BÖLÜM 13

69 50 2
                                    

Özet:
Sağolsun patronum zaten çok iyi biriydi. Halden anlayandi. İşte böylece işledim günler ve aylarca. Günlere aylara inat yillari geride biraktim.

Her kese iyi okumalar ❤️

Sonra işte büyüdüm. Patron ayarlamişti bana kalacak yerde. Kira parasi sıkıntısı çekmiyordum. Karin derdi çekmiyordum. Bana çok iyi bakdilar. Annen baban nerde dediklerinde hep yetimhaneden kaçtiğimi söyledim. Annemi babam tanimadiğimi söyledim. Belki öyle gerekti. İşte ayakta durmaği öğrendim. Mücadele etmeği, gerçeği görmeği , pişmanliği öğrendim.
Her şeye inat denize belki bu yüzden düşkünüm onun sahesinde belki böyle dim dikim. Peki ailem hiçmi aramaz ya beni. Hiçmi merak etmezler. Bunu kafamda soru olarak yazmiştim bir köşesine. Soracaktim hepsini zamanla. Şimdi bulup yüzleşeceğim her kesle. Belki istemezlerde şimdi beni kim bilir.

Budur Ömür düşkünlüğüm. Seni karşima çikartanda denizdir. Neden sevmemekiyim ki onu ?

-Ömür : Ya ben neden sevmeliyim babami aldiya benden babami en değerlimi. Doğum günümü hayatimin en berbat gününe çevirdi. Yalniz kaldim. Hayatimi yalniz geçirmeği sevdim. Belkide sevmedim sadece yalnizlik bana öyle aliştirdi. Yalniz olunca renksiz olur gecelerim. Öyle uzun geçiyorki. Uykularim rüyaya dönüşüyor. Biliyordum babamin gelmeyeceğini. Soranim olmayacağini. Karanlikta uzanip gözlerimi tavana dikip beklemekten yorulmazdim. Yani kısacası güvendiğim yerden kirildim.
O yüzdende Yüreğim ıslaktır benim kuytularda ağlamaktan ve hafif uçuktur rengi, kurusun diye kaç kez güneşe asılmaktan.Bende "Denize inat gök yüzüne aşik' oldum " Umutsuzluğa kapıldığım zaman gökyüzüne baktim. Mutlaka beni karşılayacak sıcak bir güneş, deli bir yağmur ya da parlak bir yıldız vardı hep. Gök yüzü kadar güzel ne vardir ki bu evrende. Hem denizin kendisi güzel olsaydi güzel görünmeğe çalişmazdi. Gök yüzünü sularinda yansitmazdi. Hatda bazende bazende ne düşünüyorum biliyormusun Keşke çocukken fazla mutlu olmayıp birazını da bu zamanlara saklasaydım. Lazım oluyor arada.Babamdan sonra çok yikildim ben ama Bitti dediği anda yeniden başlarmış insan. Başka yerde başka şekilde başka hayatlarla: mutsuz, tedirgin ama yeniden... Ve bitti dediğinde durduğu zannettiği her şey yeniden yepyeni güzellikler için çarpmaya devam edermiş, yani nefes alıyorsa insan umut var demekmiş...

Okuduğunuz için teşşekürler. Yorum ve votelerinizi bekleriz ❤️

Denize inat Gök yüzüne aşik Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt