Boomtent

406 42 10
                                    

Even voordat je dit hoofdstuk leest: de trailer is af!! Bekijk hem met dit linkje of zoek op youtube: Lionheart 2 trailer Wattpad (m'n account is Laura Umbgrove, het meest recente filmpje!) link: https://m.youtube.com/watch?v=drcDHuLvsdE

Thanks voor de aandacht en geniet van het nieuwe hoofdstuk!

🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌

Emma's P.O.V.

Daar staan we dan, aan de rand van de berg. Met de motor kunnen we de berg nooit op, misschien het eerste stuk maar daarna niet meer.

Ik doe de rugzak om mijn rug en James volgt mijn voorbeeld. 'Daar gaan we dan!' Zegt hij.

Het eerste stuk van de berg is bos, later zal er niks meer groeien en daarna steen, en waarschijnlijk veel sneeuw. Gelukkig is het minder hoog dan gedacht, ik denk dat we het redden in minder dan een nacht... Denk ik...

Ik knip mijn zaklamp aan want het is pikdonker. Ik schijn om me heen, een en al bos, modder, mos, regen... Ik kan vanaf hier het deel zien waar het te hoog is voor bomen -en planten groei. En verderop zal de top van de berg zijn waar we afspreken.

James zucht een paar keer. 'Em, misschien moeten we hier maar overnachten... Ik ben te moe om vanacht tot de top te komen.'. 'Je hebt gelijk, laten we een slaapplek vinden.' Zeg ik. Hij knikt.

Er komt veel water in mijn schoenen met elke stap die ik zet op de drassige ondergrond. Dan valt mijn oog op twee bomen die scheef tegen elkaar aan gevallen zijn en hun bladeren vormen bescherming. Net als een tent. 'James! Kijk daar!' Roep ik. 'Perfect!' Zegt James enthousiast. We lopen erheen. James duwt wat bladeren opzij, de grond in de "boomtent" is bijna niet nat.

'Geweldig dit! Ik ga meteen pitten!' Lacht James en gooit zijn rugzak op de bladerige ondergrond. 'Ho! Eerst een kampvuur! Straks zien wolven ons nog als eten, en het is ijskoud.' Zeg ik en steek mijn vinger in de lucht. James zucht: 'Zeurpiet! Nou... Ik zoek wel hout, jij stenen?' Ik knik. 'Wel terugkomen, he?' Vraag ik. 'Altijd!' Zegt James en doet een handkus.

We zorgen dat we in de buurt blijven, maar aangezien er geen stenen zijn in de buurt besluit ik verder te lopen. Plots hoor ik het geklots van water. Ik loop, om me heen kijkend, op het geluid af. Er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Een klein watervalletje! Ik raap wat stenen op en loop terug.

Er ligt al een grote stapel hout. Ik leg de stenen in een rondje neer en leg het hout erin. 'Thanks!' Zegt James die aan komt lopen met zijn handen vol hout. 'Als jij het vuur aanmaakt, leg ik alles klaar in de tent.' Zeg ik met mijn liefste glimlach. James zucht. 'In de regen?' Ik knik en grijns. Gauw sneak ik naar binnen en pak de twee slaapzakken uit onze rugzakken en leg ze neer dat het allemaal in de tent past.

Na een kwartier is het vuur aan, eindelijk warmte en licht. Het vuur is op een goede afstand, om te zorgen dat onze tent niet in de fik vliegt! We kruipen in onze slaapzakken. De vlammen van het vuur verlichten zijn uitgeputte gezicht. Zijn ademhaling is regelmatig. Hij is in slaap gevallen.

Ik probeer ook te slapen maar door de kou is dat, bijna dus, onmogelijk. Ik probeer op andere plekken de gaan liggen, rol me om, probeer te slapen, rol weer naar de andere kant... Niks werkt. Ik kruip nog dieper mijn slaapzak in. Nee, ook niet.

Ik wil hier helemaal niet zijn, ik zou willen dat ik in mijn warme bed lag, thuis. Er rolt al gauw een traan over mijn wang. Ik staar omhoog, het bladerdak en daar tussen zijn strookjes donker te zien.

'Hé, Em? Slaap je nog niet?' Vraagt James en draait zich naar me om. Ik schud mijn hoofd, maar realiseer dan dat hij dat niet kan zien. 'Nee.' Zeg ik met een verstikte stem. 'Waarom niet?' 'Het is te koud, en...' ik zucht om mijn stem niet te laten overslaan. Maar James onderbreekt me. 'Kom in mijn slaapzak, veel warmer samen.' Legt hij uit. Zachtjes stap ik mijn slaapzak uit en loop sniffend naar die van James en kruip erin. Hij legt zijn arm om me heen. 'Luister naar alle geluiden om je heen, dan val je vanzelf in slaap,' Zegt James, 'en anders maak je me wakker, oke?' 'is goed.' Zeg ik met een glimlach, die hij toch niet kan zien.

Ik luister naar alle geluiden. De druppende regen, bladeren die een beetje suizen, vogels... Langzaam val ik in slaap.

🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌🌌

Heeeeey liefste fanhearters van me!!! random hoofdstuk :)

Ik heb een paar dingetjes te zeggen, pay attention please!

1. Lees het boek van @chartjesim pretty little liars couples !!! ze is heeeeel aardig en read it!! (geen goed argument maar het is gewoon zo!)

2. Voeg me toe op de app ruzzle: ikhaatregen

3. Zoals je had gelezen is de enige echte trailer uit!!! credits naar @xleeniex (mijn lieve zuster ahum) en ik.

4. wedstrijd tijd!!!!!!

Zoals jullie gezien hebben staat m'n boek niet meer in de top 10 van avontuur en fantasie... (daarvoor doe ik het schrijven niet hoor, om in de top 10 te kunnen staan)

Dus nu is mijn vraag:

Willen jullie zoveel mogelijk reclame maken voor dit boek en wattpad? op welke manier dan ook.

Spread it to the world!

Iedereen die het doet wint een opdraging!

Maar ondanks alles: I LOVE YOU!!! echt waar ik denk dat ik de liefste fans heb van wattpad! kan jullie niet genoeg bedanken ♥️♥️♥️

Lionheart 2 - secretsWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu