BÖLÜM 3

330 66 3
                                    

Özet:
Belki bir gun bulurum diye bir umudu. Annesiz kalmiş hiç olmazsa baba umuduylasa yaşasin. Bu haberi duyduğunda zaten kendisi yıkilmidi.    
Anneler evletlarindan ayri yaşayamaz. Bunlati diyerek. Vefat etdi Ve Son sozu 
"Ömüre kimse bir şey söylemesin"

İyi okumalar ❤️

Ömür ne duruma düştüğünü şaşirdi babasi ,babannesi hepsi onu birakip neden gidiyorlarki?Ne günah işlemişki?
Odaya kilitlendi. Kimseyle konuşmadi. Her kesle ilişkisini kesti. Zaten aileden çoğu kişi kalmamişti. Arkadaşlariydi bir tek onu tesseli etmeğe çalişan. Fakat onlarida dinlemiyordu. Babasinin odasina kapanmişti. Bir gün babasinin çekmecesinden bulduğu bir not defterini okumağa karar verdi.


Ömür günlerce sabirsizlikla bir
sayfasini daha okumak için erken uyur erken uyanirdi. Zaten zamanda böyle akip gidiyordu. Günler aylar sesiz sakin, saatler hiçkiriklarla büyütüyordu Ömürü. Ömür defterin okuyordu. Bakalim ne yazilmiş..


"Canim kizima"

"Canim kizim bu defteri benden sana bir hatira kalsin diye yazdim. Bilmiyorum bulucakmisin. Ama ben yinede yazayim. Burda seni ne kadar çok sevdiğimi yazdim. Bir de senden bir ricam olucak canim kizim bu defterin günde yalniz bir sayfasini oku yoksa anlami kaçar. Hadi istersen bir sayfasini bulduğun gun yani şimdi oku "Ömür tecublu bir vaziyyetde ilk sayfayi açdi ve okumağa başladi.


"Kizim benim sana bir kaç yalanim oldu. Anlatamadiğim yalanlar. Senin iyiliğin için anlatamadiğim yalanlar. Seni kayb etmekten korkdum. Beni aff etmeyeceğinden korktum. Seni çok sevdiğimden korktum. Güzelliğinden safliğindan korktum. Hani benden sürekli anneni istiyordun ya bende hep uzakta olduğunu söylerdim ya. Kizim senin annen sen küçükken biz ayrilmamiş başkasiyla evlenme karari almişti.  Ben onu o kadar çok seviyordumki onun aldiği o karar beni resmen yikmişti. Düşünsene onu ne kadar sevdiğime rağmen o başkasini seviyordu. Ben onun kararina saygi duydum. Fakat anlatamadiğim acilarim derdim çok oldu. Gitme diyemedim.  Gönlü başkasindaydi. Gitme  diyemezdim seviyordum.  Böyle karmaşik bir duruma düşmüştüm. Sen vardin.  Tüm acilarimi kaybetdire bilecek bir tek sen.  Acilarimi anlata bilecek sen. Derdimi unutduran gözlerin, keder göz yaşlarimi sevinç göz yaşlarina dönüştüren baba deyişin var di.  Kizim seni ne kadar çok sevdiğimi sana izah edemem anlatamam. Sen bana annenin en güzel hediyyesiydin. Annen benim için çok değerliydi. Sonra ne yapdiysa kendisi yapdi.  Şimdi düşünüyorumda iyikide yapdi. Belki yapmasaydi sana bu kadar düşkün olmazdim. Belki bunun için annene teşşekür etmeliydim. Bana senin gibi bir melek armagan etdiği için.iyiki gitmiş belki. Her işde hayir var derler ya işte gitmesi benim sana daha çok bağlanmağima sebeb oldu prensesim. Gözüm ,bebeğim ,nefesim ,hayatim , en güzelim , dünya güzelim ,kuşum en önemlisi "Ömürüm"

Okuduğunuz için teşşekürler ! Çok saolun. Voteyide unutlayin ❤️

Denize inat Gök yüzüne aşik Where stories live. Discover now