BÖLÜM 4

246 64 3
                                    

Özet:
Her işde hayir var derler ya işte gitmesi benim sana daha çok bağlanmağima sebeb oldu prensesim. Gözüm ,bebeğim ,nefesim ,hayatim böceğim ,kurdum , en güzelim , dünya güzelim ,kuşum en önemlisi "Ömürüm"

İyi okumalar ❤️

"Babasinin yazdiği mektub"

"Canim kizim Ömürüm deyerlim.  Sen benim başima gelecek en güzel şeydin. Yaşam kaynağim  göz bebeğimdin. Ölümlü kalimli dünya. Elbet her kes gidecektir bu dünyadan. Kimse öyle dünyaya sarilarak kalamazki ölümsüz. Belki şimdi kişisel olarak yaninda değilimdir ama eminimki kalbinin en güzel yarinde sakliyim. Benim ölümüm seni sarsita bilir. Yikmağa çalişa bilir. Sana güvenim sonsuz yikilmayacağini biliyorum. Canim  kizim hayat böyle işte.  Hayat güzel insanlara hep acilar yaşatir.  Sende hep güzelliğini koruyacaksinki ona ne kadar güçlü olduğunu gösteresin. Başimi öne eğdirmediğin gibi başinin öne eyilmeğini asla istemem. Bana hayati güzel yaşatdiğin için hayatinin geri kalanini güzel yaşamani istiyorum. Acima ortak olduğun gibi acina derman olmak istiyorum. Keder göz yaşlarimi sevinc göz yaşlarina cevirdiğin için hayatini neşeye çevirmek istiyorum. Hayallerinin peşinden koşmağini istiyorum. Bunu unutma ki canim kizim bir şeyi yapmak başarmak değildir. Zor şeyi yapmak başarmakdir. Hayat belki seni yükseltmek için zor şeyler çikarir karşina başarili biri olmak için. Güçlülüğünü koru. Sıkıldığında bir derdin olduğunda dertleşmek istediğinde elini kalbine koy ben ordayim. Bana anlat neyin varsa. "

Solmuştu Ömürün renkli sayfalari. Fakat babasinin yazdiği not onu fazla etkilemişti. Kendine bir pay çikarmişti. Hakli olduğunu düşünüyordu ki zaten hakliydi.  Artik kendine güveni,inanci artmiş her şeye dirençleşmişti. Artik kilitli kapisini açmiş hayata özgürlüğe birakmişti kendini. İlk önce okumağiyla ilgileniyordu. Gemi kaptani olucakti bakalim babasinin ölümü onu denize küstürmesi onu kaptanliğa karşi çikarticakmi. Ömür babasina mektup yazmak istedi onuda denize atacakti. Fakat bakalim denizle yüzleşe bilecekmi. Hiç bir şey düşünmeden önce mektubunu yazdi.

Okuduğunuz için teşşekürler ! Çok saolun. Voteyide unutlayin ❤️

Denize inat Gök yüzüne aşik Where stories live. Discover now