34.

6K 153 2
                                    

Nevěděla jsem proč sem tahá Stockholmský syndrom. Za boha jsem si nemohla vzpomenout, co to je. Na vysoké na to měla má spolužačka sakra dlouhou prezentaci, ale nejspíš jsem u toho nedávala pozor. 

"Tak víš, co je ten posranej Stockholmský syndrom?!" Nadskočila jsem leknutím, když se jeho hlas zvýšil, ale nenechala jsem se tak lehce postrašit a měla jsem stále klidný pohled, který ho poněkud vyvedl z míry.

"Ne, nevím a nezvyšuj na mě hlas." Houpavě sebou střelil do stoje a popadl mě za ramena, abych si stoupla. Nepříjemně jsme si hleděli do očí, ale ani jeden z nás nehodlal oční kontakt přerušit. Justin jen ztěžka dýchal a zatínal svou čelist tak, že by se s ní dřevo dalo řezat. Pomalu svůj stisk povolil a motavě došel ke schodům, kde se opřel o Ryana a společně spolu šli nahoru. 

Na sucho jsem poklka a nejistě se podívala na Freda, který byl stejně zmatený jako já. Vyšla jsem po schodech do knihovny a začala mezi knížkami hledat nějakou, která mi vysvětlí, co je Stockholmský syndrom, když už si na to nedokážu vzpomenout. Prsty jsem jemně přejížděla po hranách knih, ale žádná nenesla název, kde bych mohla najít odpověď na svou otázku.

"Abby?" Otočila jsem se za hlasem.

"Co chceš?" Stále jsem pátrala očima po knihách, ale za boha jsem nemohla najít tu správnou. Ucítila jsem lehký závan dechu na svém krku. Tělem mi projela elektřina a každá část mého těla se napnula. Špičkami prstů se lehce dotkl mého ramene. Reflexně jsem ucukla a popošla od něj o kousek dál. Nelíbilo se mi, jak na něj reaguje moje tělo.  V místnosti se mísilo hluboké ticho a přitom tak silné dusno, že by se dalo krájet. Stál opřený na druhé straně místnosti a jeho oči si mě nepříjemně prohlížely. 

"Proč jsi neodešla?"

"Abys mě za devět let zase chytil a podaroval mi další jizvy?"

"Odbočuješ a tohle není odpověď." Popravdě jsem ani nevěděla, co se mi stalo. Drží mě tu bůh ví jak dlouho, ale bylo to jiné. Přijde mi jakoby mu nějaká část odpustila za to vše, jen protože je takovým člověkem kvůli ztrátě Penelope. Sebrala jsem se z místnosti a šla dolů do obýváku, kde měl v menší vitríně alkohol. Bez váhání jsem se napila whiskey a sedla s celou flaškou na gauč. Pálilo mě v krku z toho, jak rychle jsem ji pila. Ani jsem si nevšimla, že si vedle mě sedl Justin. 

Už jste slyšeli pořekadlo, že díky stavu pod vlivem omamné látky vyjdou na povrch vaše nejsilnější touhy. Polovina whiskey byla pryč a já zatínala všechny svaly v těle v přemáhání nenavazovat oční kontakt s Justinem a snažila jsem se zavrhnout představu našich spojených rtů. Chtěla jsem se znovu napít, ale pomalu mi vzal láhev z ruky. Bloudila jsem očima z našich spojených rukou na láhvi a nedávala jsem si naspěch, když jsem zrakem přejížděla po jeho holém hrudníku. Nakonec jsem se střetla s jeho očima, které mě po celou dobu pozorovaly. Byla jsem moc opilá abych racionálně myslela. Jeho plné rty mě přímo volaly. Druhou rukou jsem odstrčila tu jeho z láhve a ještě jednou jsem se pořádně napila. 

Hořlavá tekutina proudila mým krkem a krví. Flašku jsem položila na stůl vedle mě. Pohled jsem opět vrátila do jeho očí. Házela jsem zrak z těch karamelových očí na jeho rty, až se mi z toho motala hlava. Pravou rukou jsem přejela po jeho klíční kosti, kde měl římskými číslicemi vytetováno moje datum narození. Nejspíš je věnováno Penelope. Nikdy jsem si toho tetování nevšimla. 

Polštářky prstů jsem z klíční kosti přejela na kříž, který měl vytetovány na hrudi. Na kříž jsem položila celou svoji dlaň a přenesla jsem své oči opakovaně do těch jeho. Zapřela jsem se do jeho hrudi a tím si Justin lehl. Pravou dlaň jsem měla stále položenou na jeho kříži a tou druhou jsem se opírala vedle jeho hlavy. Celou dobu mlčel. Ani já neměla nic na jazyku, co by se v téhle situaci dalo říct. Přiblížila jsem se k jeho rtům a s jemností je přiložila na ty jeho. V celém těle jakoby každá částečka vybuchla. Nohama jsem byla nepohodlně a aniž bych se rty odtrhla, sedla jsem si na něj obkročmo. Na svých stehnech jsem ucítila jeho dlaně a jeho silný stisk. Z úst mi utekl menší sten. Přemístila jsem svou ruku za jeho krk a přitáhla ho do sedu. Mé prsty bloudily v jeho vlasech zatímco mé boky smysluplně narážely naproti těm jeho. Své dlaně přemístila na mé boky, kterými mě zastavil. Odtrhli jsme se od sebe a já se jen soustředila na jeho oči.

"Jsi opilá." Přiblížila jsem se k jeho uchu s pažemi obmotanými okolo jeho krku.

"To ty taky, navíc měl bys dámě pomoc. Já si ji jinak seženu jinde. Nejsi jediný chlap v domě." Opakovaně jsem začala kroužit boky a užívala si ten zadrhávající se dech Justina, který mi zněl v uších jako oblíbená písnička. Přitiskla jsem své rty na jeho krk a jemně jsem skousla každou jeho část.

"Abby přestaň." Vrátila jsem se do pozice, kdy jsme si zas dívali do očí. Nehty jsem přejížděla po jeho hrudi až dolů. Justin se napnul a přímo drtil moje boky ve svých dlaní. Přejela jsem po okraji jeho kalhot a na to mi hned chytil ruku. Uspokojovalo mě jak zatínal čelist a snažil se ovládat svou spodní část. 

"Donuť mě." Jakoby stačily jen tyhle dvě slova. Zvedl mě do náruče a šel se mnou nahoru. Naše rty si mezitím opět našly cestu zpět k sobě. Zavřel za sebou dveře a společně se mnou spadl do postele. Přemístil se se svými rty na můj krk a svými prsty si našel cestu k mé nejcitlivější části těla. Prohla jsem se v zádech a tím měl Justin můj hrudník v obličeji. Vytáhla jsem jeho ruku a vší silou nás přetočila. Konečkami prstů jsem chytla své triko a pomalu ho zvedala. Přetáhla jsem jej přes hlavu a zahodila ho za sebe. 

Justin neměl dostatek času zaměřit se na můj hrudník, protože jsem si ho zas přitáhla do polibku. Jakmile se můj holý dekolt dotkl jeho holé kůže, mým tělem projela husina. Skousla jsem jeho rty, až jsem pocítila železnou chuť vycházející z jeho rtů. Zvedla jsem se a svlékla si i ostatní kousky oblečení. Byla jsem plná chtíče, že by mohla každá částečka explodovat stejně jako jaderná bomba. Justin byl můj spouštěč a alkohol moje jádro. Bez jednoho by nebylo druhé.

Prsty jsem zahákla za jeho spodní prádlo a rovnou jsem je stáhla společně i s kalhoty. Kolena jsem měla rozkročené na stranách jeho stehen. Opět jsem ucítila jeho dlaně na mých bocích. Předtím než jsem dosedla, tak jsem pouze kroužila kolem a otírala se o něj. Ráda jsem ho trápila. Justinovi však došla trpělivost a stáhl si mě do klína. Oba jsme vydechli rozkoší. Začala jsem krouživými pohyby zatímco jsem se prsy tiskla na jeho tělo. Svými rty se přitiskl na ty mé. Své nehty jsem zaryla do jeho zad a snažila jsem se popadnout dech. Přetočil nás a mou levou nohu chytil za stehno a přitiskl si ji na svůj bok. Druhou rukou se opíral vedle mé hlavy. Cítila jsem že se oddálil a bez varovaní boky přirazil, že jsem se prohla v zádech a v dlaních jsem drtila povlečení. Přirážel čím dál rychleji a já cítila, jak se blíží můj vytoužený vrchol. Justin najednou přestal a tím si vysloužil můj nepříjemný pohled. 

Na obličeji se mu objevil úšklebek a ve vteřině se jeho hlava objevila mezi mými nohama. Ucítila jsem jeho jazyk společně s jeho rty v těch nejcitlivějších místech, které na těle žena má. Opět se blížil můj vrchol, ale opakovaně přestal. Než jsem však stihla cokoliv říct, tak mě otočil a zvedl na kolena. Bez varování začal přirážet tak rychle, že nebýt jeho silného stisku na bocích, tak bych se skácela na postel. Při každém přírazu dělal i jemné krouživé pohyby. Mé tělo se ztrácelo v těch nejvyšších úrovní slasti. Konečně se jsem se dočkala tak dlouho žádaného vrcholu. Chvíli se ještě pohyboval a to učinilo vše ještě intenzivnějším.  Věděla jsem, že si za to ráno dám facku, ale taky vím, že si mé střízlivé já přizná své touhy stejně jako mé opilé já.


Tady asi není co říct k téhle kapitole. No doufám, že jste si to užili. :D

Julia

Inside The PrisonWhere stories live. Discover now