Final Destiny: Part 3

24 0 2
                                    

Celina: shh...it'll be ok Zuzu, we'll get Yuya back....

Zuzu hugs her and cries more.

Zuzu: HE'S GONE!!!!

Celina: not yet he isn't...

Celina starts running down the hall after Yuto and Zuzu follows.

Zuzu: WAIT!!!

Celina runs past Yuto then stands in his way.

Yuto: it seems more worms want a match with me, I'll gladly accept but atleast put up a fight.

Celina sets her dueldisk and draws 5 cards.

Celina: OH I'LL DO MORE THAN THAT!!! I SET THE SCALE WITH SCALE 1 LUNA LIGHT WOLF AND SCALE 5 LUNA LIGHT TIGER!!! I PENDULUM SUMMON!!! LUNA LIGHT BLACK SHEEP, LUNA LIGHT KALEIDO CHICK, AND LUNA LIGHT BLUE CAT!!! I END MY TURN!!!

Yuto: that's it? your going to summon a wall of defense monsters? I DRAW!!! I SET THE SCALE WITH SCALE 1 PHANTOM KNIGHTS' OF REVOLUTION AND SCALE 8 PHANTOM KNIGHTS' OF DEFINED WILL!!! I PENDULUM SUMMON!!! ODD EYES PENDULUM DRAGON, NOBLEDRAGON MAGICIAN, AND PHANTOM KNIGHTS' OF FRAGILE ARMOR!!! THEN I'LL PLAY THE SPELL POT OF GREED!! I GET TO DRAW 2 CARDS!!! perfect...I PLAY GRACEFUL CHARITY!!! I DRAW 3 THEN DISCARD 2!!! I NOW SUMMON GOBLINDBERG WHICH ALLOWS ME TO SUMMON ANOTHER PHANTOM KNGIHTS' OF FRAGILE ARMOR BY SWITCHING IT TO DEFENSE MODE!!!

Zuzu: he's got a full field!!!

Yuto: I OVERLAY MY 2 FRAGILE ARMORS TO BUILD THE OVERLAY NETWORK!!!! CLOAKED IN SHAODWS AND RELENTLESS IN IT'S OBJECTIVE, I CALL UOPN THE MOST DANGEROUS OF DRAGONS!!! I XYZ SUMMON, DARK REBELLION XYZ DRAGON!!!! THEN I TUNE GOBLINDBERG WITH MY NOBLEDRAGON MAGICIAN!!!! BEAT YOUR WINGS TO CREAT A WHIRLWIND OF DESTRUCTION!!! I SYNCHRO SUMMON, CLEAR WING SYNCHRO DRAGON!!! ODD EYES ATTACKS UR KALEIDO CHICK!!! CLEAR WING ATTACKS YOUR BLACK SHEEP!!! AND DARK REBELLION WILL TERMINATE YOUR BLUE CAT!!!

Celina: grr...

Yuto: I end with a facedown...your move Celina...

Zarc-vWhere stories live. Discover now