BÖLÜM 32✔️

21 17 3
                                    

Özet:
Eve döndüğünde kız kardeşini arayacak ve onunla konuşacaktı.Teşekkür etti ve orayı terk etti.

Cesur artık kararlıydı kardeşini arayacaktı bunun için önce kendi hazırladi ve artık numarayı Çaldırmaya başladı.

-Cesur: alo kiminle konuşuyorum?

-Kardeşi: buyur size kim lazımdı?

-Cesur:Bana kız kardeşim Güzel Lazım.

-Güzel: Abi bu sen misin

-Cesur: evet kardeşim bu benim. Ve nihayet sizi buldum.

-Güzel: kardeşim seni çok özledik annem ben seni ne kadar özlediğimi bilemezsin. Annem zaten senin için ne kadar acı çekti seni ne kadar aradık bulamadık. Hepsi o pislik yüzünden. İyisin şimdi değil mi. Neredesin peki nerede yaşıyorsun ne içiyor ne yiyorsun. Gelemez misin abicim yanınıza. Annem zaten seni çok merak ediyor.

-Cesur: iyiyim be abicim hiçbir şeyim yok.
Zaten ben burada evim arabam her şeyim işyerim falan var. Beni merak etmeyin ben İstanbuldayım. Sizin de Mardin'de olduğunuzu biliyorum. Zaten kısa bir süre sonra sizinle görüşmeyi düşünüyorum. Ama önce buradaki bazı halletmem gereken işlerim var onları halledip hemen geleceğim. Sizi çok seviyorum. Annemi benim yerime Öper misin.

Telefonu kapattı ve artık bir karar verdi annesi ve kız kardeşini görmek için yola çıkmalıydı fakat Ömürü burada mi ? bırakacaktı. Önce bu kararı Ömürle paylaşmak istiyordu. Bakalım Ömrün karari ne olacaktı belki de beraber giderlerdi yada yalniz gidecekdi.
İşte bunun için görüş teyin ettiler.
Ve bugün ****Bahçesinde görüşeceklerdi ve Cesur orada ailesine bulduğunu Ömüre söyleyecekti.

Bakalım Berk Ne işler peşinde. Galiba Ömüre her şeyi açıklayacaktı. Neyse geçelim buluşmaya artık herkes hazır olduğu için ****Çay bahçesinde görüşme zaman

Evet işte Ömür ve Cesur çay bahçesinde oturmuş çay içiyorlar.

-Cesur: Ömür biliyor musun ben bugün ailemden bir haber aldım. Alemin yerini buldum kız kardeşim annem birlikte mardin'de yaşıyorlar

-Ömür: bu çok güzel bir haber. Ama Mardin'de mi? Gidecek misin şimdi? Onlar gelemez mi?

-Cesur: ne demek onlar benim ayağıma gelecekler koskoca insanlar annemden bahsediyoruz kız kardeşimden bahsediyoruz. Tabii ki de ben gideceğim. Ama önce sana danışmak istedim. İstersen beraber gidebiliriz ailemi bulmaya kız kardeşim bulmaya. Belki gider düğünümüz orada yaparız. Ya da gider onları getiririz burada yaşariz. 

-Ömür: bak bu olabilir neden olmasın gider onlari getireceğiz burada yaparız düğünümüz ev tutar  beraber de yaşarız

Her ikisi ortak karara geldiler ve birlikte Mardin'e gitmeği Hayal ediyorlardı bakalım bu hayalleri hiç kimse müdahale etmeden gerçekleştirebilecekler mi. Önce annesine bulup ardından düğün yapacaklar. Buluşmaya kısa kestiler. herkes kendi işinin başına döndü. Biliyorsunuz malum durumlar Ömür okuyordu ama aynı zamanda çalışıyordum işten izin aldı ve şimdi işine  dönme zamanıydı.

-Ömür: tamam hayatım o zaman görüşürüz

-Cesur: tamam prensesim.

Cesur restoranı Ömür de işinin başına döndü bakalim sonrası ne olacak.

Okuduğunuz için teşşekürler. Yorum ve votelerinizi bekleriz ❤️

Denize inat Gök yüzüne aşik Where stories live. Discover now