BÖLÜM 21

54 36 3
                                    

Özet:
Ömür hiç bir şey söyleyemedi. Cesur Ömürü ilk kez evine birakti.

Her kese iyi okumalar ❤️

Akşam her ikisi için yorucu geçti. Yorulduklari içinde zaten çabucak uyumağa karar verdiler. Yataklarinda uzanik halde. Akillari bir kariş havada. Dertleri bir olsa ne dert. Birleşib hall ederler. Ayri ayri dertler hemde çözülmeyecek dertler.

Cesur eline kağit kalem aldi. Sanirim Ömüre içinden geçenleri yazacakti.

- Cesur: Geceler odam oluyor dert odasi.

Yalniz sensin gözümün işiltisi. Ne olur uykularimin ol misafiri. Tutayim ellerini her yeri gezeyim. Sen benim aşkla bak gözlerime. Ben o gözlerdeki röyani gezeyim. Bağla sım sıkı sıyah tellerıne. Düşeyim arkanca bu dünyayi gezeyim. ❤️. İnatliğini birak. İzin ver her gece ruyalarinda ben gezeyim. ❤️❤️❤️

Hemen bitirir bitirmez aldi mektubu gitdi Ömürün evine. İyi de şimdi nasil verecekti mektubu. Kağiti yere birakti zili çaldi ve saklandi. Ömür poanteli pijamasiyla kapiyi açti. İyi de kimse yok. Tam kapiyi kapatayim derkez gözü yerdeki mektuba takipdi.
Garip garip kağita bakti. Eline aldi ve içeri girdi. Derken kapiyi tekrar açdi etrefi kontrol etdi. Kimse yokdu. Cesur geldiği gibi geri evine döndü.

Mektubu açti. Ve okudu. Önce duygulandi. Sonra hiçkiriklara boğuldu. Yatağina uzanib mektubu tekra tekran okumaktan uykuya daldi.

Cesurda ayni şekilde düşünmekten kafasi yoruldu ve uykuya daldi.

Okuduğunuz içinde teşşekürler. Yorum ve votelerinizi bekleriz ❤️

Denize inat Gök yüzüne aşik Where stories live. Discover now