BÖLÜM 50✔️

20 13 0
                                    

Özet:
-Berk: doğru yada yalniş başka yolunuz yok. Ya bu yada bu. Ya 2 mizde istediğimiz şeyi alib İstanbul'a dönücez yada 2 mizde eli boş İstanbul'a döneceğiz seçimi sana birakiyorum anca beraber kanca beraber. Ya 2 mizde yada hiç birimiz.

- Ömür: tamam. Kabul.

Her kese iyi okumalar ❤️❤️❤️❤️

Bir şeyler atiştirdiktan sonra odalarina çiktilar. Her ikisi yarinlariyla yüzleşiyordu. Kendilerine güvenmeğe çalişiyorlardi. Nasil yüzleşeceklerini düşünüyordular. Berk farkli bir şey daha düşünüyordu. Evet Ömürü düşünüyordu. Ömürden hoşlaniyordu. Fakat imkansiz olduğunu biliyordu. Ömürün kalbinde Cesurun olduğunu iyi biliyordu. Ama belki bir umudu vardi içinde. Belki bir gün. Cesur zaten evleniyor. Eğer gerçekten evleniyorsa Ömürün yaninda olacakti ona destek olacak ve bu sürecte ondan hoşlandiğini söyleyecekti. Neyse....
Yarin büyük gündü Sali günü. Kopacak firtinalar bakalim kiminin hayatinda nasil bir iz birakacak.
Cesur da bir türlü aklindan Ömürü çikaramiyordu. Onu gerçekten çok seviyordu ama annesini böyle birakamazdi. Birini seçmeğe mecburdu. Düştüğü durum hiç hoş bir durum değildi açikcasi bende acidim şimdi.

Ağir geçsede saatler sabah oldu. Günün en mutlu insaniyla başlayalim belki onun enerjisi her kese ilham katal bilir. Eve bu Nil'di çok mutluydu. O da sevincinden akşam doğru durust uyuyamaşti. Annesi ve kardeşi onu yatağindan çok güzel bir şekilde kaldirdilar.

-Hatice ve kizi : oooo gelin hanim hala uyuyor. Tenbel gelin kalk damat kaçti

-Nil: ne ? Damatmi kaçti ? Nedemek kaçti? Nereye kaçti ? Kim söyledi kaçtiğini ? Eminmisiniz kaçtiğina? Ben biliyordum kaçacağini

- Hatice : yavaş kizim kimsenn bir yere kaçtiği yok seni uyandirmak için öyle söyledik kalk öğlen oldu. Bugunsenin en güzel günün.

Nil eşek şakasini atlatir atlatmaz kendine geldi. Ve gözleri parlamağa başladi. Allah için çok güzel kizdi. Masum çocuksu biz yüzü vardi. Nasil sevilmezdi ki. Kalkti zaten makyoz falan gelmişti hazirlaşmağa başlati.

Cesura geçelimmi ? Cesuru ne siz sorun nede ben söyleyeyim. Dağinik bir hali vardi. Fakat annesine belli etmek istemiyordu. O yüzden yalançiktanda olsa ara bir gülüçükler saçiyordu etrafa.

Berk ve Ömürde uyanmiştilar gerçi uyumamişlardi. Kalktilar ve sinyali takip etdiler. Ve bir eve geldiler. Evin önü zaten balonlarla felan süslenmişti.

- Ömür: ben yapamayacağim dönelim geri ? ...

Okuduğunuz için teşekkürler. Yorum ve votelerinizi bekleriz ❤️❤️❤️

Denize inat Gök yüzüne aşik Where stories live. Discover now