32.

647 37 4
                                    

Hoofdstuk 32.
P.o.v Mikky

"Deze winkel eerst!" Annekee sleept me de eerste winkel in die ze ziet. Yara hebben we thuis gelaten aangezien ze nog steeds niet helemaal fit is. Frenkie vond het geen probleem om op te passen aangezien die een dagje vrij is en zich volgensmij best schuldig voelt over het incident. Het is ook zo'n schatje.

"Nou Mikky. Vertel nou wat het word!" Nieuwsgierig kijkt ze me aan. "Best het worden twee jongens." Zeg ik dan. "Aahh vriendjes voor mini Matta." Gilt Annekee. "Zachtjes joh de media weet nog niks." Sis ik. "O ja sorry." Zegt ze meteen.

"Hier deze is leuk." Annekee houd stoere shirtjes omhoog. "OMG ja die zijn leuk!" Zeg ik dan. We rekenen allebei zo'n shirtje af. Ik twee en Annekee natuurlijk één.

We lopen nog vier rond en met heel veel tassen ploffen we neer op een bankje. "He meiden!" Donny en Sev komen aangelopen. "F*ck." Ik kijk naar Donny die naar me tassen kijkt. "Hey." Annekee begroet Sev en Donny uitbreid die ze natuurlijk een tijdje niet gezien heeft. "Hey Mikky." Ik sta op en geef Sev een knuffel. "Wat zijn jullie aan het doen?" Vraagt ze. "Babykleertjes kopen voor mijn kindje." Red Annekee mij. Ik geef een knipoog aan Donny die de situatie begrijpt. Ik voel me echt heel akward nu omdat ik eigenlijk niet wil liegen tegen Sev. "Oeh wat leuk! Donny en ik gaan zo uiteten." Verteld ze enthousiast. Donny knikt wat minder enthousiast. Hij voelt zich vast ook ongemakkelijk. "Nou wij gaan weer eventjes door we moeten maar weer is met z'n alle afspreken!" Zegt AnneKee. We nemen afscheid van Donny en Sev en besluiten naar mijn huis te gaan.

"Goeiemiddag." Begroet Annekee Frenkie die op de bank ligt met Yara naastzich. Ze zijn allebei in slaap gevallen en het ziet er heel schattig uit. Snel maak ik er een foto van. M'n mobiel gaat af en ik zie dat ik een appje heb van Donny.

Donny v/d Beek
Hey! Sorry dat ik niks eerder van me liet horen. Hoe gaat het met jou en de baby's?

Mikky Kiemeney
Hai! Gaat goed hoor. Zijn twee jongetjes. nu even afwachten op het onderzoek en het beste hopen.

Donny reageert niet meer. Die is hoogstwaarschijnlijk aan het eten. "Zullen we anders de babykamer gaan inrichten en wat dingetjes bestellen?" Stelt Annekee voor. "Ja is goed." We duiken achter de computer en bestellen van alles. Uiteindelijk heb ik een uitgaven gemaakt van meer dan 1300 euro. "Oeps." Zeg ik lachend.

"Wat zijn jullie aan het doen?" Frenkie is wakker en loopt met een slapende Yara in zijn armen op ons af. "Dingetjes bestellen voor de jongens." Zeg ik. "Jongens? Dat had je me nog niet verteld." Fronst Frenkie. "Sorry!" Zeg ik. "Nee maakt niet uit. Ik leg Yara nog even in bed." Zegt hij en hij loopt weg. "Waar komt eigenlijk de babykamer?" Wilt Annekee weten. "Geen idee. Nog niet echt met Frenk overgehad."
"En als het Donny's kinderen zijn?" "Geen idee. Dan hebben we echt een goed probleem."

Roadtrip IIWhere stories live. Discover now