17.

7.2K 179 2
                                    

Samou bolestí jsem omdlela. Když už jsem se konečně vracela k sobě, nedokázala jsem hnout nohama bez ostré bolesti. Justin mě viděl, že jsem se probouzela, tak mi pomalu odepnul pouta a mé ruce sebou plácly na polštáře. Pomalu mě zvedl do náruče a odnesl mě do koupelny. Napustil mi teplou vanu a chtěl mi sundat spodní prádlo. Vydala jsem ze sebe prapodivný zvuk a on tak pochopil a prádlo mi nechal. Pomalu mě položil do horké vody a já hned zasyčela bolestí, když se teplá voda dostávala do mých ran na nohou. Pomalu mě začal umývat houbou a voda se tak měnila do červena. Po chvíli mě vytáhl a začal mi ošetřovat rány. Slabá jsem seděla na stoličce a opírala jsem se o studené kachličky. Na obou nohách jsem měla řezance a na boku jsem měla vyřezané J. Nohy mi obvázal a oblékl mi jedno ze svých triček. Nechal mě si vyměnit prádlo, ale pod triko už jsem si podprsenku nebrala.

Opět mě odnesl do postele, která už měla nové povlečení a to za boha nemůžu přijít, kdy to stihl, ale já si jen lehla a zavřela jsem oči s tím, že až je opět otevřu, tak se vzbudím ve své posteli a Magda nebude mrtvá. Justin mě přikryl a já v tu chvíli usnula.

"Sladké sny Abby."


Taková velmi kratičká kapitola. Už se nemůžu dočkat, až si přečtete následující kapitoly. Jeden háček...vyjdou až po novém roce a není známo kdy. Nezabijte mě. Doufám, že se vám příběh zatím líbí. 

Julia

Inside The PrisonWhere stories live. Discover now