BÖLÜM36 ✔️

21 16 0
                                    

Özet:
-Cesur: tamam hadi geçelim Annem merak etmesin ha bu arada bir dahakine düşünmeden bir şey yapma.
-Kızkardeşi: artık sen varsın yanımda yapmam

Herkese iyi okumalar.❤️

Biliyor musunuz aslında Cesur'un annesi gerçekten hastaymış. Kardeşi bile bilmiyor mus bir tek komşuları hatice teyze biliyor mus. Annesinin hastalığı çok kötüymüş üç aylık ömrü varmış onunda bir ayı artık geride kaldı son iki ay kalmıştı. Çocuklarına nasıl söyleyeceğini bilemiyor da. Bunun içinde hiç söylemeyecekti.

-Hatice: elif bak sen doğru bir şey yapmıyorsun çocuklarından bunu nasıl Saklarsın ya sonra sana kızarlarsa. Sonra daha kötü olursa.

-Elif: yok hatice söylemem. Kahr olutlar. Hem nasıl söylerim ki söyleyemem.

-Hatice: izin ver bari ben söyleyeyim

-Elif: yok ne kaldı ki şunun şurasında. Bir ay sustuğun iki aycik daha susan nolur.  Şu an tek istediğim sadece oğlumun mürvetini görmek. Acaba kendisinin sevdiği biri var mı. Biliyor musun aslında senin kızı çok seviyorum acaba diyorum severlermi  birbirini.

-Hatice: sen ne diyorsun şimdi ne diyeceğim bilmem ki.

-Elif: oğlum evlendirme den ölmek istemiyorum senin kızında seviyorum.

-Hatice:tamam önce benim kızımla konuşmam gerek.

-Elif:Evet konuş zaten zorla güzellik olmaz ki. Ben oğlumu biliyorum sizin kızda maşallah güzel beğenir. Beni kırmaz zaten. Sen kızından Sör gösterdiği seviyesi falan var mı.

-Hatice: yok ne sevgilisi sevgilisi falan yok ama ben yinede sorarım.

Bu duruma Cesur'un kız kardeşi de raziye dı hatice teyzenin kızı Banu baya güzel kızdı.Üniversitede de okuyordu. Sarışın mavi gözlü biriydi. Cesur'un mavi sevdası bakalım bunun gözlerinede yansiyacakmi.

-Elif: hatice bak gün olur ben evlendirme den ölürsem, sana bırakıyorum onları evlendirmeyi. Gözümü arkada koyma. Ben biliyorum oğlum da Sevecek kızını.

-Hatice: tamam elif ben de isterim olsun bu iş. Fakat bakalım sevebileceklerin birbirlerini ya senin oğlunun sevdiği varsa.

-Elif: bak ne diyorum sen yarın kızını da götür akşam bize gel oturmaya çay içeriz. Belki görüp beğenirler.Ben akşam oğlumun ağzını ararım bakalım sevdiği falan var mı.

Bari son günşerimi çocuklarınla birlikte güzel geçireyim diye düşünen elif teyze oğlunun yanına çağırıp onunla sohbet  etmek istedi. Geçmişlerden konuşmak istedi.

-Elif: oğlum biliyor musun baban seni aramak için evden çıktı. Bana verdiği sözden dolayı eve gelmedi. Sonra uzun zaman geçtikten sonra denizle ceketi bulundu. Yani denize düşmüş. Seni bulmak için denize atlamış. Kardeşin evlendi ben de zaten kaldım yalnız. Bir başıma evde yandıktan sonra buraya geldim. Artık bunları da yük olmak istemiyorum. Diyorum acaba bir ev tutup ana oğul beraber kalsak mı acaba. Bir ayağım öbür dünyada ne kadar  yaşarım ki.

Okuduğunuz için teşekkür ederiz. Yorum ve votelerinizi bekleriz ❤️

Denize inat Gök yüzüne aşik Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora