BÖLÜM37✔️

23 14 0
                                    

Özet:
Kardeşin evlendi ben de zaten kaldım yalnız. Bir Bir başıma evde yandıktan sonra buraya geldim. Artık bunları da yük olmak istemiyorum. Diyorum acaba bir ev tutup ana oğul beraber kalsak mı acaba. Bir ayağım öbür dünyada ne kadar yaşarım ki.

Herkese iyi okumalar.

-Cesur: anneciğim lütfen böyle şeyler söyleme. Yeni buldum seni, kaybetmek istemiyorum. Tekrar hem benim bir evim var İstanbulda gideriz beraber yaşarız orada

-Elif: yok oğlum burada kalsak iyi hem kardeşinide ziyaret ederiz yalnız bırakmayız. Hem ben ne kadar yaşarım ki.

-Cesur: kızıyorum ama

-Elif: tamam kızma

-Cesur: ben yarın ev bakarım istediğin gibi yaparız.

-Elif: tamam oğlum ana oğul hasret gideririz burada eniştene yük olmak istemiyorum.

-Cesur: tamam olur nasıl istersen.

-Elif: oğlum var mı hayatında birileri?

-Cesur: vardı anne fakat şimdi yok.

Cesur annesine Ömürü anlatmaya başladı. Her şeyi en baştan anlattı. En çok da nasıl kırıldığını anlattı. Ömür nasıl inanırdı böyle bir şeye sevgisinin sahte olduğuna. Tamam yapmış olabilirim bir şeyler ama ben ömrü gerçekten seviyordum diyerekten hepsini annesini anlattı. Geç olmuştu artık kardeşi oda ayarladı cesur bir türlü aklımdan Ömürü çıkaramıyordu. Şimdi annesi de yalnız bırakmak istemiyor ya Ömür ne olacak diye düşünüyordu.

Ömür her zamanki gibi çimene uzanmış yıldızlar seyrediyordu. Düştüğü durumu anlayamıyordu. Bir gün böyle sonuna gelmiş olduk. Herkese iyi uykular. Bakalım yarın gene gün nasıl başlayacak.

Okuduğunuz için teşekkürler. Yorum ve beğenilerinizi bekleriz.

Denize inat Gök yüzüne aşik Where stories live. Discover now