29.

686 39 8
                                    

Hoofdstuk 29
P.o.v Frenkie

"Slaapt ze?" Ik kom de woonkamer binnengelopen en Mikky zit al op de bank. "Ja volgensmij wel." Yara kan nooit slapen zonder mij of Mikky dus blijft er altijd een van ons boven totdat ze in slaap valt. Sinds dat ze terug is van de ontvoering heeft ze ontzettend veel problemen met slapen.

"Mikky , ik heb eerlijk gezegd niet zoveel zin om te praten." Zucht ik. "Dat snap ik heel goed , maar je moet weten dat het me spijt."
"Oke." Antwoord ik. "Kan je niet meer zeggen?"
"Wat wil dat ik zeg?"
"Weet niet."
"Ik ga slapen."
"Nu al?" Vragend kijkt Mikky me aan. "Ik heb morgen een belangrijke wedstrijd." Antwoord ik. "O ja tegen AZ hé voor de beker?" Probeert Mikky belangstellend te doen. "Fc Utrecht." Antwoord ik. Ik sta op en loop naar boven. Ik doe wel een klein beetje lullig tegen Mikky , maar het is ook der eigen schuld.
-
"Succes zometeen." Het is de volgende dag en ik zit aan de ontbijttafel te ontbijten als Mikky de trap af komt gelopen. "Dankje." Ze kijkt me dankbaar aan. "Ben je zenuwachtig?" Vraag ik. "Mwah." Antwoord ze. "Met wie ga je?" Vraag ik. "Alleen. Ik kan moeilijk Donny of jou meenemen. Dan komt de pers er gelijk achter."

Vandaag heeft Mikky de echo van het kindje en ik weet niet zo goed of ik mee moet gaan of niet. Ze zat fout , maar wat als het wel mijn kindje is? Dan mis ik de echo en dat zou ik ook niet willen.

"Laat je straks weten hoe het ging?" Vraag ik aan Mikky. "Komt goed." Zegt ze. "Oke top."
"Wat gaan jij en Yara eigenlijk doen?" Vraagt Mikky. "Even naar het park met Joël , Yara en Sienna en als jij dan terugkomt van de echo kan je Yara overnemen en ik naar de club." Mikky knikt dat het goed is.
Ik geef Mikky een knuffel en ze verlaat huis.

"Kom je Yara? Dan gaan we samen spelen!" Roep ik naar de peuter. Yara komt aangerend. "Wat gaan we doen papa?" Vraagt ze. "Met Joël en Sienna spelen in het park." Zeg ik. "Yeeh." Blij pakt Yara haar jas van de kapstok. "Laat je jas maar liggen daar is het veelste warm voor." Zeg ik. Yara rent terug en hangt haar jas op.

Hand in hand lopen we naar de auto en ik zet Yara in haar kinderstoel. Mijn gedachtes gaan weer terug naar Mikky. Zou het goed met haar gaan? En met de baby? Ik zucht en kruip achter het stuur. Ik moet me hoofd even leegmaken.

We komen aan bij het park en Sienna zit al vrolijk te zwaaien vanaf de glijbaan. Yara rent naar der toe en ik ga naast Joël zitten. "Yo gozer." Ik geef hem een handdruk en we beginnen gelijk druk te kletsen over de wedstrijd die we vanavond moeten spelen tegen FC Utrecht. Een bekerwedstrijd is altijd belangrijk en het is erop of eronder. Het is de eerste bekerwedstrijd en FC Utrecht is geen gemakkelijke tegenstander.

Opeens horen we een plons. "Papa help." Hoor ik Yara schreeuwen. Ik kijk naar het water en zie het meisje kopje onder gaan.

Roadtrip IIWhere stories live. Discover now