36.

649 36 9
                                    

Hoofdstuk 36
P.o.v Mikky

"Omg het is je gewoon gelukt." Frenkie geeft me een knuffel en ik kijk toe hoe ze mijn jongens in de couveuse leggen. Omdat ze te klein zijn en te zwak moeten ze daar voorlopig liggen. "Het komt wel goed." Zegt Frenkie troostend wetende waar ik aan denk. "Ik weet het niet hoor. Ze zijn wel erg klein." Zeg ik zuchtend. "Komt goed. Het zijn sterke jongens." Frenkie slaat een arm om me heen en de deur gaat op dat moment. "Verpest ik jullie liefdes moment?" Vraagt Donny terwijl hij binnen komt lopen. Ik schud me hoofd. "Nee hoor."
"Gefeliciteerd gappies." Hij geeft ons beide een een knuffel. "Wat zijn eigenlijk de namen?" Frenkie en ik kijken elkaar. We hebben het er samen één keer overgehad en hadden toen al vrij snel een paar namen die we heel leuk vonden. De oudste heet Sep en de jongste heet Mattie." Zeg ik trots.

"Laat me raden. Vernoemd naar Matthijs." Ik grinnik en knik. "Leuk! Het is jullie gegund."
"Dankje Don. Je bent een goeie vriend." Ik geef hem een knipoog. "Vind je het goed als ik die foto op insta zet?" Vragend kijkt Frenkie me aan. "Ja is goed."

Voordat de tweeling naar de couveuse werd gebracht hebben we heel snel een foto met ze gemaakt.

Vind ik leuks van donnyvdbeek en 776.937 anderen.
11/10/21 Our boys.🍼👶🏼👶🏼 Sep & Mattie (jaja vernoemd naar Matthijs de Ligt mensen) de Jong.

"Mooie tekst hoor de Jong." Grijnst Donny. "Dankjewel van de Beek." Lacht Frenkie. "Moet iemand niet even Matthijs en Annekee bellen?" Vraag ik aan de jongens. "Doe ik wel!" Frenkie facetimed Matthijs.

"Jo de Ligt. De baby's zijn er hoor." Roept Frenkie naar het beeldscherm. Donny gaat er naast staan en praat vrolijk mee. Grappig bedenk ik me. Het zijn niet eens Donny zijn kinderen , maar zo gedraagt hij zich wel.

"Vernoemd naar mij?" Hoor ik Matthijs verbaast door de telefoon roepen. "Ja zeker. Als je het natuurlijk niet erg vind." Grinnikt Frenkie. "Neenee ik vind het een eer!" Matthijs , Donny en Frenkie praten nog even en dan hangt hij op. "Mag Yara bij jullie blijven slapen vannacht?" Vraag ik Donny. "Ja tuurlijk. We zullen goed voor der zorgen. Ik ga maar weer eens naar huis." We nemen afscheid van Donny die terug naar huis gaat. Voor hem was het ook een zware dag.

Frenkie en ik blijven achter en op dat moment komt de dokter binnengelopen. "We hebben helaas slecht nieuws." Begint hij. Mijn gezicht betrekt gelijk. Slecht nieuws. Dat is nooit goed. No shit shorlock. Concentreer je nou is denk ik bij  mezelf.

"Het gaat niet zo goed met Sep en Mattie. Ze zijn erg kwetsbaar en het is nog maar de vraag of ze morgen halen." Verteld hij. F*ck f*ck f*ck. Ik kijk naar Frenkie die ook niet weet wat hij moet zeggen. "Kunnen we eventjes naar ze toe?" Vraagt Frenkie. "Zometeen. We zijn nu druk bezig met slangetjes en het is beter dat jullie dat niet zien." De dokter loopt weg en laat ons samen achter en ik stort huilend in de armen van Frenkie.

Roadtrip IIOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz