BÖLÜM 54 ✔️

27 13 0
                                    

Özet:
-Cesur : beni görse dayanamaz uyanir belki......

-Berk: Hala ne diyor bak. Senden nifret eden biri seni görünce neden uyansin. Defol burdan!

Her kese iyi okumalar.

-Berk : şimdide dün evlendiğin kizi mi yüz üstü birakib geldin buraya ? Ya senin hiçmi vicdanin yok ?

-Cesur: hiç bir şey senin bildiğin,göründüğü gibi değil. Ömür uyansin anlatacağim ona her şeyi baştan tek tek. Bana hak vericeğini. Biliyorum.

-Berk: hak verse ne yazar biz evliyiz diyorum. Artik ben varim onun hayatinda.

-Cesur : parmağina yüzük taksaydin bari. Güzel oynardin o zaman. Ömürün kalbinda ben varken kimseyle evlenmeyeceğine eminim çekil şimdi.

Doktor Ömürün odasindan çikti. Sanirim bir gelişme vardi.

-Cesur: doktor bir gelişme varmi? Uyandimi? Doktor size diyorum. ?

-Berk: iyimi doktor bey ?

-Doktor: Üzgünüm elimizden geleni yapdik. Hastayi kayb etdik başiniz sağ olsun.

Cesurrrr delirdi mi desem çildirdimi desem. Hastaneyi tekrar ayağa kaldirdi. Berke bağirmağa başladi senin yüzünden yine birakmadin içeri gireyim belki beni görürse uyanirdi diyerekten bağiridi

-Cesur: Ömürüüüüümmmmmmmmmmmm

-Doktor: Hastayi son kez göre bilirsiniz. İsterseniz.

Cesur titreyen ayaklariyla. Dolu gözleriyle içeriye doğru adim atdi. Ömürü öyle uyurken gördüğünde perişan oldu. Yıkıldı. Dünyasi durdu.

-Cesur: Ömür ben geldim. Ömür ... Ömür bak ben geldim. Uyan artik. Seni kaç kez tenbihliyorum akşamlar geç uyuma diye sabahlar uyanamiyorsun ama. Ömürüm yeter bu kadar uyumak kalk hadi. Bak havada güzel deniz gök yüzü bizi bekliyor hadi prensesim uyan lütfen. Bak yoksa su dökerim üzerine. Uyandiğinda kizacaksin biliyorum ama özledim. Ne olur kal. Ömür sen her şeyi yalniş anlamişsin. Biliyormusun annem hastaymiş. 2 aylik ömrü kalmiş. O kizlada annem istediği için evelenecektim zaten formalitee. Ama sana olan aşkim her şeyin karşisinda dağ gibi durdu. Evlenemedim içimde sen verken başkasiyla evlenemedim. Uyan boncuk gözlüm. Sana zaten ben gelecektim sen kalkmiş gelmişsin özlemişsin beni. Kabul et. Seviyorsun sende değilmi? Biliyormusun damatlik bakmağa gitdiğimde bir mağazada güzel gelinlik buldum. Eminim senin üzerinde çok güzel duracak. Hadi birak bu inadi. Kalk gidelim. Ömürrrrr olmuyor böyle ama uyan hadi. Bizim aşkimiz her şeyin istesinden gelmiş bundanmi gelmeyecek. Ömürüm bana küs olduğun içinmi uyanmiyorsun belkide uyanmişsindir bana çaktirmiyorsundu ha ? Aff et beni sana baştan söylemeliydim her şeyi ama ben seni gerçekten çok sevidm. Ömür hadi lütfen bekliyorum uyan. Sen uyanmadiğin sürece hiç bir yere gitmeyeceğim.

Okıduğunuz için teşekkürler. Yorum ve votelerinizi bekleriz ❤️❤️❤️

Denize inat Gök yüzüne aşik Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang