BÖLÜM 1

1K 91 16
                                    

20.05.2019 yazilim tarihi

Her kese iyi okumalar ❤️

Size bir masal anlatacağim. Sonunu bilmediğim bir masal. Açilmayan
sabah,doğmayan güneş,bitmeyen şarki gibi...

Deli Şairin titreyen satirlarindaki sonsuz ma'na  ve uçurumun kenarinda açilan zamansiz biten çiçeğim hikayesi.

Kirmizi narin dokunulmağa gelmezdi. Sanki dert içinde kalmişta derdinde kül olmuş kararmişti. Hayata öyle sarilmişti ki gitdikce gidesi koştukca koşasi geliyordu. Pişmandi aslinda biraz. Ne içinmi? Tabikide zamanin hizlica geçmesini istediği için. Durduramazdi artik zamani.  Giden günler geçen saatler çok geride kalmişti.

Büyüyordu Ömür her gün bir adim. O büyüdükce tabi istekler artiyor hayata bakiş açisi değişiyordu. Habersizdi tabi kopacak olan firtinadan ,gökgürültüsünden. Ardindan doğacak olan güneşten ve gök kurşağindan🌈...

Her çocuğun olduğu gibi vardi kendi içinde sıkıntılari ,güzel hayalleri. Hayallleri istekleri derken akliniza öyle imkansiz şeyler gelmesin. Sadece pamuk şekeri,çikolatali dondurmasi,renkli balonu ve kağit helvasiydi. Tamda hikayenin başladiği gündü.

Küçükdü anlamazdi bazi şeyleri. Masum küçük bir kiz çocuğuydu. "Ömür"-üydü babasinin. Çabucak saatler geçsede akşam olsa. Günler hizlica gitsede büyüsem diye sabirsizlanirdi. Sıkıldığında bir derdi olduğunda denize gider denize dökerdi içindekileri.  Sevincini neşesini. Deniz en iyi arkadaşiydi onun.

'Deniz gibi hayat.  Bazen dalgalanir bazen durulur. Kimisi durmadan yüzer kimisi yorulur. Kimilerini alir uzaklara götürür..kimilerini bir yerde çarpar kayaya.Kimileri akişina yüzer kimileri"DALGALARA İNAT".

Deniz dalgalandiğinda dalardi suya. Sanki dalgalar onu alip götürürdü uzaklara. Yaşanmişliklara yaşanacaklara. Her gün ziyaret edermiş denizi günde en az bir defa. Hayatin ona yapdiklarina rağmen o hayata hep olumlu bakardi. Babasinin ona söylediği söz için. Babasi ona hep dermiş
"Başini dik tut prensesim yoksa 👑taçin düşer"


Babasinin bu sözü onu fazla etkiliyordu. Kulağina küpe yapmiş gibiydi. Deli dolu biriydi. Hep eğlenceli şeyleri yapmaği severdi.Ve yapmak istediği her şeyi doyunca babasi yaşatiyordu. En değerlisiydi babasi. Fedakar cana yakin bir kizdi.  Arkadaşlik etmeği dostluk kurmaği severdi. Biraz inat biriydi. Biraz derken aşiri inat biriydi ama anlaşmaği bilirdi her kesle. Sevdiğini tam sever sildiğini tam silerdi. Buda belki inatliğindan kaynakliydi. Küçük not defteri vardi ve  bir kaç yazili isim.

Kimisinin alti çizik.  Kimisinin üstü. Yani anladiğiniz it olub önünde havlasada aff etmeyeceği insanlar vardi.

Ve bugun doğum günüydü Ömürün. Güne çok güzel başlamişti. Akşam olacak parti için sabirsizlaniyordu. Gözünü açdiğinda babasi yaninda ilk babasi tebrik etmek istemiş. Ömür ne giyeceğini kakar veriyordu. Babasi elinde bir elbise Ömüre uzatdi. Ömür bunu çok beğendi. Daha doğru durust bakmadan üzerine giydi. Melek gibi olmuştu. Babasinin meleği. Bem-beyaz bir elbiseydi. Ömürede çok güzel
durdu. Babasi duygulandi.

Okuduğunuz için teşşekürler ! Çok saolun. Voteyide unutlayin ❤️

Denize inat Gök yüzüne aşik Where stories live. Discover now