BÖLÜM 9

105 60 9
                                    

Özet:
Evine varmişti artik. Yatağina uzanib gözlerini tavana dikerek soruya cevap arayarak uykuya daldi.
Bir günün daha böyle sonuna geldik. Her kese iyi uykular.

Her kese iyi okumalar ❤️

Yeni gün yağmurla başladi. Ömür küçükken yağmurdan çok korkarmiş. Daha sonra babasi ona öğretmişti her şeyden kendisini nasil korumak gerektiğini.

- Ömürün babasi : "Yağmurdan korkuyorsan yağmur damlaları altında ıslanarak korursun kendi " kaçarak değil. Bu hayatda neden korkup kaçarsan o hep seni kovalar. Nedenmi çünki korktuğunu ona belli edersin o da ne kadar güçsüz olduğunu anlar ve seni daha çabuk yakalar. Bu yuzden neden korkuyorsan onlarin karşisinda dim dik duracaksin ki o senden korksun. Hem insanda hiç göz yaşindan korkarmi ki. Bulutlarda
ağliyor işte. Onunda bir derdivar demekki. Yoksa ağlamazdi ki hiç güzel kizim. Ağlamazsak içimizdekileri dökemeyiz. İçimizde saklar saklar dağ yaparsak o dağ bir gün bir kişi tarafindan kolayca yikila bilir. Çünki dağin  eteği hep yeşil olmalidir. Sende içindeki karanliği yeşilliğe çevirmezsen kolayca yıkıla bilirsin "

Artik korkmuyordu. Aksine ıslanmaği seviyordu. Yağmur yağinca her kes gibi şemsiye kullanmayi sevmezdi. Altinda ıslanarak yürürdü. Böyle birkizdi işte. Her kiz çoçuğu gibi o da günlük tutmak isterdi. Fakat tutamazdi. Sizce neden ? Günlüğümü yoktu ? Yoksa yaziyazmağa kalemi mi ? Ben söyleyeyim günlüğüde vardi kalemide cesareti yoktu sadece geçmiş ve gelecekle yüzleşecek cesareti. Belki cesareti olsaydi yüzleşirdi hayatla. Hiç bir şey düşünmeden çikardi hayatin karşisina budur budur derdi. O cesaretsizliği onu hep bir adim geri çekerdi. Belkide babasi hala arkasinda olsaydi böyle olmazdi. Cesur bir kiz olurdu. Cesura ihtiyaci vardi. Bakalim bu bizim cesur olmasin 😉?


Boş hayal nedir ki ? Mesala hala gök yüzüyle denizin kavuşmasi...
Kiz kulesiyle Galata kulesinin...
Ay 'la güneşin kavuşmasi...
"Gerçi yuvarlak dünyada insanlar isti bucak arayişinda. Umutlar ölmüyor demek "

Okuduğunuz için teşşekürler. Yorum ve votelerinizi bekleriz. ❤️

Denize inat Gök yüzüne aşik Donde viven las historias. Descúbrelo ahora