et smil.

,, mener du grim?"

,, præcis, " siger jeg stolt, og skal til at vende mig om og gå.

,, Hailey, vent!" Jack griber fat i mit håndled, og trækker mig tilbage. Jeg skal til at skrige, men han ser bedende på mig, og fulde mig er altså ikke særlig god til beslutninger.

,, jeg har det mar-mærkeligt?" siger jeg forvirret, og blinker flere gange med øjnene. Mit syn bliver langsomt sløret, og jeg spotter en dør ud til haven. Jeg sætter i spurt, og når lige ud, inden jeg kaster alle mine tarme op. Jeg støtter mig op af muren ved siden af mig, og hører skridt bag mig. Men inden jeg når at kigge, kunne jeg mærke den klamme kvalme, og før jeg vidste af det, havde jeg bukket mig forover igen, og brækket mig. Mit hår bliver forsigtigt løftet, imens jeg stadig er igang med at hvad der føles som at dø. Da jeg endelig bliver færdig, tørrer jeg mig om munden, og vender mig om mod Jack, som står med et bredt smil. Jeg ruller irriteret øjne, og fortsætter ind i stuen igen.

Just a piece in a gameWhere stories live. Discover now