BÖLÜM 31✔️

23 17 1
                                    

Özet:
Ya da aksine aşkımı elde etmek için bazı işlere kalkacaktı Bunları da artık diğer bölümlerde okursunuz.Herkese iyi okumalar

Evet yeni gün doğdu her şey çok güzeldi Yolunda gidiyordu. Çiftler çok mutluydular hatta ve hatta evlenmek için gün olacaklardi.Tabi bazıları engel olmasaydı. Evet artık evlenme teklifi üzerinden bir ay geçmişti. Ve bu ay içinde her ikisi birbirlerini sıkı sıkı sarılmışlar di. Öyle bağlamışlardı ki kim gelse onları ayıramazdı. Yani öyle düşünüyorlardi

-Berk: günaydın cesur. Nasılsın iyisindir inşallah. Ömrü kandırmak nasıl gidiyor. Kolay olur o işler senin için. Yazık değil mi o kıza. Yazık değil mi kandırıyorsun önce kızı. Önce sevgili olup yanaştı şimdi evlenme teklifi yaptın.

-Cesur: ya ben anlatamıyorum galiba seviyorum diyorum tamam doğrudur bir hata yaptım ama hatamı telafi etmek için elimden ne geliyorsa yaparım. Ama Ömürü kayb etmeği göze alamam
onu kaybetme korkusu yaşayamam

-Berk: yok ya her şey öyle kolay mi. Sene kizi kandırdın ya bir kere.Gururuyla oynadın duygularıyla oynadın. Haberi var mı peki yok hala kandırmaya devam ediyorsun. Ama ben bunu hiçbir zaman izin vermicem. Niye mi çünkü onuu sen değil asıl. ben çok seviyorum. Çıkacağım şimdi onun karşısına senin yaptığın aşağılıkların hepsini bir bir anlatacağım. Bakalım bunu duyduktan sonra seni görmeye devam edecek mi. Kim bilir sonra biz evleniriz. Güzel bir yuva kurarızseydi hayatımızdan tıpış tıpış çıkartırız. Belki o zaman anlarsın bir kızın gururuyla oynamak ne demek olduğunu. Gerçi sen hiçbir şey anlamazsın ya. Senin için dünyadaki en değerli şeyi para zaten.Evet cesur bey artık tozpembe rüyadan uyan sen çok güzel olur çünkü ben artık çok ciddiyim. Verdiğim karardan asla geri dönmem. Görüşürüz. Ha bu arada ben de çok iyiyim teşekkürler.

Cesur artık ne yapacağını bilmiyordu. Ve bu olayı sadece Ömüre kendisini anlatmak istiyordu. Başkasından -duymasını istemiyor da. Ve belki çok ciddiydi.Ne yapacağını bilmiyordu ve bu arada telefonu Çaldı.

-Cesur: alo

-Bir adam: alo cesur lan konuşuyorum? Evet buyrun benim cesur. Pardon da siz kimsiniz?

-bir adam :Ben kimim ben senin aileni yerini Araştıran biriyim. sizin arkadaşınız olan Cem bey Bizden yardım istemişti. Ve bir gelişme olursa size söylememi istemişti. Ve sanırım ben sizin ailenizi buldum.

-Cesur: neredeymiş yani neredelermiş.

-Bir adam: bunları bence buluşalım ve yüzyüze konuşalım

-Cesur: olur bana uyar. Buluşacağımız yeri atıyorum

Cesur daha sonra rezerve ettiği yere adam çağırdı. Ve görüştüler. Adam Cesurun ailesinin yerini bulmuştur. Ve kız kardeşinin telefon numarasını bulmuştu. . Annesigiller Mardin'de yaşıyorlardı.kardeşi evlenmiş Annesi kardeşiyle yaşıyordu. Evet artık telefon numarası aldığına göre Cesur eve döndü. Eve döndüğünde kız kardeşini arayacak ve onunla konuşacaktı.Teşekkür etti ve orayı terk etti.

Okuduğunuz için teşşekürler. Yorum ve votelerinizi bekleriz ❤️

Denize inat Gök yüzüne aşik Where stories live. Discover now