37.

643 36 13
                                    

Hoofdstuk 37
P.o.v Mikky

~ 5 weken later~

"Frenkie pak jij Sep is aan." Schreeuw ik naar beneden. Ik sta in de babykamer van Sep en Mattie , maar twee baby's tegelijk kleren aandoen gaat niet echt gemakkelijk. Sinds twee dagen zijn de jongens eindelijk thuis waar we allemaal heel blij mee zijn.

Vanmiddag komen Donny , Sev , Carel , Joël , Naomi , Sienna , Matthijs , Annekee en Sean op bezoek en ik kijk daar vooral heel erg naar uit. Ik heb Annekee en Matthijs heel erg benieuwd en ben wel benieuwd naar de kleine Sean. Afgelopen weken heb ik veel contact gehad met Annekee die ons heel erg heeft gesteund. Ook Naomi kwam regelmatig langs en nam Yara soms een middagje mee zodat wij in het ziekenhuis bij de jongens konden zijn.

Frenkie komt eindelijk de kamer binnengelopen met Yara op z'n rug. "Frenk kijk nou uit." Mompel ik. Ik druk Sep in zijn handen en Yara klimt op het krukje dat er voor haar staat zodat ze mee kan kijken. Ik verwissel Mattie zijn Ajax pyjama voor een stoer shirtje en Frenkie doet dat bij Sep. Ze hebben allebei het zelfde shirtje aan , want dat is grappig voor als de rest vanmiddag komt. Alleen Frenkie en ik kunnen ze tot nu toe uit elkaar houden. Zo moeilijk is het niet , maar als buitenstaander is dat natuurlijk lastiger. "Sep is er klaar voor." Zegt Frenkie vrolijk. "Mattie ook. Nu is Yaartje aan de beurt." Ik leg Mattie even in zijn wiegje en trek bij Yara een leuk jurkje aan. Ook doe ik haar haren en poets ik der tanden. Ze heeft nog kleine melktandjes dus dat is lastig poetsen. Met Yara en Mattie in m'n armen loop ik naar beneden waar Frenkie op het kleed ligt met Sep. Ik leg Mattie er naast en Yara gaat tussen haar broertjes inliggen.  "Foto." Roep ik naar Frenk. Frenkie maakt een foto van de drie en stuurt hem naar mij door. "Ikke vasthouden." Zegt Yara en ze wijst naar Mattie. "Ga maar op de bank zitten." Zeg ik tegen het meisje. Yara gaat op de bank zitten en voorzichtig leg ik Mattie in haar armen. Ik ga er wel naast zitten aangezien Yara net twee is vertrouw ik haar niet helemaal met zo'n kleine baby van vijf weken jong. Frenkie gaat aan de andere kant van Yara zitten met Sep in zijn armen. Qua gezichtje lijkt Mattie meer op Frenk en Sep meer op mij terwijl Yara echt een combinatie is van ons twee. "Ikke wil geen baby meer." Ik pak Mattie op en Yara huppeld weg. "Straks komt ome Matta." Zingt ze enthousiast. Ik grinnik. Yara is echt een beetje verliefd op Matthijs. Super schattig.

Ik leg Mattie in de box en ik pak de stofzuiger. Baby's zijn leuk maar het doorbreekt echt je slaap ritme. "Laat mij maar." Frenkie pakt de stofzuiger af. Geloof het of niet , maar Frenkie vind het leuk om stof te zuigen. Ik zucht en loop naar de keuken om wat hapjes te maken. Het zal vanmiddag een gekke boel worden.

Roadtrip IIWhere stories live. Discover now