BÖLÜM 46✔️

19 13 0
                                    

Özet:
El ele ikisi de salona geçtiler. Bunları el ele gören aileleri tabi çok mutlu oldu. Öncelikle tebrik ettiler. Sonrada hemen düğün hazırlıklarına başlayacaklarını söylediler. Haftaya Salı düğünümüz var.

Herkese iyi okumalar❤️❤️❤️❤️

Günler hizlica geçmekteydi. Bügün gelinlik bakmağa çikacaklardi. Ve akşama Güzel kendisi gibi güzel bir süpriz parlatacakti. Saat 2 olmuştu. Elif Hatice ve Nil gelinlik bakmağa çikiyordular.

-Elif: ee hadi kizim sen gelmiyormusun ?

-Güzel : hayir anne benim evde yapmam gereken işler var. Haaa Hatice teyze akşam bize yemeğe bekliyorum sizide.

-Hatice: hayirdir kizim ?

-Güzel: hayir. Hatice teyze hayir.

- Hatice: tamam geliriz.

-Elif : hadi o zaman çikalim.

Beraber çiktilar gelinlik bakmağa. Fakat bakalim Cesur damatlik bakmağa gidecekmi ? Garib soru oldu tabikide gidecekte bakalim nasil gidecek. Eniştesiyle birlikte evden çiktilar sanki damat deyilde yas tutmuş biriydi. Damatlik bakmak niyyeti yoktu hiç. Ama mecburdu. Eniştesi onu bir mağazaya götürdü. Zaten ilk gördüğünüde aldi. Kizlarda hala baka dursun gelinliğe. bakalim Ömür ne yapiyor?

-Ömür: ahh be karadeniz. Anlayamiyorum bir türlü düştüğüm durumu. Madem yikacakti beni neden kaldirdi ayağa. ? Babam içinmi kaldirdi ? Yoksa gerçekten sevdimi. ? Sevdi..... yani seviyordu ....... öyle gibiydi.
Benmi fazla safim ? Tamamda herşeyi unutmak onun için böyle kolaymi ? Evlilik karari almak öyle kolaymi ? Hemde sali günü düğünü var. Bizim uğurlu günümüz olan sali günü. Biliyormusun onu sevmekten asla vaz geçmedim. Tıpki senin gibi. Hani senide artik sevmediğimi söylemiştim yaaa nekadar söylesemde seni hala çokkk seviyorum. Bak seni bir daha görmeyeceğimi söylemiştim ama sürekli geliyorum. Belki öyle olur Cesurada sevmeğimi söyledim ama hala deli gibi seviyorum. Ama o.... belkide bu Gök yüzünün benden aldiği bir intikamdir. Hani sana inat onu seviyormuş gibi yapdim ya.... belki onun intikami. Belki Cesurda bana inat evleniyor o kizla. Belki beni görürse yümşar. ? Tekrar sil baştan yapariz ? Olurmu sence ? Neden de olmasin değilmi ? Biliyormusun onu çok özledim..... 😔
Ha Karadeniz dertlerimi dalgalarina siğdirdinda Sevgimi siğdiramayacakmisin ? Haklisin sen kim ne yapmiş neden yapmiş umrumda olmamali benim. Sevmeden yaşamaliydiim çünki ......

Okuduğunuz için teşekkürler. Yorum ve votelerinizi bekleriz ❤️❤️❤️❤️

Denize inat Gök yüzüne aşik Where stories live. Discover now