18.

655 42 7
                                    

Hoofdstuk 18

p.o.v Frenkie

''Ga je nou alweer naar het toilet?' Vraag ik aan Mikky als ze opstaat en wegloopt. Mikky knikt. 'Ik voel me niet zo lekker.' Antwoord ze. 'Ga maar gauw.' Ik kijk haar glimlachend na. We staan al twee uur te wachten op onze vlucht. Het is erg druk op Schiphol en Mikky is super gestrest. Ik snap haar heel goed. Zelf ben ik ook zenuwachtig , maar ik probeer het voor haar niet teveel laten merken. Het schiet niks op als we alle twee zo zenuwachtig gaan doen. 

Ik voel me mobiel trillen en zie wat appjes voorbij komen van mijn zaakwaarnemer. Ik scroll ze weg. Daar heb ik nu even geen behoefte aan. Ik kan nu maar aan een ding denken en dat is Yara. Ik kan niet wachten om haar weer in me armen te sluiten en met haar allemaal leuke dingen gaan doen.  

 Na een tijdje komt Mikky terug gelopen van het toilet. 'Dat duurde lang.' Merk ik op. 'Ja uhm ik ben gewoon zenuwachtig.' Zegt ze. ''Mikky wat verberg je voor me?' Ik kijk haar streng aan. ''Niks.'' Zegt ze. 'Mikky. ''Vertel me de waarheid.' Ik kijk haar doordringend aan. 'Ik vertel het je later , oké?' Ik knik tevreden en Mikky ontspant zich wat. Toch merk ik aan Mikky dat er nog iets is , maar wat er precies is weet ik ook niet zo snel. Ik besluit er niet meer aan te denken en open Instagram en scroll wat over mijn tijdlijn.

-

'Goeie reis gehad?' Politie agente Kim staat voor onze villa al te wachten. 'Ja hoor , maar het duurde zo vreselijk lang.' Klaagt Mikky. 'Dat snap ik , maar jullie zijn er gelukkig!'' Glimlacht ze vriendelijk. Ik steek de sleutel in het slot en we lopen met z'n drieën naar binnen. 

'Vinden jullie het goed als ik even ga douchen? Ik voel me zo vies van het lange reizen.'' Mikky kijkt me vragend aan. 'Tuurlijk niet , neem je tijd lieverd.' Zeg ik. Ze werpt me een kushandje toe en ze loopt naar boven. Ik blijf achter met Kim en zet nog een bakje koffie in de keuken. 'Is er al wat over Yara bekend?' Vraag ik aan Kim. Kim knikt. 'De politie heeft een appje ontvangen van het nummer wat Mikky een hele tijd geleden heeft gekregen. Ze zijn echt druk bezig , maar het loopt allemaal nog niet zo snel.' Kim kijkt er ernstig bij. 'Ik hoop dat ze haar vinden.' Zucht ik. 'Dat hoopt iedereen , maar het zal niet makkelijk worden.'' Voegt Kim eraan toe. 'Snap ik. Ik ga even bij de buren op visite.' Zeg ik. Ik sta op en loop naar Matthijs zijn huis. Eergisteren zijn hij en Annekee al terug gevlogen aangezien morgen de eerste training bij Barcelona weer gaat beginnen. 

'He de Ligt. Lang niet gezien.' Begroet ik Matthijs als hij de deur opent. 'Ha de Jong. Jij komt vast een potje FIFA spelen.' Uitdagend kijkt Matthijs me aan. 'Durf je het aan?' Vraag ik hem grijnzend. Matthijs knikt. 'Dit keer ga ik winnen.' Lacht hij. 'Dat zeg je elke keer , maar uiteindelijk win ik altijd.' 
'Oke kom dan de Jong. We gaan door totdat ik een keer heb gewonnen.' Matthijs steekt zijn hand uit en ik pak hem aan. 'Deal.' 

Roadtrip IIWhere stories live. Discover now