:: 18. ' Jacki' Og Lucas' Klamme Hænder ::

386 13 3
                                    

H a i l e y

Jeg fatter ikke, jeg ikke har givet op endnu. Hvorfor har jeg ikke? Er det fordi at jeg et eller andet sted ville ønske Jack ville komme tilbage til den som jeg troede han var? Eller fordi at jeg savner at der er en som elsker mig? En som tager sig tid til mig, og ikke bare leger kostbar og nar. Jeg forstår det stadig ikke. Og det gør det helt klar ikke bedre, at han allerede er kommet videre.

Jeg gik hårdt ind i Jack, og prøvede at få ro på mig selv. Men jeg kunne smadre ham sønder sammen, uden at have det dårligt. Han havde fucking efterladt mig. Uden svar. Uden advarsel. Hvad forventede han af mig? At jeg bare lige pludselig havde det helt fint, og jeg smilte til ham på gangene?

,, fuck. Dig. " snerrede jeg irriteret, og krydsede armene. Først så Jack forvirret på mig, men så smile han smørret da hans blik fandt mit. ,, tør det smørrede smil af, eller jeg slår dig hårdere end jeg ville før." sagde jeg, og sendte ham et udfordrende blik. Han trak på skuldrene, og løftede et øjenbryn.

,, du opsøger mig meget, West." sagde han lumsk, og krydsede også armene.

,,jeg vil vide hvad jeg har gjort galt. " min stemme knækkede selvfølgelig midt i sætningen, hvilket var noget af det værste der kunne ske. Meningen er, at jeg skal være stærk. Jeg er ikke svag, men jeg fugter bare luften af og til. ,, fordi, jeg kan ikke mere. Hver aften sidder jeg og leger sherlock Holmes. Men jeg kan ikke komme frem til noget! "

,, je-"

,, Jack! " hvinede en pige. Løgn. Det var ikke bare en pige. Det var hans nye tøs. Jeg havde lyst til at advare hende om Jack, men på samme tid ville jeg se en blive såret. Ligesom jeg gjorde. Ingen advarede mig, okay? Hun styrtede direkte ind i hans favn, og han krammede hende hurtigt tilbage. ,, fuck jeg har savnet dig, jacki. " sagde hun med et kæmpe smil da hun trak sig. Så de er på kælenavne?

,, men vi var sammen igår?.." sagde Jack lidt forvirret, men uden at skænke mig det mindste blik. De 2 gloede bare på hinanden, som om alt rundt omkring dem ikke var til stede. Eww. Var det sådan mig og Jack så ud? Jeg brækker mig.

,, duh, det er hele..." hun lod som om hun tænkte sig rigtig godt og grundigt om, og lyste så op. ,, 17 timer siden." sagde hun smilene. Pludselig kiggede hun hen mod mig, og løftede et øjenbryn til Jack. ,, jeg har set hende før," hviskede hun til ham, selvom alle omkring os kunne høre det. Jack nikkede sig enig, og grinte kort af hende. Men inden han nåede at svare hende, havde jeg afbrudt.

,, har du også set julemanden?" spurgte jeg irriteret, og fnøs af begge deres stirren. Hvad? Sagde jeg da noget forkert? ,, hør Jack.." jeg trak vejret dybt ind, og lukkede øjnene. ,, jeg ville komme for at spørge dig hvad jeg havde gjort galt, og hvordan vores situation ligger. Men jeg har vist fået nok svar. " sagde jeg irriteret, og vendte ryggen til dem. Han ville ikke have noget med mig at gøre. Fair nok. Eller noget.

---

Jeg gik målrettet mod kantinen, selvom min selvsikkerhed helt klart var faldet grusomt meget.

Jeg skreg et rigtig pige skrig, da 2 hænder dækkede begge af mine øjne. Min første tanke var Jack. Men jeg vidste godt at det ikke var ham, fordi de her hænder var utrolig kolde. Jack er altid. Varm. Hot. Min anden tanke var Matt, men stemmen fik mig til at stivne.

,, fuck af, Lucas. " snerrede jeg, og skubbede hans hænder af mit ansigt. Jeg vendte mig om for at kigge på ham, klar til kamp. Han stod bare barnligt og skød underlæben ud.

Just a piece in a gameWhere stories live. Discover now