BÖLÜM 2

601 69 8
                                    

Özet:
Ömür ne giyeceğini kakar veriyordu. Babasi elinde bir elbise Ömüre uzatdi. Ömür bunu çok beğendi. Daha doğru durust bakmadan üzerine giydi. Melek gibi olmuştu. Babasinin meleği. Ben beyaz bir elbiseydi.  Ömürede çok güzel durdu. Babasi duygulandi. Kizina sarildi.

İyi okumalar ❤️

-Ömür : Yok baba bugun ağlamak yasak

Dedi daha sonra salona geçdiler
Evdekiler teker teker Ömürü tebrik etdiler. Artik akşam oldu. konuklar gelmeğe başladi. Ömür arkadaşlarinida davet etmişti. Onlar da geldiler. Ömür dans etmeği çok seviyordu. Tüm gece yorulmadan dans ederdi.Parti başladi her kes çok mutluydu. Daha çokta Ömürün babasi. Ömür gibi kiz büyütdüğü için. Biliyormusunuz Ömürün annesi daha Ömür küçükken başkasiyla evlemiş. Ömürüde istememiş. Babasi tek başina bakmiş büyütmüş kizini.
Annem nerde dediğinde Ömüre cevap olarak babasi hep uzakda olduğunu söyledi. Fakat o küçükken di artik Ömürde büyüdüğü için anliyordu bazi şeyleri.
Eğlenceyi devam etdiriyorlardi.

Şimdide pasta geldi. Pastanin üzerindeki mumlar her yil bir say artiyordu 16 olmuştu bu yıl. Ömür mumlari üflemeden once dilek dilemesini söyledi arkadaşlari

-Ömür: arkadaşlar benim hiç bir dileğe ihtiyacim yok. Babam bana yeter.

Deyib mumlari üfledi. Herkes hediyellerini vermeğe başladi. Babasina geldi sira. Babasi ona küçük bir gemi almiş. Bu aldği en güzel hediyye olmuştu. Eğlencesini bozmayib devam etmek için babasini ikna etmiş denize gitmişler. Gemiyi gördüğündede dayanamamış denize açilmağa israr etmiş. Babasida tabi onu kırmamiş. Açilmişlar denize. Hava çok güzeldi. Deniz dalgalari. Gökyüzü...Bulutlar.... Ay işiği...Ömür keyfini çikariyordu. Fakat saatde artik geç olmuştu. Ömürün uykusu geliyordu. Babasinin dizlerinde başini yaslayib gökyüzünü yildizlari seyr ederken uykuya dalmişdi. Dalmaz olaydi.

Ruyadan bağirti sesine uyandi. Uyandiğinda babasi yoktu yaninda. Denize düşmüştü. Hemen hiç bir şey düşünmeden ardindan denize atlayacak di gemideki eleman izin vermedi. Onu sıkı sıkı tutdu. Ardında polisi falan aradilar. Araştirma başladi. Ömürüde eve götürdüler.Onu sakinleştirecek kimse yoktu bir babaannesiydi oda zaten evlat derdi çekiyor. Kendisini teselli olunmağa ihtiyaci vardi. Ömür odaya kapandi. Delirmiş gibiydi. Kaç kez intihara kalkişdi beceremedi. Babasindan bir haber almasini belkiyordu.

Belki yaşiyor diye bir umudu vardi. Bakalim ne olacak..

Uzun zamandan bir aydan sonra haber geldi. Babasinin denizden cesedini bulmuşlar. Bu haberi duyduğunda babannesi kimse Ömüre bir şey söylemesin diye her kese yalvardi. İstemiyordu babasindan umudunu kessin. Hiç olmazsa da bir umudu olsun. Belki bir gun bulurum diye bir umudu. Annesiz kalmiş hiç olmazsa babasını bulmak umidiyle yaşasin. Bu haberi duyduğunda zaten kendisi yıkilmişdi.

Anneler evletlarindan ayri yaşayamaz. Bunlari diyerek. Vefat etdi Ve Son sozu 

"Ömüre kimse bir şey söylemesin"

Okuduğunuz için teşşekürler ! Çok saolun. Voteyide unutlayin ❤️

Denize inat Gök yüzüne aşik Where stories live. Discover now